Şimdi Ara

Lancia delta 1.4 t hakkında acil bilgi lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiye, değerlendirme vesaire arkadaslar.
    Bildiğim bir araç değil bilenlerin yorumları önemli

Not: araç sahibi aracı satmaktan vazgeçtiği için aracı alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 7 Haziran 2017; 8:1:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lancia Delta 1.4 t değil de,
    Fiat Bravo 1.4 t olarak araştırırsanız;
    Daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.
    Aynı Shit'in Laciverti..
  • Alternatif olarak Alfa romeo 1.4TB bakabilirsiniz D sınıfı iç mekanında C sınıf bir araç denilir arka koltuklar geriye alınabiliyor bagajdan feragat ederek güzel araç parçaları Bravo platformda hemen hemen aynı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif yok arkadaşlar bu araçi buldum. Aslında hiç baktığım bir model değil ama aklıma girdi

• Araca baktım hacim olarak iyi ama, kullanmadığım için yalıtım süspansiyon konforu yoltutusu trim sesi hakkında hiçbir bilgim yok

• Tüm c sinifi araclarin icinden geçer! Tek kusuru piyasasının cok zayif olmasidir.

C4 almadan evvel bu araci cok düşündüm almak icin.

Kullandim bir kac kez. Yalitimi,konforu on numara

C sınıfı olmasina ragmen d sınıfı tadi veriyor

• İc tasarimi biraz daha guzel olsa premium tadindadir. Motor biraz fazla yakar ama iyi gider. Donanimi, yalitimi, yol tutusu, konforu iyidir. Saniyorum ki 50bin civaridir baktiginiz arac, hatta daha asagisi. Bir kac istisna disinda 70-80bin tl ye kadar daha iyi bir arac bulamazsiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç 150 HP duz vites hatasız, temiz bir arac dediğim gibi kasa ozelliklerinede baktım genişliği falan çok iyi.

Teknik verileri de güzel.

Yakıt tüketimi haliyle fazla olacaktır tabi ama.

Bilmiyorum.

En iyisi oğluma sorayım al derse alayım.

(8 yaşında)

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

İc tasarimi biraz daha guzel olsa premium tadindadir. Motor biraz fazla yakar ama iyi gider. Donanimi, yalitimi, yol tutusu, konforu iyidir. Saniyorum ki 50bin civaridir baktiginiz arac, hatta daha asagisi. Bir kac istisna disinda 70-80bin tl ye kadar daha iyi bir arac bulamazsiniz :)

50.000 civarı hocam hatasız az km li bakımlı bir araç

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Ben ciddi olarak almayi dusundum ama bulundugum sehirde istedigim kosullarda bir arac yoktu. Sehir disindan almaya zamanim pek yoktu ve pek de cesaret edemedim acikcasi. Gittim sifir leon aldim, aracimdan memnunum ama deltayi her gordugumde keske alsaydim gidip diyorum :) uzun sure arastirdim, pisman olacaginizi sanmiyorum. 3 konu var esasen; yakit, 2. el piyasasi ve parcasi (ozellikle kaporta icin parca ileride biraz can sikabilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Ben ciddi olarak almayi dusundum ama bulundugum sehirde istedigim kosullarda bir arac yoktu. Sehir disindan almaya zamanim pek yoktu ve pek de cesaret edemedim acikcasi. Gittim sifir leon aldim, aracimdan memnunum ama deltayi her gordugumde keske alsaydim gidip diyorum :) uzun sure arastirdim, pisman olacaginizi sanmiyorum. 3 konu var esasen; yakit, 2. el piyasasi ve parcasi (ozellikle kaporta icin parca ileride biraz can sikabilir)

Hocam yakıtı göze aldım 150 HP turbolu ve ağır bir araç

İkinci elde zaten malum

Kaporta ise kasko düşünsün diye düşünüyorum

• Selam özel olarak araçla ilgili öğrenmek istediğiniz her konuyu cevaplarım.Yol tutuş olarak fazlasıyla başarılıdir.Yakit şehir içi 10 yakar İstanbul'da.Kaporta parçalarının hemen hepsi çıkma olarak bulunuyor.Bulamazsaniz bile kisa surede temin ediyorlar.Bir tek araçta bi-xenon varsa, olası bir kazada xenon far için bekleniyor.Yoksa sıkıntı yok.İc genişliği ve konforuna girmiyorum bile zira sınıfının en iyisi.Yalitim motor olarak çok iyi bu modelde.Ruzgar sesi ancak 150 den sonra yükselmeye başlar.Lastige bağlı olarak yol sesi alabilir.Koltuk kalitesi hem malzeme anlamında hemde rahatlık anlamında 10 numaradır.Baska herhangi bir sorun varsa cevaplarım.

• Araç ahırda değilmiş 1300 kg

Lancia delta 1.4 t hakkında acil bilgi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Selam özel olarak araçla ilgili öğrenmek istediğiniz her konuyu cevaplarım.Yol tutuş olarak fazlasıyla başarılıdir.Yakit şehir içi 10 yakar İstanbul'da.Kaporta parçalarının hemen hepsi çıkma olarak bulunuyor.Bulamazsaniz bile kisa surede temin ediyorlar.Bir tek araçta bi-xenon varsa, olası bir kazada xenon far için bekleniyor.Yoksa sıkıntı yok.İc genişliği ve konforuna girmiyorum bile zira sınıfının en iyisi.Yalitim motor olarak çok iyi bu modelde.Ruzgar sesi ancak 150 den sonra yükselmeye başlar.Lastige bağlı olarak yol sesi alabilir.Koltuk kalitesi hem malzeme anlamında hemde rahatlık anlamında 10 numaradır.Baska herhangi bir sorun varsa cevaplarım.

Teşekkür ederim 2012 model temiz bir araç bir iki ufak boya hariç kaç TL arası eder hocam

• Bu model için eder 45-46 dir maksimum.Cunku araç hem manuel hem benzinli.50 verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bu model için eder 45-46 dir maksimum.Cunku araç hem manuel hem benzinli.50 verilmez.

Teşekkür ederim. Birde bı Zenon hangi modellerde var

• ben bravo almadan önce 1.6 multijet delta aradım. o aralar ilanlarda aradığım özelliklerde çıkmadı. bende bravo aldım. giulietta-delta ve bravo üç kardeştir. delta bunların içinde ağır abidir. dizelini alabilirseniz tavsiye ederim. çok konforlu ve sessiz bir arabadır. zaten fca italya'dan çıkan arabalarda yol tutuş, sürüş keyfi, konfor belli bir kaliteye sahiptir. bu arabalar ciddi şekilde bağımlılık yapar. bravo'dan sonra giulietta veya delta alacağım.
  • Hocam özel olarak aradığım bir araç değil di, bir tane denk geldiği için aklıma düştü.

Amacım geniş konforlu bir arac almaktı

Bu araç düz vites ama 150 HP ve 0-100 değeri 8,7 Saniye olunca otomatik olmasa da olur diyebiliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.