|
Selamlar. Eşimin aracını değiştirmek istiyoruz. Bütçemiz 1.8 - 2m arası. Şu an hali hazırda 2016 F20 kullanıyor. Evin ikinci aracı olacağı için sedan istemiyoruz. İlk önceliğimiz eşimin kendini prestijli, iyi hissetmesi.Daha sonra sorunsuzluk ve ikinci eldeki değer kaybı geliyor. Beğendiğimiz bütün araçların kronikleri var. Kronikleri olmayan da ya pahalı ya da ana akım standart otomobiller. Stellantis grubuna hiç bulaşmayın diyorlar ama karizmatik otomobil uygun fiyat dengesini de en iyi onlar sağlıyor. Seçeneklerimizi paylaşıyorum. 2020 üzeri 80k km altı her öneriye açığız Peugeot 408 GT : Bütçemiz dahilindeki en yeni, karizmatik ve dolu araç. 1.2 puretech motordan korkmuyorum garantisi 10 yıla da uzatıldı nasılsa ama tiger haricinde farklı elektronik sorunlar da duyduğum için biraz temkinliyim Alfa Romeo Tonale : Özellikle benzinlisinde vites geçişlerinde sarsıntı problemi duydum. Rot başlarında da problemler, ufak elektronik problemler okudum. Luxury paket olanlar oldukça dolu(Harman Kardon, koltuk hafıza, ısıtma soğutma vs). Hem Lp hem sunroof bütçemin üst sınırına geliyor ama değer derseniz zorlarım kendimi Bmw 1.16 D : F40 kasa kodlu 2019-2020 model bütçemiz dahilinde. Önden çeker olması bizin için problem değil, premium segment olduğu için iyi hissettirecektir ama diğer alternatiflere göre daha eski olacak Citroen C5 Aircross: 2020 dizel ve 2021 benzinli modelini toplamda 3 yıl kullandık. Diğerlerine göre çirkin ördek yavrusu olsa da konforu tolere ediyor. Ama iki kez denedik, ex’den next olmasın, yeni ilişkiler yeni heyecanlar olsun diyoruz. DS 4 : 1.6 puretech ilanlarda yok ama 1.5 hdi veya 1.2 pureteche de soğuk olmadığımız için motor şanzıman ikilisini düşünmüyoruz ama ikinci elinin çok zayıf olması ve olası bir kazada kaporta parçalarını bulmak zor olur gibi geliyor. Bir de hiç tecrübe etmedik, zar atmış olacağız Volvo V40: Üretimden kalkmış olması ve eski olmasının dışında f/p arabası olarak görüyorum. 2019 düşük km’li örneklerini 1.6m bandına alabiliyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 23 Ocak 2026; 14:30:41 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt