Şimdi Ara

1.8-2 M Arası Kadın Arabası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Eşimin aracını değiştirmek istiyoruz. Bütçemiz 1.8 - 2m arası. Şu an hali hazırda 2016 F20 kullanıyor. Evin ikinci aracı olacağı için sedan istemiyoruz. İlk önceliğimiz eşimin kendini prestijli, iyi hissetmesi.Daha sonra sorunsuzluk ve ikinci eldeki değer kaybı geliyor. Beğendiğimiz bütün araçların kronikleri var. Kronikleri olmayan da ya pahalı ya da ana akım standart otomobiller. Stellantis grubuna hiç bulaşmayın diyorlar ama karizmatik otomobil uygun fiyat dengesini de en iyi onlar sağlıyor. Seçeneklerimizi paylaşıyorum. 2020 üzeri 80k km altı her öneriye açığız

Peugeot 408 GT : Bütçemiz dahilindeki en yeni, karizmatik ve dolu araç. 1.2 puretech motordan korkmuyorum garantisi 10 yıla da uzatıldı nasılsa ama tiger haricinde farklı elektronik sorunlar da duyduğum için biraz temkinliyim

Alfa Romeo Tonale : Özellikle benzinlisinde vites geçişlerinde sarsıntı problemi duydum. Rot başlarında da problemler, ufak elektronik problemler okudum. Luxury paket olanlar oldukça dolu(Harman Kardon, koltuk hafıza, ısıtma soğutma vs). Hem Lp hem sunroof bütçemin üst sınırına geliyor ama değer derseniz zorlarım kendimi

Bmw 1.16 D : F40 kasa kodlu 2019-2020 model bütçemiz dahilinde. Önden çeker olması bizin için problem değil, premium segment olduğu için iyi hissettirecektir ama diğer alternatiflere göre daha eski olacak

Citroen C5 Aircross: 2020 dizel ve 2021 benzinli modelini toplamda 3 yıl kullandık. Diğerlerine göre çirkin ördek yavrusu olsa da konforu tolere ediyor. Ama iki kez denedik, ex’den next olmasın, yeni ilişkiler yeni heyecanlar olsun diyoruz.

DS 4 : 1.6 puretech ilanlarda yok ama 1.5 hdi veya 1.2 pureteche de soğuk olmadığımız için motor şanzıman ikilisini düşünmüyoruz ama ikinci elinin çok zayıf olması ve olası bir kazada kaporta parçalarını bulmak zor olur gibi geliyor. Bir de hiç tecrübe etmedik, zar atmış olacağız

Volvo V40: Üretimden kalkmış olması ve eski olmasının dışında f/p arabası olarak görüyorum. 2019 düşük km’li örneklerini 1.6m bandına alabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 23 Ocak 2026; 14:30:41 >

• chr hiç takibinize aldınız mı. veya juke? vitara da olabilir.

Daha çok C segmenti düşünüyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin gibi görünmek için araç mı seçilir! Başta hatayı burada yapıyorsunuz. Bütçeniz neyse ona göre araç seçin . Sırf premium olsun prestijli görünsün diye eski model yüksek km'li premium araç alınmaz . Paranız neye yetiyorsa onu alın .

subaru xv asimetrik sürekli 4 çeker atmosferik boxer motor cvt şanzıman ile sorun yaşamayacağınız bir araç olur.

Chr b segmenti değil ki zaten, baktığınız V40 c HR den de dar bir otomobil

Tonale kasa değiştirdi

C5 size özellikle dizelse üzücü sonuçlar çıkarabilir

Bu listeden alınacak en mantıklı araç DS4 ,fakat ikinci eli zayıf diyerek elemişsiniz

Bu mantıkla v40 116 tonale falan da elenir. 408 in ikinci eli çok sattığı için mükemmel olmasa da kabul edilebilir.

408,Qashqai veya c-hr bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Ocak 2026; 17:23:27 >
    2 yıl önce açıldı
    1-1.4m arası araç önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Zengin görünmek gibi bir amacımız yok. Binerken heyecanlandıracak bir araç istiyoruz. Göreve hizmet etmesi için kullandığımız bir octaviamız var zaten. Ayrıca herkesin araçtan beklentileri farklıdır bunun doğrusu kişiyi bağlar, para benim param hata yapıyorsam da kendi paramla yapıyorum.

Chr’ı B segment sanıyordum öğrenmiş oldum, muhakkak inceleyeceğim. C segment istememizin sebebi darlıktan ziyade malzeme kalitesi ve yalıtımının daha iyi olması. Evin ikinci aracı olacağı için genişlik talebimiz yok. Esim surecegi icin suv secenekler ön plana cikiyor.

ikinci el kaygım çok yok, olsa vw grubundan şaşmazdım ama yine de bir alicisi olsun isterim tabi. Ds4 deki asıl endişem parça problemi yaşanabilmesi. 408 f/p oranı yuksek gibi duruyor

- Gece Mavisi -
          Instructor, Car Magazine Editor, Pertolhead
          Yeditepe University '15
  • Ikinci el temiz bir mini countryman alabilirsiniz aslında. 1.5 signature paket.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.