Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
16
Favori
91.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 2 Eylül 2014; 14:41:13 >
  • selam; KATHREIN UFS 913 TWİN HD PVR kullanıyorum. Yazılım 2.04 TV de HD yayını olmayan bir kanal da TV kapandığında televizyon tekrar açıldığında yayın görüntüsü dar olarak geliyor. HD kanala geçilip tekrar aynı kanala geldiğimde yayın normal olarak geniş ekran görüntüsüne geçiliyor. nedenini bir türlü bulamadım. KATHREIN UFS 913 TWİN HD PVR kullanan arkadaşlarda bu durum var mı ve nasıl düzelir.
  • selam; KATHREIN UFS 913 TWİN HD PVR kullanıyorum. Yazılım 2.04 TV de HD yayını olmayan bir kanal da TV kapandığında televizyon tekrar açıldığında yayın görüntüsü dar olarak geliyor. HD kanala geçilip tekrar aynı kanala geldiğimde yayın normal olarak geniş ekran görüntüsüne geçiliyor. nedenini bir türlü bulamadım.
    D smart modülü takılı ve TRT HD de maç yayınında şifreye geçiyor.
    KATHREIN UFS 913 TWİN HD PVR kullanan arkadaşlarda bu durum var mı ve nasıl düzelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavas

    selam; KATHREIN UFS 913 TWİN HD PVR kullanıyorum. Yazılım 2.04 TV de HD yayını olmayan bir kanal da TV kapandığında televizyon tekrar açıldığında yayın görüntüsü dar olarak geliyor. HD kanala geçilip tekrar aynı kanala geldiğimde yayın normal olarak geniş ekran görüntüsüne geçiliyor. nedenini bir türlü bulamadım.
    D smart modülü takılı ve TRT HD de maç yayınında şifreye geçiyor.
    KATHREIN UFS 913 TWİN HD PVR kullanan arkadaşlarda bu durum var mı ve nasıl düzelir.

    Merhaba,


    Sorun cihazda değil firmware de bug var.O yüzden son surum v2.05 kullan.Dsmart sorununda ortadan kalkacak.

    V2.05 UFS-913
    http://kathrein.de/fileadmin/media/produkte/downloads/ufs-913/ufs913_fw2.05.zip

    Yazılımı usb stick ile yükleyeceksin ve menüde otomatik güncelleme kapatacaksın yoksa tekrar v2.04 e donuyor.Garip :)

    Usb üzerinden güncelleme için;
    stick üzerinde kathrein adında bir klasör ve bu klasörün içinde ufs913 adında bir klasör oluştur.v2.05 fimware ufs913 klasorunun içine at ve cihazın on usb girişine tak.
    Bir 10sn bekle ve usb stick cihaz tanıyınca ana menüden servis ayarları kısmında usb üzerinden güncelleme yap.
    Cihazı son olarak fabrika ayalarına getir ve ilk kurulum oluştur.

    PS:Eger cihazında oscam patch yuklu değilse trt hd gibi biss şifresi kullanan yayınları izleyemezsin.




  • hocam hoşgeldin uzun zamandır yoksunuz buralarda
  • Hocam Teşekkür ederim ben hiç yazılım atmadım. Bu gibi durum olduğunda cihazı aldığım Hepsi Dijital gönderiyorum. en son gönderdiğimde 2,05 yazılımda sorun olduğunu yükleyemediklerini söylediler. Şu anki yazılım 2,04 Cihazım da oscam patch yüklü olup olduğını bilmiyorum. Yani bu tür işlerde hiç anlamıyorum, Şu an ne yapacağımı da bilmiyorum. Çok Teşekkür ederim hocam.
  • arkadaşlar 913 nereden temin edebilirim
  • 913 artık satılmıyor ancak ikinci elden bulabilirsin.
  • Technisat Digicorder Isio S cihazı uydu değişimi sonrası, sitesindeki son 2.57 yazılımını da yükleyerek yedekten çıkardım.

    Bu cihazın kronik 10970 sorunu devam ediyor. Bazı dizi kanalları, sinema kanalları ve spor kanalları halen bu tpyi kullanıyor ve bu tp eski uyduda. Yeni uyduya taşınmamış anladığım kadarıyla.

    Şimdi bu cihazı yeni çıkan D-Smart CI+ modülle de deneyeceğim. Bu konuda @sabitkale yardımcı olacak.
  • cesi kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyoruz hocam sonucunu.
    Faydası olacaksa ci+ module gecerim ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 1 gün gecikmeyle de olsa D-Smart Cı+ modül ile Technisat Digicorder Isıo S'i denedim. Sonuç ne yazık ki hüsran. 10970 sorunu Cı ya da Cı+ modülle farketmeden devam ediyor.

    Yine de buradaki garipliğin büyük payının da bizde olduğuna kanaat getirdim, zira aynı Cı+ modül, Cı+ slotu olmayan Vu+ Duo2' de taktığın gibi çalışıyor. Yani D-Smart 10970'de ısrarla neyi olması gerektiği gibi yapmıyorsa, cı cı+ modülde de yapmadığı birşey var.
  • Merhaba, sizdeki cihazları tekrar kontrol edebilirmisiniz. Ben isio s aldım ve malum tp lerdeki (mesela kanal D HD) kanallarda sinyal yok uyarısı çıkıyordu. Ana menüden, şifreleme sistemine girip, kayıtlı erişim ayarlarına girip, CI saat yazan yerdeki azaltılmışı normal yaptım alt satırdaki modül dual şifre çözmeyi de (modülü en üstteki 1. slota taktığım için) CI1 seçtim kaydet dedim ve kanalları göstermeye başladı.
  • O kanallar sanırım başka transpondera geçti hocam, epeydir seyredebiliyorum ben o kanal d hd ve diğerlerini. Ayarlarım zaten belirttiğiniz gibi.
    Sadece dsmart paketindeki hd sinema kanallarını seyredemiyordum önceden ancak paketimi yenilerken sinema kanallarını çıkartmıştım yanılmıyorsam.
  • Olurda satılırsa diye ilan verdim, sahibinden . coma

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-technisat-digit-isio-s-edition-aluminyum-kumandali-198834819/detay/

    cihaz satılmıştır.

    Digicorder almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 6 Şubat 2015; 12:56:45 >
  • DT modül almamla birlikte cihazı yeniden kullanmaya başladım. DS deki 10970 sorunu devam ediyor.(Sözde CI+ modül kullanıyorum) Sinema kanalları ve smart sporlar ne yazık ki yok. Çok ihtiyaç olursa bir müddet sd yayınlarla idare ederim. Zaten bu frekans şu anda Turksat 3A da görünüyor. Burada devam etmeyecektir, bu sorunun 4A'ya taşınacağını zannetmiyorum.

    Cihaz üreticisine ilgisizliği sebebiyle kızgın olsam da, bu cihaz adam gibi bir cihaz. Bu paraya almaya değer mi tartışılabilir tabii ki. DT ve DS aynı anda açabilen CI+ daha uygun bir cihaz var mı denenmiş olan, onu da bilmiyorum.
  • cesi kullanıcısına yanıt
    Digitürk modül aboneliğine geri mi başladı?
    Bende xoro var malum tp den dolayı cihaz kilitleniyor, o yüzden türksat 4B yi bekliyorum 3A devre dışı kalınca sorunlar düzelir diye ümid ediyorum (haziran gibi yolcu 4B ama sene sonunu bulur)
    Techni güzel cihaz bendeki satıldı, 500gb digicorder aldım (birde nanoxx omega aldım) techni kullanacaksanız 150 liraya almanyadan alüminyum kumanda almanızı tavsiye ederim müthiş sık. Cihazlar henüz elime ulaşmadı.
  • @sabit iyi günler

    senin Techni gitti değilmi??

    ben şimdi 916 geldi biliyorsun ama yolcu ediyorum,Techni STC alacağım,916 yı ucuz diye almıştım şimdi rota STC ye döndü,beni bir tek bu meret kesiyor yaw
    aslında ilk sırada bu vardı,ucuz diye 916 ya yöneldim ve alet yazdığım gibi resim kalitesi süper ama DS sorunu var gibi geldi bana Kamax Hoca hallederse bile
    satıp üzerine koyup STC alacağım,ucuz diye buna kaçmıştım ama kafa da STC olunca yine bayılacağım farkını

    Ziya hoca,bu msg ı okursan,sen daha iyi bilirsin veya sabit sen de bilebilirsin,STC yi en ucuz nereden bulabilirim acaba??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 4 Mart 2015; 11:23:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabitkale

    Digitürk modül aboneliğine geri mi başladı?
    Bende xoro var malum tp den dolayı cihaz kilitleniyor, o yüzden türksat 4B yi bekliyorum 3A devre dışı kalınca sorunlar düzelir diye ümid ediyorum (haziran gibi yolcu 4B ama sene sonunu bulur)
    Techni güzel cihaz bendeki satıldı, 500gb digicorder aldım (birde nanoxx omega aldım) techni kullanacaksanız 150 liraya almanyadan alüminyum kumanda almanızı tavsiye ederim müthiş sık. Cihazlar henüz elime ulaşmadı.

    DT normalde modüllü üyelik satmıyor. Teknosada var modülünün satışı. Giriş+2 keyif paketi. Önce servis aktivasyonu yapamayız diyor. Telefon açıp bir yerlerle konuşuyor. 15 dakika sonra aktivasyonu yapıyor. Sonra dizi ve film paketlerini ekletmek istiyorsunuz. Hayır bu pakete eklenmez deniliyor. Tüketici şikayeti falan oluşturuyorsunuz. 5 gün sonra arayıp ekliyorlar, 4 ay hediye ediyorlar, ilk 6 ay yarı fiyatına diyorlar. Yani bildiğimiz DT işleri. Sağlam duracaksın inat edeceksin hepsi bu. Ama Lig Tv kesinlikle yok modülde. DT ve DS sıkıntısız aynı anda çalışıyor. DS malum tp hariç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @cesi

    Techni den bahsediyorsun değilmi?

    DS+DT yi sorunsuz işleyen tek cihaz diyebilirim bir de HD+ kartı takarsın hepsini oynatır
    ama tek sorun şu nalet 10970 frekansı ve her ne bok varsa Techni de bunu açamıyor gitti yaw,FEC 5/6 olduk dan sonra bu sorun başladı örneğin ben yaklaşık 3 sene
    10970 leri sorunsuz izlemiştim DS ile++
  • @albani

    Evet Techni'den bahsediyorum. Sizin tavsiyenizle almıştım. Techni eminim ki bu sorunu çözer, ama adamlar Next değil. Standart dışı bir şey yapıyor DS orada sanırım. Bende şimdi DS'nin CI+ modülü var ve her cihazda çalışıyor. Yani garip işler yapan biziz ve adamlardan bize göre çözümler üretmelerini bekliyoruz bence. Onlar da onu yapmıyor.

    Bu 10970 sorunu kalıcı hale geldiğinde Technisat'a twitterdan bir mesaj göndermiştim. Şu frekanstaki şu kanalları izleyemiyoruz diye. 1 kere cevap geldi: Bütün bu hd kanallar aynı frekansta mı? diye. İhtimal odur ki adam daha bir frekansta bu kadar hd kanal bulunmasına inanamıyor. Bekleyelim, bu frekans taşınınca sorun çözülecektir sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.