Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tsuna nın 10 yıl sonraki halini gören var mı?
  • Yok, hiç göstermediler o halini.
  • Yeni bölüm çıktı. Byakuran'ı hiç böyle görmediniz.
     Katekyo Hitman Reborn!
  • Ya benim takılıp kaldığım yer bu Tsuna'nın Ring Box'ındaki hayvanın ne olduğu Digimon'a benziyor biraz, sakin, sevimli bir şey ama ne olduğunu anlayamadım :)

Ekleme: Ama Ring Box'ı ilk açtığındaki resimden yorum yaparsam ve Tsuna ile uyumunu göz önünde bulundurursam %85 gibi bir olasılıkla Dragon yani Ejderha olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kogan -- 23 Mayıs 2009; 17:25:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kogan

Ya benim takılıp kaldığım yer bu Tsuna'nın Ring Box'ındaki hayvanın ne olduğu Digimon'a benziyor biraz, sakin, sevimli bir şey ama ne olduğunu anlayamadım :)

Ekleme: Ama Ring Box'ı ilk açtığındaki resimden yorum yaparsam ve Tsuna ile uyumunu göz önünde bulundurursam %85 gibi bir olasılıkla Dragon yani Ejderha olması gerekir.

Hocam ne sakini? Tsuna kutuyu açtığında az kalsın ölüyordu.
  • 240'daydı sanırım 10.000 Volt lafının geçtiği yerde sakindi ama :) Oradakiyle alakası yoktu.
  • Tsunanın kutusundaki ormanlar kralı kesinlikle orası belli şimdi sevimli bir şey olarak çıkmış büyük ihtimal Tsuna nın ruh ve beden sağlıına bağlı olarak ileride coşturular onu , öyle sevimli kalmaz Gokureda nın panterinde yaptıkları gibi ; bu arada kendimi zorlaya zorlaya bir kaç farklı yönü dışında beni kendine hiç bağlamayan bir seri oldu gerek mangası gerek animesi ile hele animenin çizimlerine hiç tahammül edemiyorum sanki aksiyon çizimleri renkleri değilde öylesine yapmak için yapıyoruz havası veren bir iş (benim için) , neyse bundan sonra bir tek mangasını arada aklıma geldiğinde takip ederim herhalde.
  • mai_mai gerçekten manganın çizimleri çok iyi değil ama bi cazibesi var kendine çekiyor :)
    Bu arada imzadaki Reborn'da güzel olmuş :)
  • Valla KHR beni şaşırtıcı yönüyle kendine bağlamıştı. Öyle olaylar oluyor ki acayip coşuyor insan. Özellikle Hibari çok şaşırtıyor.
  • Sonunda bitti manga.Güzeldi sevdim artık haftalık okuyacam
  • Bu animeyi çeviren grup yok mu artık? 2 bölümdür ses seda yok, iyi kötü Horriblesubs çeviriyordu ama onlarda bıraktı sanırım.

Düzenleme: 2 bölümde 18 saat önce Horriblesubs tarafından çıkarılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kogan -- 27 Mayıs 2009; 11:30:46 >
  • Manga bölüm 244 bizim Savada artık "No-Good Tsuna" değil. Ring Box acayip o da ayrı bomba. Çok şirin bir hayvan Box'tan çıktığı zamanki görüntü kimseyi aldatmasın, yanlış anlaşılmasın şirin diyorum ama güçsüz demiyorum. Şimdiye kadar çıkan en güçlü Box Weapon ola gerek, zaten ana karakter Tsuna olduğuna göre. Neyse böyle bir şeyler. Ben olmasam zaten bu konuya mesaj yazan kimse de kalmadı
  • Arkadaşlar yarın kısmetse başlacağım bu seriye.Yalnız eyeshield gibi bunun da sonradan mangayla çarpık gitmesinden korkuyorum(Ne alakaysa) Sonra mangadan devam etmeliyim.(Gerçi farketmez F. Tail ile yavaş yavaş alıştım mangaya)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

Arkadaşlar yarın kısmetse başlacağım bu seriye.Yalnız eyeshield gibi bunun da sonradan mangayla çarpık gitmesinden korkuyorum(Ne alakaysa) Sonra mangadan devam etmeliyim.(Gerçi farketmez F. Tail ile yavaş yavaş alıştım mangaya)

Yok hocam tamamiyle aynı gidiyor.

Bu arada ne tesadüf, ben de manga sevmem normalde ama fairy tail ile alıştım.
  • Bugün sırf Hitman izledim. 11e kadar geldim.Arada mangaya baktığım için yavaş oldu biraz.Karakterler çoğalıyo yavaş yavaş.İlerde iyi olacam diye göz kırpıyo anime.Onun için benim gibi yeni başlayanlar sakın bırakmayın.
  • quote:

Bugün sırf Hitman izledim. 11e kadar geldim.Arada mangaya baktığım için yavaş oldu biraz.Karakterler çoğalıyo yavaş yavaş.İlerde iyi olacam diye göz kırpıyo anime.Onun için benim gibi yeni başlayanlar sakın bırakmayın.

Valla KHR un zaten en zor yanı o bırakmamak hele mangada bir başlıyorsun 60-70 sayı oynuyorsun anca toparlıyor ama orda bir toparlıyor pir toparlıyor yani
  • Ama harbi çok saçma bu 20 bölüm. 15e geldimde, yok yeni yıl yarışması yok hayvanları yakalama...Harbi bu yorumlar olmasa hiç kimse devam etmezdi.Bu kadarda boş bi konu olmazki.Bırak boşu ortada konu yok henüz
  • quote:

Ama harbi çok saçma bu 20 bölüm. 15e geldimde, yok yeni yıl yarışması yok hayvanları yakalama...Harbi bu yorumlar olmasa hiç kimse devam etmezdi.Bu kadarda boş bi konu olmazki.Bırak boşu ortada konu yok henüz

Yalnız ben bıraksaydım o ilk 20 bölümde forumda hiç kimse KHR izlemeyecekti sanırım. İyiki devam etmişim.
  • Aynen valla. Sağol Wind-sama
  • quote:

Ama harbi çok saçma bu 20 bölüm. 15e geldimde, yok yeni yıl yarışması yok hayvanları yakalama...Harbi bu yorumlar olmasa hiç kimse devam etmezdi.Bu kadarda boş bi konu olmazki.Bırak boşu ortada konu yok henüz

Valla ben animeyi izlemedim direk mangadan okudum artık 50 inci 60 ıncı bölümlere gelince kafayı yemeye başlamıştım ufaktan kendi kendime konuşuyorum yeter lan 1 sene oldu hala mı konu bulamadınız diye neyse 70 gibi bir toparladı 289 a kadar o gazla iyi gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.