Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Perseus

quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Orjinalden alıntı: Kogan

windsurf cevabın için çok teşekkür ederim. Peki anime ne zaman seyircisini kendine tamamen bağlıyor? 21'i izliyorum şu anda çok sıkı bağlanamadım:)

Ben de çok bağlanamamıştım o zamanlar. Xanxus arcı var. 30'larda falan başlıyor. O arcda o kadar iyiydi ki bir günde 25 bölüm izlemiştim. Onda diyeceğim şey Vongola varisi olmak isteyen birine karşı olan bir savaş var ama olaylar karışık bayağı. Ondan sonra future arcı başlıyor. Tadından yenmiyor.

Future arcı ne zaman başlıyor ? Sıkılmaya başladım saçma sapan bölümlerden.

O ilerilerde bayağı zaten hala devam ediyor. Sen kaçıncı bölümdesin?

• Şimdi 73. bölümdeyim. Bölümler sanki fillermış gibi gidiyor, sinirimi bozuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: riaz

quote:

Bence shounen animelerde çok ağır bir ingilizce kullanılmıyor. Seinenler çok ağır.
    Örnek Bleach animesinden;
    "Kurosaki-kun, don't die!"
    "I'll kill you"
    "You are not fighting alone Ichigo."

Kısa cümlelerde sorun yok ama zevk almak için tamamını anlamak lazım,uzun cümleler sorun oluyor o yüzden

Death Note izlemesin kısa konuşma severler

• quote:

Death Note izlemesin kısa konuşma severler

Burda demek istediğim türkçe altyazısı olmayan animeler için ingilizce uzun cümleler ,yoksa ingilizce bildikden sonra 10 satırda olsa sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 17 Mayıs 2009; 20:30:09 >
  • quote:

Şimdi 73. bölümdeyim. Bölümler sanki fillermış gibi gidiyor, sinirimi bozuyor

Zaten öyle. 74'te başlıyor future arcı.
    70. bölümde irie shoichi denen çocuk vardı ya, ona dikkat et. O bölüm filler değil. Tehlike bir adam o.

• Tam bıkmıştım ki 74te başladı Saçma bölümlerden sonra bu süper oldu valla. Bi de bizimkiler ufak hallerine dönmeseydi fena olmayacaktı En çokta Tsuna'nın büyük hâlini merak ediyorum. İleride gösteriyorlar mı onu ?
  • quote:

Tam bıkmıştım ki 74te başladı Saçma bölümlerden sonra bu süper oldu valla. Bi de bizimkiler ufak hallerine dönmeseydi fena olmayacaktı En çokta Tsuna'nın büyük hâlini merak ediyorum. İleride gösteriyorlar mı onu ?

Yok. Mangada hiç görmedim.
    Aslında, böyle küçük fillerlar verilmesi iyi arc aralarında. Sürekli arc olsa sıkıcı olur. Ayrıca Naruto Bleach gibi arcın en heyecanlı yerinde filler verilmesinden çok daha iyi.

• 74. bölümü izliyorum şu anda. Her şey bir birine giriyor 10. gelecekte ölüyor, Reborn gidiyor gelmiyor, Gokudera peşinden gidiyor, dönemiyorlar. Birisi acil spoiler versin yoksa çıldıracağım
  • Kogan Spoiler Sana

Byakuran'ın Mafyası Vongolayı Öldürüyor
    Tsuna Japonyadaki İrie Soichiyi Yenmeye Çalışıyor
    Mukoro Ölüyor Byakuran Tarafından Choreme nin Yanında Bir Baykuş Olarak Yaşıyor
    Gokudera SYSTEM C.I.A yı Çözüyor
    Tsuna Yeni Atacklar Geliştiyor

Spoilerdaki Bazı İsimler Yanlış Olabilir K.B
  • MrBlueNight spoilerlar için teşekkür ederim. Bugün yazdıklarının bir kısmını izledim son hız devam ediyorum. Bir de sanırım Future Arc. mangada da daha bitmemiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrBlueNight

Kogan Spoiler Sana

Byakuran'ın Mafyası Vongolayı Öldürüyor
    Tsuna Japonyadaki İrie Soichiyi Yenmeye Çalışıyor
    Mukoro Ölüyor Byakuran Tarafından Choreme nin Yanında Bir Baykuş Olarak Yaşıyor
    Gokudera SYSTEM C.I.A yı Çözüyor
    Tsuna Yeni Atacklar Geliştiyor

Spoilerdaki Bazı İsimler Yanlış Olabilir K.B

Tabi hepsi değişiyor bunların. Mukuro ölmüyor. Öldürdüğü kesin değil. Hatta öldürmediği kesin diyebilirim. Irie Shoichi doğruluyor bunu. Irie kankamız bizim bu arada.
    Sonra şuan gördüğünüz Byakuran meclisi gerçek değil. Asıl meclis inanılmaz güçlü kişilerden oluşuyor.

• @windsurf spoilerda bir soru var

bir kız vardı royal knightmiydi neydi episode 133 tsunanın gözlerini o kıza benzetmişti böyle yüzünde ben gibi birşey vardı o kız neyin nesi?
  • quote:

@windsurf spoilerda bir soru var

bir kız vardı royal knightmiydi neydi episode 133 tsunanın gözlerini o kıza benzetmişti böyle yüzünde ben gibi birşey vardı o kız neyin nesi?

Hocam soruyu anlamadım tam. 4 bölümdür animeyi izlemiyorum. SS koysan tanırım.
    Saçları afro olandan mı bahsediyorsun?

• byakuran ve tayfası toplantı vermişti şu prenses denilen kız bilardocu italyaya gittiğinde kızın annesi ölmüştü felan o kız siyah şaçlı mavi gözlü kafasında garip bir şapka var
  • quote:

byakuran ve tayfası toplantı vermişti şu prenses denilen kız bilardocu italyaya gittiğinde kızın annesi ölmüştü felan o kız siyah şaçlı mavi gözlü kafasında garip bir şapka var

Ha. Millefiore 2 tane aileden oluşuyor. Biri byakuran'ın ailesi, bir de o kızın ailesi. O kız patron yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 19 Mayıs 2009; 19:05:21 >
  • Animede 132 bölümü devirdim, 132. bölüm mangada kaça denk geliyor?
  • quote:

Animede 132 bölümü devirdim, 132. bölüm mangada kaça denk geliyor?

115'e bir bak. En fazla 2-3 bölüm farkeder.
  • Buldum 214'e denk geliyormuş :)
  • quote:

Buldum 214'e denk geliyormuş :)

115 yazmışım kusura bakma kafa gitmiş. 215 olcaktı dediğim gibi yakınmış.
  • Anime-Manga hepsinde seriyi yakaladım ama şimdi haftada bir yeni bölüm izleyip-okuyabilceğim :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.