Bildirim
Kaspersky
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Sana tavsiyem nod32 kullanman..
Hem pc yi kasmaz, hem de tam güvenlik sağlar..
-
Evet arkadasım. Kalıtelı programdır. Korkun olmasın. _____________________________ ist@nbul{lu} -
sagolun arkadaslar pekı soruma cvp? sılermı _____________________________ -
ya bazı programlar diğer programların uninstallarını siliyorlar acaba neden örnek ad- aware _____________________________ -
saka olarak soruyosun galiba
silmek ne demek girmesinie izin vermiyoki
-
girmiyoki pcye vırus varsa kapıyo sayfayı yada alarm veriyor girdimi hemen siliyor _____________________________
-
kaspersky
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
ne yani kaspersky tam güvenlik sağlamıyor mu şimdi ?
kaspersky internet security kurarsan başka hiç bi program kurmana gerek kalmaz.
gözün kapalı gir istediğin yere
Tavsiyem yarın resmi olarak çıkacak olan kaspersky internet security 7.0 ı kurman. _____________________________ -
kaspersky windowsun kendi dosyalarını da virüs olarak görüyor(system32 gibi dosyaları,internet explorer.exe...)
quote:
Orjinalden alıntı: YrkndrY
kaspersky windowsun kendi dosyalarını da virüs olarak görüyor(system32 gibi dosyaları,internet explorer.exe...)
1 yıldan uzuuun bir süredir pek çok Kaspersky ürünü kullandım.. Halen KIS 2007 kullanıyorum.
Bu tür ilginç bir haberi ilk kez senden duydum..
Çok saçma..
Kaspersk İS 2007 üzerine tanımam.._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Nod32 evt basarılı ve diili bir rakiptir kaspersky'ye lakin "tam koruma" saglamaz. Cunku nod32 sadece bir anti-virustur kaspersky ise (ki sanırım arkadasın kullandigi internet security) tam manası ile bir koruma paketidir (spam, firewall, phishing vs modulleri ile)_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: yolcum
quote:
Orjinalden alıntı: YrkndrY
1 yıldan uzuuun bir süredir pek çok Kaspersky ürünü kullandım.. Halen KIS 2007 kullanıyorum.
Bu tür ilginç bir haberi ilk kez senden duydum..
Çok saçma..
Kaspersk İS 2007 üzerine tanımam..
gerçekten öyle oluyordu ben de sildim.Yüklü olsaydı ss çekerdim ama sildim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler