Şimdi Ara

Eset Nod32 antivirus 6 güncelleme bildirimini kapatmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isletim sistemimi kotam yuzunden guncelleyemiyorum. Ondan dolayi eset ana sayfasinda isletim sisteminizi guncelleyin diye uyari veriyor ve sag alttaki göz isareti unlem isareti oldu. bu bildirimi nasil kapatabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 14 Şubat 2013; 14:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar bir kac kurcalama ile buldum. google dan aratipta birilerine faydali olmak icin yaptigim seyleri anlatiyorum.

gelismis ayarlara giriyoruz. soldaki araclar butonuna iki kere tiklayip seceneklerini detaylandiriyoruz. oradanda sistem guncellemelerine tiklayip sag taraftaki imlecte guncelleme yok u isaretliyoruz. bu sayede problem halloluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaslar bir kac kurcalama ile buldum. google dan aratipta birilerine faydali olmak icin yaptigim seyleri anlatiyorum.

gelismis ayarlara giriyoruz. soldaki araclar butonuna iki kere tiklayip seceneklerini detaylandiriyoruz. oradanda sistem guncellemelerine tiklayip sag taraftaki imlecte guncelleme yok u isaretliyoruz. bu sayede problem halloluyor.

teşekkürler :)
    gün içerisinde defalarca çıkan gereksiz şeyden kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasaran

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaslar bir kac kurcalama ile buldum. google dan aratipta birilerine faydali olmak icin yaptigim seyleri anlatiyorum.

teşekkürler :)
    gün içerisinde defalarca çıkan gereksiz şeyden kurtuldum

Rica ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.