Şimdi Ara

Kaslı erkeklerin özgüvensiz olmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet akıl kası çalıştırmak yerine amele gibi ağırlık kaldıran insandan ne beklersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erkegin kasli olmasi demek butungun demirleri indirmesi kaldirmasi degildir.Erkek kendine bakiyor yedigine ictigine dikkat ediyor demektir.Buda kizlari etkiliyor haliyle.Kendine bakmayan bir erkek kiza nasil baksin diye dusunuyor kadinlar.Hemde estetik duruyor kas.
    Ama beyin yoksa cene yoksa o kas anca goruntu baska birsey degil.
  • Şahsen spor yapmayan birisiyim. Fakat spor yapmak güzel bir şeydir.

Aklı yerinde bir insan sporu kendi sağlığı için yapar. Lakin bir çoğu dışarının ilgisini kazanmak için yapıyor.

Bununla beraber kendilerini mental olarak geliştirmedikleri için sadece görüntü olarak kalıyor.

• Kendi vücutlarınız berbat diye niye adamlara bok atıyorsunuz. Her erkek güzel bir vücuda sahip olmalı. Şahsen ben de şuan şişmanım ama adamlara hasetliğimden laf atmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kastan gelen özgüvenin bi işe yaramayacağını bildikleri içindir. Yani ben öyleyim

• Karın ağrın mı var hayırdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes kadınların babacan tipli, iri erkeklerden hoşlandığını söylüyor, bilimsel açıklamaları bile yapılıyor psikiyatrik olarak (elektra kompleks), görünende bunları doğruluyor. Hal böyleyken kadınların kaslı erkeklerden hoşlandığını düşünüpte vücut çalışan cahildir :) Spor için yapılacaksa yapılır. O da yürüyüşle desteklenmezse salt ağırlık kaldırmanın zararlı olduğunu doktorlar söylüyor.

• Spor salonlarına ödedikleri leri parayı , çalıştırdıkları beğinnleri ile kazanıyorlar. Amele kasları ile değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERKEKLER ÇOK YAKIŞIKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dış görünüşün yeterince iyi değilse kimse senin içini, "akıl kasını" merak etmez.

sporcu, düzgün fizikli bireylere olan kıskancından ve hasedinden kendini yiyip bitiren bir ezik beyanı.

• @mrslimshady ne diyo bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaslı erkeklerin malafatta küçük oluyormuş

• Boşa b.k atmayın. Senede 3-5 ay spor yapıp sonra sıkılıp bırakan birisiyim ama tekrar başladığımda ilk 1-2 haftada bile farkı hissediyorum özgüvenim artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabbb -- 19 Temmuz 2020; 11:55:16 >
  • Tam tersi görüntülerinden dolayı özgüven patlaması yaşıyorlar.Kaslı erkeklerin özgüvensiz olmaları 

• Spora baslama sebebim basketbol oynarken pota altindaki hakimiyetimin dusukluguydu. O zamanlar 62 kiloydum.

Simdi 96 kiloyum. 120 kg bench, 80 kg OHP, 160 kg squat, 190 kg deadlift, +60 kg agirlikla dips, +30 kg agirlikla barfiks yapabiliyorum .

Beslenmem ve hayat kalitem cok iyi yonde gelisti. Millet parayi sigaraya biraya gomerken ben cig sut alip ev yogurdu yapiyorum mis gibi hafta boyunca yiyorum. Tatli ya da paket urun asla tuketmiyorum. Et bulgur yumurta sut yogurt kuruyemis ve bolca su.

Bogazici Bilgisayar mezunuyum.

Haftada 6-7 saatini spora ayirdi diye bir insan gerizekali oluyorsa okay ben gerizekaliyim.

Kari kiz mesellerine gelince, sirf vucudum icin benimle sohbet muhabbet etmek isteyen kizla isim olmaz. Karsimdaki kadin zor begenen birisi olmali, beni felegin cemberinden gecirmeli. Zaten bu yuzden hayatima birisini almadan once gecmisteki erkek arkadaslarina bakarim.

Kaslı erkeklerin özgüvensiz olmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 19 Temmuz 2020; 14:43:6 >

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt

Woow erkek halimle beni etkiledi kızları düşünemiyorum :)

1 yıldır bende vücut geliştirmeyle uğraşıyorum okudugum kitabi da cevremde okuyan yok. Biri olunca diğeri olmuyor kafasında olmamak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

Woow erkek halimle beni etkiledi kızları düşünemiyorum :)

1 yıldır bende vücut geliştirmeyle uğraşıyorum okudugum kitabi da cevremde okuyan yok. Biri olunca diğeri olmuyor kafasında olmamak gerek

Kitap dedin beni can evimden vurdun. Lise zamani ne kadar cok okurdum. Kiymetini bilememisim o bos zamanlarin.

En son Franz Kafka'dan Babaya Mektup'u okudum. Simdi Aurelius'dan Kendime Dusunceler'e baslamak istiyorum. Ise gidip gelirken metrobuste okumayi deneyecegim.

Ek olarak dedigine katiliyorum. Spor yapmak her insan icin banyo yapmak gibi bir aktivite olmali.

Ayrica sadece vucut gelistirmeden de ibaret olmamali. Haftada 2-3 gun de insan vucudunun atletik dogasini kaybettirmeyecek bir sey yapmali. Ben boks ile ugrasiyorum ama kosu, yuzme, basketbol gibi her turlu sporlarla desteklenmeli vucut gelistirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 19 Temmuz 2020; 14:47:46 >

• Genelleme yapmayalım hocam lütfen Kaslı erkeklerin özgüvensiz olmaları 

• Sürüntü köpek kullanıcısına yanıt

Bu adam steroidli. Videolar da bayagi eski. En son piyasaya ciktiginda saclari dokulmustu goz alti torbalari falan vardi depresyona giriyordu simdi ne yapiyor bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Spora baslama sebebim basketbol oynarken pota altindaki hakimiyetimin dusukluguydu. O zamanlar 62 kiloydum.

Simdi 96 kiloyum. 120 kg bench, 80 kg OHP, 160 kg squat, 190 kg deadlift, +60 kg agirlikla dips, +30 kg agirlikla barfiks yapabiliyorum .

Beslenmem ve hayat kalitem cok iyi yonde gelisti. Millet parayi sigaraya biraya gomerken ben cig sut alip ev yogurdu yapiyorum mis gibi hafta boyunca yiyorum. Tatli ya da paket urun asla tuketmiyorum. Et bulgur yumurta sut yogurt kuruyemis ve bolca su.

Bogazici Bilgisayar mezunuyum.

Haftada 6-7 saatini spora ayirdi diye bir insan gerizekali oluyorsa okay ben gerizekaliyim.

Kari kiz mesellerine gelince, sirf vucudum icin benimle sohbet muhabbet etmek isteyen kizla isim olmaz. Karsimdaki kadin zor begenen birisi olmali, beni felegin cemberinden gecirmeli. Zaten bu yuzden hayatima birisini almadan once gecmisteki erkek arkadaslarina bakarim.

120 kg Bench imkansız o vücuda

kollar 40 bile değil gibi duruyor

omuzlar ve göğüsler de fazla iyi değil. Max 80 kg basarsın diyorum

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt

O kadarını bilmiyordum hocam steroid kullanmanın sonucu diyebilir miyiz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.