Şimdi Ara

Kaslı erkeklerin özgüvensiz olmaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erkegin kasli olmasi demek butungun demirleri indirmesi kaldirmasi degildir.Erkek kendine bakiyor yedigine ictigine dikkat ediyor demektir.Buda kizlari etkiliyor haliyle.Kendine bakmayan bir erkek kiza nasil baksin diye dusunuyor kadinlar.Hemde estetik duruyor kas.
    Ama beyin yoksa cene yoksa o kas anca goruntu baska birsey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar özgüvensizim ki başlığı kassız erkeklerin özgüvensiz olması diye okuyup hak vermiştim :)

• 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    Babacan iri tipli ? Zayıf biri tarafından dayak yerse babacanı görür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vücut sadece body salonunda veya görüntüde işine yarar güzeldir yalan yok yapana saygı duymayan yürüsün gitsin ama şimdi bazı kişiler vardır sadece ben güçlüyüm demek için vücut yapar bu yanlış vücut sizi yüceltmez bunu en başta öğrenmek lazım herhangi bi iştede vücut lazım değil ama güzeldir spor spordur

• AltunBey A kullanıcısına yanıt

deadlift ne işe yarar öğren canım, veya Bench press 100 kg kaldıran adam koyarsa otturur. 10 kg dambıl hergun çalışan zarganalarla karıştırma

• ExtraJudical kullanıcısına yanıt
    Kötü birşeymi dedim nedir bu atar o kadar Bench basıp torbada bileği kırılan insan gördüm incecik çocuk haşat edebiliyordu kötü birşey demişim gibi atarlı konuşuyosun burda

• AltunBey A kullanıcısına yanıt

şöyle birşey var, yazdığın yazıya bakarsan guclenmekten ve bunun önemli birşey olmadığından bahsediyorsun. kendi kilosunun en az X2 deadlift yapan diğerlerini saymıyorum, vücudunu patlayıcı kuvvetini arşa çıkarmıstir. Boks yapanlar zaten bu güçlenme hareketlerini yaparlar, senin hasat olan bileği kırılan dediğin insan 100 ,kisinde 2 tane falandır, 8 kg biceps curl yapan adamlarin zaten omzu-sirti-bacagi leş tiplerle kıyaslama diyorum sadece

• 88mph 8 kullanıcısına yanıt

Makaleyi gönderir misiniz hocam biz de okuyalım

Gayet kuvvetliyim beni yenebiliyor zayıf çocuk

Kas yeterince var ama asıl kuvvet tendonlarda ve kemiktedir deadlif falan önemli yine patlayıcı kuvvet için doğru orası ama asıl olay sparringdir boksta

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.