Şimdi Ara

Kaşlarımdan Nefret Ediyorum! [SS'Li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Ergenlik döneminden sonra, vücudumun heryeri gibi, kaşlarım ve kaşlarımın ortası da kıllanmaya başladı.

Haliyle "Ben kro muyum?" gibi bir düşünceye kapılarak, 8. sınıfta makasla kesebildiğim kadar -yalnızca ortasını- kestim.

Tabii kestikçe çıktı kestikçe çıktı.

Sonra bi' gün yine makasla keseyim derken yanlışlıkla kenarını da kestim. Mecburen düzeltmek zorunda kaldım. Ancak tam bi' kadın kaşı gibi oldu. Yani tam bitim noktaları düz düz oldu. Utancımdan birkaç hafta doğru düzgün insan içine çıkamadım.

Bi' gün yine banyo sonrası bakım zamanlarından birinde, annem "Makasla olmaz başka bişeyle kes. Jiletle mesela" dedi.

Tabi ona uyup jiletle tam ortasını cart diye aldım ve sonuç Kusursuz

Ama ve lakin, bir hafta sonra yine çıkmaya başladı; bu kez daha sert. Yani öyle "Kartal Kaş" dediğimiz gibi değil de, 3-5 tel çıkıyor. Bu da benim gözümde çokmuş gibi oluyor. Bir de yakışmayınca iyice fena oluyorum.

Gel zaman git zaman, bir seneyi öyle atlattıktan sonra; şuan 9. sınıfım. Ortasını 3 haftada 1, cımbızla alıyorum.

Ama sorun kenarlarında. Kenarlarındakiler iğrenç gözüküyor.

Aşağıdaki SS'de de göreceğiniz üzere tam bi' felaket!

Sizce ne yapmalıyım? Bu arada kaşlarım acayip sert. Off off yaa

Kaşlarımdan Nefret Ediyorum! [SS'Li]

• Neye taktın bu kadar Bence hiç de kötü değil
  • lazer yaptır kurtul en iyi çözüm
  • lazer :)
    benim arkadaşta jiletle almıştı lazer seanslarına gitti sonra öldü çocuk

gitti ama ölmedi :D
  • Bence gayet düzgün. Hiçbir sorun yok.
  • Bir de Türkiye çöl olmasın diyorlar. Lan bu kadar orman varken neyine çöl olacak bu ülke?

Eşek şakası bir yana çıkıntıları alsan yeter, düzgün kaşların.
  • Jiletle alınırmıakıl fkir yokmu sonra saç gibi çıkarsa görürsün
    Cımbızla al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kenarları Sürekli Tararsan Sorununun Çözülebileceğini Düşünüyorum.
  • Bence görünüşü bozmuyo, gayet güzel.
  • lazerde ilk günler iz kalıyomu beyler bilen varsa anlatabilirmi?
  • Yok bir şey takma kafana
  • üzülme benim kaşlar daha kalın
  • Enee sen bana geçen gün artistlik yapan dayı deil misin ? E 14 müş senin yaş ?
  • Ya annemde jöle sür tara o dik kısımlar alışsın yatışsın diyor.

Bi' gün jöle sürüp fön çekmiştim. Özgüvenim kayboldu ya. Millet saçına fön çekiyo biz kaşımıza
  • Benim dayıoğlunun kaşlarının yanındaa bu Kalem kaş kalır valla.. Adamın arası Full Yemyeşill
  • Bunun neresi kötü.Sen bide bizi gör ırsi bizimki tüm sülale tek kaş >< buna 3 yaşınadaki yeğenimde dahil.Kaşlarım gayet güzel ortasını almayı dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JönTüRk-

Ya annemde jöle sür tara o dik kısımlar alışsın yatışsın diyor.

Bi' gün jöle sürüp fön çekmiştim. Özgüvenim kayboldu ya. Millet saçına fön çekiyo biz kaşımıza

Yok artık

Güldüğüm için özür dilerim kaşlarının ortasını alman yeter bence bir erkek için

• quote:

sen anneni biraz daha dinlemeyi devam edersen, bidaha insan içine çıkamayacaksın sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Yok artık

Güldüğüm için özür dilerim kaşlarının ortasını alman yeter bence bir erkek için

Zaten bi' tek ortasını alıyorum.

O da dediğim gibi 3 haftada 1 falan. Ama cidden fön çektim ya. Baya güzel olduydu. Tabi sonra yine dikeldi. Yüzümü fln yıkadıktan sonra dimdik oluyor. Elimle yatıştırıyorum biraz

quote:

sen anneni biraz daha dinlemeyi devam edersen, bidaha insan içine çıkamayacaksın sanırım

Harbiden valla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.