Şimdi Ara

Kaslar gelişmiyor ve Ağrımıyor nedendir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde yaklaşık 5 aydır amatörce yoğun şınav barfix mekik çalışıyordum son zamanlarda kaslarım ağrımıyor ve gelişmiyor ve çalıştım bazı günlerde gece uyuyamıyorum sporcu besini kullanmıyorum, peki ek besin almalımıyım sebebi ne olabilir?

• Yeterli yada doğru yaptığınızdan emin misiniz? Kaslar zorlandıktan sonra yaptıklarınız sizin için önemli önceden yaptıklarınız ısınma gibi düşünün.
  • basitçe anlatılırsa artık kasların kendi vücut ağırlığına alışmış.zorlanmıyor.bu yüzden gelişim yok
  • Başlangıc 10-15 dakikalık esneme ve ısınma sonra 6X8 barfix 12X8 şınav 20X4 üst 20X4 alt karın egzersizden sonra sadece dinlenme
  • her hafta 1 set daha artırmaya çalışıyorum tekrarla ilgisi oldugunu düşünmüyorum
  • istediğin kadar arttır serbest ağırlıklarla çalışmadığın sürece gelişemediğini göreceksin
  • Kendi ağırlığınla biyere kadar gelişir.Vücudun alışmış o yüzden ham tutmuyor.Benimde öyleydi şimdi günde en az 50 barfiks çekiyorum hiç ham tutmuyorum ama uzun süredir çalıştırmadığım bi kas grubunu çalıştırınca hemen ham tutuyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basurum Var. Çok Acıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antrenmanların yetersiz kalıyor. diğer bir ifadeyle evde gelebileceğin son noktaya gelmişsin
  • Sırtına biraz ağırlık eklemeye çalış şnav çekerken. Ve çok yavaş inip birden kaldır kendini. 3-4 saniyede inip 1saniyede kalk mesela. Bu şekilde yaparsan limitleri zorlarsın, kaslar da gelişmeye devam eder. Tabi onun da bir sınırı var.
  • artık domble-göğüs yayı gibi ufak aletler alıp yardımcı olsan çalışmalara yani düz giden sistemini biraz değiştirsen daha yararlı olacaktır.Devamlı aynı hareketlere kas alışır ve ilerlemeyi durdurur tabi miktarlar artmadıkça
  • Tek elle sinav çekmeye başlamanin vakti gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 2 Mart 2013; 20:46:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Tek elle sinav çekmeye başlamanin vakti gelmiş

aynen
  • hareketleri yavaş yapmaya çalış... molaları kısalt. sırtına solu çanta tak..
  • Herkesin yorumları için ellerine sağlık gereken bilgiye aldım.
  • Üstüne ağırlık al, olmadı salona yazıl.
  • Kasları şişirmek için protein tozu mu aminoasit mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ua0396

Evimde yaklaşık 5 aydır amatörce yoğun şınav barfix mekik çalışıyordum son zamanlarda kaslarım ağrımıyor ve gelişmiyor ve çalıştım bazı günlerde gece uyuyamıyorum sporcu besini kullanmıyorum, peki ek besin almalımıyım sebebi ne olabilir?

programını değiştir.. setli şınav çalış.. proteinli besinleri arttır.. süt, yumurta, ceviz, fındık, kuru üzüm bol al.. bunları here sabah kahvaltıda ve spor öncesi al..
    idmanlarına ek olarak duvar itişleri ekle.. kasların yanana kadar ittiğin duvarı yıkarcasına çalış.. duvar itiş güç arttırımı ve kas şişirme için çok faydalıdır..

en önemli konulardan biri, bşr gün spor yaptın, ertesi gün dinlen.. aynı hareketleri 2 gün üst üste yapma..

bazen insan vücudu halsiz olur, hava değişimi vs. böyle zamanlarda zorlama.. vücudunu dinle o sana zaten söyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ua0396

Kasları şişirmek için protein tozu mu aminoasit mi ???

ağırlık çalışırken hızlı kaldır, yavaş bırak.. bu kasarın şişimini olumlu etkiler

sabah kahvaltısında yumurta, ğeynir, süt, bal, fıstık ezmesi (peanut butter oalrak geçer), ceviz, kuru üzüm, fındık, tahin pekmez öneririm.. abartı gibi duruyor olsada ben spor yaptığım zamanlar bunlarla besleniyroum.. daha önce hevesle protein tozu, amino asit, creatin gibi gereksiz şeyler kullandım.. bu bahsettiklerim bana tozlardan çok daha faydalı oldu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.