Şimdi Ara

Kaskodaki meslek indirimi dolandiriciligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir taksicinin Perte cikarttigi aracimla ilgili hala debelenip duruyorum, sizlere bisi danismak istiyorum, ALlianz, kasko policesini duzenlerken sozum ona yaptigi vede benden habersiz yaptigi %10 meslek indirimi pert sonrasi bize 3.5bin tl daha zarara ugratiyor, kendi baslarina bize meslek indirimi uygulamislar,bizede imzalattilar, policeye isin dusunce bakiyorsun ve diyorki meslek indirim belgesini hasar odemesi sirasinda gostermezsen ayni oranda odencek olan tutardan dusulur yani 3.5bin ytl duseceklerini soyluyorlar. Zira benim meslegimi kabul etmiyorlarmis kamuda memurum, doktor olmam lazimmis, bu olaydan, indirimden , ilgili butun maddelerden benim bugun haberim oldu, bu nitelikli bir dolandiriciliktir, 100tl az almislar benden basta ama ona binaen 3.5bintl az odeyeceklermis, ne yapmam gerekirı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1980s -- 20 Temmuz 2012; 0:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2011 Renault Megane III 1.5 dci Dynamique
    2010 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna Executive
  • Meslek indirimi yerine muafiyet indirimi yapılmış gibi görünüyor olay...

2010 Honda Civic HB 1.8 I-VTEC A/T Siyah
  • Telefona gelen 'Ödül kazandınız' dolandırıcılığı bile daha makul görünüyor, zira bunun için bir yere mesaj atmanız veya en azından yes tuşuna basmanız gerekiyor. Kaskodaki indirimden ise haberiniz bile olmuyor. Tavsiyem poliçenizi okuyun yapmışlarsa indirim ve de sizin mesleğiniz uymuyorsa ki o meslekler grubu poliçede yazmıyor, arabanın başına bir şey gelmeden hemen değiştirin.

Orijinalden alıntı: serkan1980s

Telefona gelen 'Ödül kazandınız' dolandırıcılığı bile daha makul görünüyor, zira bunun için bir yere mesaj atmanız veya en azından yes tuşuna basmanız gerekiyor. Kaskodaki indirimden ise haberiniz bile olmuyor. Tavsiyem poliçenizi okuyun yapmışlarsa indirim ve de sizin mesleğiniz uymuyorsa ki o meslekler grubu poliçede yazmıyor, arabanın başına bir şey gelmeden hemen değiştirin.

hocam bende grupama dan yaptırdım. % 15 de meslek indirimi var. Araç eşimin üzerine, eşimde Ptt de memur. Sizin bu yazınız üzerine acentamı aradım, sorun yok dedi. Grupama müşteri hizmetlerini aradım ısrarla sordum bir sorun yok dedi. Herhangi bir kesinti olmaz dedi. Sizin olayı paylaştım müşteri hizmetleri temsilcisiyle, ayrıca doktor indirimi var ondan yararlandırılmıştır dedi. Sizin acentanız ne diyor konuyla ilgili çok merak ettim.

• Acenteler uygun fiyat verebilmek için ileriyi düşünmeden böyle şeyler yapabiliyorlar. Şu an sizin muhatabınız poliçenizi yaptırdığınız acentedir. Keşke zamanında kaskonuzu yaparken poliçenizi alıp bir okusaydınız.
  • Cevaplar için sağolun. Poliçe okunsaydı bile hangi mesleklere indirim yaptığı yazmıyor, sadece meslek indirimi diyor. Malum benimde bir mesleğim var. Okusaydım bile derdim ki he benim mesleğime adamlar indirim yapıyorlar derdim. Çünkü Adamlar poliçeyi oluştururken sordular söyledik mesleğimizi, kurum bilgilerine kadar yazıp poliçeyi de kendileri tanzim ettiler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.