Şimdi Ara

KASKO YAPTIRDIM AMA ACENTEM ARACI İNCELEMEDİ NORMAL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aracımı başak groupamadan kasko yaptırdım,

ilk kez kasko yaptırdığım için kafama takıldı, acaba aracı kasko yapan şirket aracın genel kontrolünü yapmıyor mu? yoksa bu normal bi durummu?

• normal,insan sarrafı onlar neyin ne olduğubu bilirler... bilirler ki zaten 11 ay sen takır takır taksitlerini ödersin...
  • normal 3. kez kaskomu telefonla yaptirdim.

on caminiz falan kiriksa gidip degistirebilirsiniz ucrretsiz olarak
  • ne bileyim tuhafıma gitti ilk defa kasko yaptırıyorum ve aracı hiç görmeden kasko yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentunsal06 -- 21 Ekim 2009; 9:37:50 >
  • ilk 40 günde yapacağın kaza değişim onarım vs.. sigorta için çok mühimdir.bu süre zarfında olan hasarlarda sigortalar inanmadıkları zaman kara listeye alıyorlar ve birdaha hiçbir sigortadan kasko yapamıyorsunuz aman dikkat..
  • Normal prosedür.

Kaskom bitti, akşam gittim yeniledim, sonra eve gittim, sağ ön çamurluğa bir motor düştü, servise götürdüm, yaptılar, hasarsızlığı deldirmeden. Olayı unuttum bile.
  • normalde normal değil ama türkiye şartlarında normal. hiç bir şirkette bakmıyorlar. biz türk'üz, bizde söz senettir. ondan insanımıza güveniriz ya, bakma gereği duymazlar. hatta arabayı görmezler bile. yani, aracınız bugün perte çıksın. sadece ruhatınızı alıp gidin, kaskonuzu yaparlar. 1 ay sonra aracı yuvarlayın bir yerden aşağıya, çağırın sigortayı paranızı tıkır tıkır alırsınız, o derece yani... (çok şeytan gördüm bir an kendimi yahu, senaryoya bak, kendimden korktum... )

edit : imla (valla imla, güvenebilirsiniz bana... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 20 Ekim 2009; 23:55:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal.Aviva da aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Normal prosedür.

Kaskom bitti, akşam gittim yeniledim, sonra eve gittim, sağ ön çamurluğa bir motor düştü, servise götürdüm, yaptılar, hasarsızlığı deldirmeden. Olayı unuttum bile.

yenilenen kasko için bir problem olmaz fakat yeni yapılmış kasko için problem yaratacaktır
  • Bende senelerdir kasko yaptırıyorum aracı gören yok.Ama ilk defa yaptırıyorsan görmeleri lazım arkadaşın dediği gibi kendi sağlıkları açısından belki pert aracı kasko yaptırıyorsun
  • Şöyle düşünürsek, nasılki bir narkotik köpeği eroini iğne deliğinden çıkarıp buluyorsa sigorta experleride aracın ne zaman kaza yaptığını yani en azından kazanın güncel olup olmadığını bilirler. Bu yüzden araca bakmazlar. Ruhsatınız yeterlidir.

Bir keresinde burada bir arkadaş "1 hafta önce kaldırıma vurdum, daha sonra yeni sigorta yaptırdım, bunu sigortaya ödetebilirmiyim" gibi bir kurnazlık düşünmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Olurda sigorta experini kazayı yeni yaptım diye çağırsaydı o anda exper kazanın yeni olup olmadığını çok rahat anlardı.

Bende ilk kez yaptırdığımda bakmamışlardı. Hatta araca bakmıyacakmısınız dediğimde oradaki bayan kendinden emin bir tebessümle gerek yok demişti. Bende bunu merak edip araştırdığımda experlerin böyle bir özelliği olduğunu öğrendim. Aslında mantıklı. Çünkü 1 hafta önce yapılan kazada, kaza yapılan yerde çürüme, paslanma vs başlar.

• Eğer inceleseydi o zaman normal olmazdı işte.. Bende bugüne kadar hiç inceleyen acente görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Şöyle düşünürsek, nasılki bir narkotik köpeği eroini iğne deliğinden çıkarıp buluyorsa sigorta experleride aracın ne zaman kaza yaptığını yani en azından kazanın güncel olup olmadığını bilirler. Bu yüzden araca bakmazlar. Ruhsatınız yeterlidir.

Bir keresinde burada bir arkadaş "1 hafta önce kaldırıma vurdum, daha sonra yeni sigorta yaptırdım, bunu sigortaya ödetebilirmiyim" gibi bir kurnazlık düşünmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Olurda sigorta experini kazayı yeni yaptım diye çağırsaydı o anda exper kazanın yeni olup olmadığını çok rahat anlardı.

Bende ilk kez yaptırdığımda bakmamışlardı. Hatta araca bakmıyacakmısınız dediğimde oradaki bayan kendinden emin bir tebessümle gerek yok demişti. Bende bunu merak edip araştırdığımda experlerin böyle bir özelliği olduğunu öğrendim. Aslında mantıklı. Çünkü 1 hafta önce yapılan kazada, kaza yapılan yerde çürüme, paslanma vs başlar.

Yok öyle birşey ben hasarlı aracı kasko yaptırıp rapor tutturan ve tamir edilen araclar gördüm ... Türk yeterki istesin

Ama istisnalarda kaideyi bozmaz her hasar için geçerli değildir söylediklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Şöyle düşünürsek, nasılki bir narkotik köpeği eroini iğne deliğinden çıkarıp buluyorsa sigorta experleride aracın ne zaman kaza yaptığını yani en azından kazanın güncel olup olmadığını bilirler. Bu yüzden araca bakmazlar. Ruhsatınız yeterlidir.

Yok öyle birşey ben hasarlı aracı kasko yaptırıp rapor tutturan ve tamir edilen araclar gördüm ... Türk yeterki istesin

Ama istisnalarda kaideyi bozmaz her hasar için geçerli değildir söylediklerim.

Siz zaten kendiniz söylüyorsunuz yedirmiştir diye. Yoksa haberlerde de gördük. Exper, kendisi araca bilerek zarar verdirip şirketinden para koparıyordu..

Edit: (Harf Hatası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 21 Ekim 2009; 6:40:21 >

• bende geçenlerde aracın marşpiyelini kaldırıma dokundurdum biraz ezilme oldu kasko yaptırsam bunu yaptırabilirim o halde
  • yasada azami iyi niyet politakası olarak geçer şirket size givenerek iyi niyetli şekılde beyanınız kabul eder aksi bi durumun tespitinde poliçeyi fes etme hakkı vardır iyi niyet yani
  • slm arkadaslar ben kasko yaptırdım aradan 2ay gecmeden arac pert aslında bana gore aracda pertlık bı durum yok sanayı ustaları aracı 2. el parcalarla toplarsak 3 bilemedın 5 mılyara eskısınden daha dusgun olur dedıler aracta hasar durumunuda yazayım takla attım ama şöle havada takla attım az bişeyı yere degdı arka taarafı ve gene tekerlekler uzerıne dondu araba bır kac elektrık dıregıne vurp durduk yan aynalar bıle saglam camlar saglam kırılan camlar bagaj kapagı sanruf camı arka sol kapı camı bukadar egılme olarakda bagaj kapagı egıldı bıde sol arka dırek ama duselmıcek sekılde deıl
    kasko 30 gun bekletıp sonra dedı 20 mılyar masraf var arac pert olucak sonra satısa cıkarttılar 4.500 e acık arttırmalı 7250 ye satmışlar arabayı oda başka bı adama 9 a satmış arabamda 1000 dolarlık tvlı jvs marka teyp vardı oda kaskoya dahıldı adamlar onu sokmus he bıde aracta tup vardı ama tupu kasko yaptırmamısım ne bıleyım ılk defa yaptırıyorum acente hıc uyarmıyor bıle artı acente aracın kasko degerını 13600 gostermıs bundanda habaeırm yok arac pert oldu deyınce exper bana dıyor 13600 oder sana kasko adamlar tam şirket kurmuslar 13600 odeyıp kurtuldular ama sonradan tanıdık bı abı dedı ver mahkemeye aracın degerını alırsın 3 ay suruyormus acentenın hatası oalrak goruluyormus degerı az gostermek dogrumuz sızce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.