Şimdi Ara

Kasko tek seferde bozulur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köpekler gece arabaya zarar vermişler. Tampon ve sağ fara. Arada kaldık. Son düzenlemelerde birley değişti mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• veteriner raporu gerekiyor sanırım
  • Poliçenizdeki kloza bağlıdır bu. Benim kaskomda tek hasarda hasarsızlık bozulmuyor, sadece yenilerken mevcut basamakta kalıyorsun.

Geçmiş olsun.

• Mesela benim kaskoda yılda bir kere far/stop grubunu değiştirebiliyorsun ve hasarsızlık bozulmuyor. Poliçende böyle bi şey varsa farı kaskodan değiştir. Tamponu da sanayide tampon tamiri ve lokal boya ile çöz. En temiz ve uygun çözüm bu olur.

Yoksa yetkili servise götürürsen tampon far değişir, tampon boyanır işçilik olarak da ciddi rakam hasarsızlık kesin bozulur kayıt olur. seneye çok ödersin.
  • Öyle bir başlık olmuş ki, Güzin abla sorusu gibi. Güzin abi olarak cevaplayalım,

Ya bozulmuştur, ya bozulmamıştır. Bunun arası olmaz.

----------

Şaka bir yana, kasko böyle işlemiyor. Bu kadar net değil. Bazı kaskolarda hafif hasarlar için geçerli tek seferlik kazasızlık indirimini bozmayan klozlar oluyor. böyle bir klozunuz varsa onu kullanarak indiriminizi bozmayabilirsiniz. Bendeki kaskolarda ise, indirim bir alt kategoriye düşüyor. Mesela Şu anda %60 indirimim mi var? Bir alt kategori %40 mı? Ona düşüyorum ben. Eskiden ise başka arabada cört diye indirimi sıfırlayan bir kaskom vardı. Kısaca çeşitli versiyonlar mevcut. Kasko poliçenizi inceleyin. İçinden çıkamazsanız çağrı merkezini arayın. Yönlendirirler.

• Cevaplar için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.