Şimdi Ara

Kasko Ön Cam Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Silecekleri değiştirirken sağ sileceğin demiri ön cama çarptı ve camda çatlak oluştu. Her geçen gün çatlak ufak ufak uzamaya devam ediyor. Genişletilmiş full kaskom var ve aynı zamanda muafiyetsiz orijinal değişim hakkına sahibim. Hafta içi aracı yetkili servis terakkiye götürüp orijinal cam talep edeceğim.

Sileceğin demiri çarpması sonucu çatlak oluştu sebebini kabul ederler mi? Böyle bir durum yaşayan varsa yorumlarınızı beklerim.

Araç, honda civic 2021 makyajlı kasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı olmaz. Karşı yönden gelen ve plakasını alamadığım bir aracın fırlattığı taş nedeniyle çatlak oluştu diye bir yazı yazarsınız sigortaya, onlar da ödemeyi yapar...Ben 2 kere bu şekilde cam değişikliği yaptım kaskodan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

İki yerde çatlak oluştu aslında neden iki yer onu anlayabilmiş değilim ama bu şekilde olmuş. İki bölge çatlağı olunca önden taş geldi ifadesi mantıklı bulunmayabilir diye düşündüm.

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • bu sizin hakkını izterseniz vicdansız olun taş atıp kırın diyinki kırıldı.. sonuçta elinizde olmayan bir kaza sonucu olmuşmuş ve yaptırmak en büyük hakkınız. cocuklar taş atmış diyin karşıdan araç taş attı diyin araç plakasına işlemeden işlemizi hallettirin. kazasız günler

• Yukarıda belirtildiği gibi bir yazı yazman yeterlidir. Cam çatlaklarında önemli olan muayeneye girmeden ve sigorta yenilmede sigorta firmasını değiştirmeden yeni cam taktırmanızı tavsiye ederim. Firma değişir veya çatlak şekilde muayene sonrasında sigorta problem çıkarabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASKODAN ÖN CAM DEĞİŞİMİ
    5 yıl önce açıldı
    Kaskodan cam değişimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taş geldi oldu bitti.

İyi forumlar dilerim,

• Ben geçen sene kaskodan cam değişimi yaptırdım. Orijinal cam üretimi ve stokta olmadığı için dora glass bayisine gittim değişim sonrasında beyanı kendileri yazdılar şu yolda giderken önümdeki araçtan taş geldi gibisinden bir şeydi onlar hallediyorlar yani ben hiç birşeyle uğraşmadım. Kaskonun anlaşmalı olduğu yere gidin onlar hallederler zaten.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.