Şimdi Ara

KASK TAKMAK BOYUN AĞRISI YAPAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bandana tak boynuna soğuktan oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

Yapar mı yapmaz mı?

Yapmaz hocam, bedeni tam kafanıza uyarsa yapmaz.

• Böyle bir kask da yardımcı olabilir belki:http://www.bilgeyangin.com/Itfaiyeci-Kaski,PR-194.html
  • Bu sorunun altındaki asıl konu ne? Kaskınız var ve de boyun ağrısı yapıyor mu? Eğer böyleyse niye direkt sormuyorsunuz?
    yoksa birinden duydunuz "kask takmıyorum ben boyun ağrısı yapıyor" dedi size. Siz de aslı astarı var mı diye merak ettiniz. Motosikletle kaskla falan ilginiz yok yani.
  • Kafanızın ölçülerinde kaliteli bir kask alırsanız ağrı falan yapmaz.Sanki soruda yatan bi bahane sezdim.Biri evet dese hemen ya ağrı yapıyormuş bu takmayalım diyeceksiniz gibi?

• Kask boynu saran bir şey olmadığı için sıkarak ağrıtması mümkün değil. Eğer ağırlıktan dolayı ağrıtacağını düşünüyorsanız onun cevabı da hayır, ağrı yapmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Bu sorunun altındaki asıl konu ne? Kaskınız var ve de boyun ağrısı yapıyor mu? Eğer böyleyse niye direkt sormuyorsunuz?
    yoksa birinden duydunuz "kask takmıyorum ben boyun ağrısı yapıyor" dedi size. Siz de aslı astarı var mı diye merak ettiniz. Motosikletle kaskla falan ilginiz yok yani.

nereden çıkartıyorsunuz motorla ilgim olamadığımı motorumu kaskı aldım ilk gün boyun ağrısı yaptı bugün 20km yol kullandım boyun ağrısı yapmadı
    daha önceden boyun ağrım vardı galiba o tetiklemiş olabilir
    çok şükür motosikletten memnunum fakat lastikleri berbat
    umarım aldığım kask ileride boyun ağrısı yapmaz
  • Kask boyun ağrısı yapmaz normal şartlarda. Boyun ağrısı yapması için naked bir motosiklet ile yüksek hızlarda seyredip kafanızın rüzgara direnç göstermesi gerekiyor. Ya da soğuk havada binerseniz veya heyecandan kendinizi çok kasarsanız boyun ağrısını tetikleyebilir. Fakat normal şartlarda 1.5 kg olan ve kafayı tamamen saran bir kaskın boyunda ağrı yapacak derecede baskı uygulaması çok zor bir ihtimal. Eğer öyle ise boyun egzersizleri ile boyun kaslarınızı güçlendirmenizi tavsiye ederim zira normalin altında bir güce sahip olmalılar böyle olması için. İleride kask dışında farklı hastalıklara davetiye çıkarabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.