Şimdi Ara

KASİYER NE YAPTI NE YAPMADI?SİZDEN RİCAM HERKES EN AZ BİR YORUM YAZSIN LÜTFEN!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
18.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende markette çalışıyorum (pastane-şarküteri ) part-time olarak....
    ben ilk önce müşterinin güler yüzlü olmasını isterim
    bana ilk geldiğin iyi günler kolay gelsin diyebilir
    bende onunla çok iyi bir şekilde ilgilenirim
    gerekirse yeni gelen ürünlerden tavsiye ederim...
    bazı godoşlar var bayat ürünleri kaktırıyorum insan giderken bi kolay gelsin demezmi ya...

Orijinalden alıntı: lookoutfth

Kasiyer olmak için ne yapmak gerek?

valla bende bilmiyorum neye göre seçiyorlar benden oluyor sa herkez den olur
  • Yukarıdaki yorumlardan aklıma geldi, bende hesaptaki küsüratların işyerine kalmaması için kredi kartını tercih ediyorum. Mümkün mertebe para üstü vermeye çalışıyorlar ancak yinede 1-2 kuruş kalıyor ve herkesten böyle para kalsa iyi miktar ediyor.

Birde para taşımak, çıkarmak vermek, üstünü almak falan fişman zor geliyor artık, veriyoruz kartı geçiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

bende markette çalışıyorum (pastane-şarküteri ) part-time olarak....
    ben ilk önce müşterinin güler yüzlü olmasını isterim
    bana ilk geldiğin iyi günler kolay gelsin diyebilir
    bende onunla çok iyi bir şekilde ilgilenirim
    gerekirse yeni gelen ürünlerden tavsiye ederim...
    bazı godoşlar var bayat ürünleri kaktırıyorum insan giderken bi kolay gelsin demezmi ya...

ama olmuyor ki biz karşılık beklemeden hizmet veren elemanlarız

Orijinalden alıntı: loyalmale

@southsayer
    sayın arkadaşım öncelikle teşekkür ederim güzel davranışınızdan dolayı
    axess kredi kartına gelince
    evet kampanyadan yada herhangi bir şekilde kazanılan chip para lar chip e yazılmıyor yine axess in bir dez avantajıdır ki
    chip e yazılmadıysa kullanamazlar arkadaşlar. bende aynı bir durumla karşılaştıgım zaman müşteriye duzum u izah ederim
    ve kartınız da ki chip para yı kullanabilmek için en az 1 krş luk bir çekim yapmam gerekiyor derim
    1 krş luk işlemden sonra mevcut chip para chip e yazılır ve kullanılabilir hale gelir .
    Arkadaş bilmiyormuştur bilse idi bu yöntem i uygular ve puanınızı kullanır dı

Yanlı anlaşılmasın lütfen kasiyer arkadaşa bir kızgınlığım yok evet bilmiyordu ama bende bilmiyordum beraber öğrenmiş olduk ama tutum ve davranışı açısısından takdirimi kazandı. Güler yüzlülüğünü bozmadı hatta ben hepsini çek demeden önce benim bilmediğimden olabilir tam bilgim yok arakadaşıma sorayım dedi bende çek gitsin dedim.

• GÜLER YÜZLÜ OLMAK
    HIZLI DAVRANMAK

KASİYERLERİN %99 UYUŞUK

Orijinalden alıntı: rds

Yukarıdaki yorumlardan aklıma geldi, bende hesaptaki küsüratların işyerine kalmaması için kredi kartını tercih ediyorum. Mümkün mertebe para üstü vermeye çalışıyorlar ancak yinede 1-2 kuruş kalıyor ve herkesten böyle para kalsa iyi miktar ediyor.

Birde para taşımak, çıkarmak vermek, üstünü almak falan fişman zor geliyor artık, veriyoruz kartı geçiyor.

elbette haklısınız büyük miktar lar elde ediliyor bazı marketler bu parayı ürün almak ta kullanır. buna kasa fazlası denir
    benim çalıştıgım şirkette bu biriken kasa fazlaları bir fon da biriktirilir
    bu fondan ihtiyaçı olan personeline faiz siz kredi verilir

bu 1-2 krş olayına benim buldugum çözüm ise eger alışveriş 1.27 veya 1.26 tutmuş ise => 1,25
    eger alışveriş 1.28 veya 1.29 tutmuş ise =>1,30 alırım ve kasa da ki fazla ve açıgı biraz da olsa dengelemiş olurum
    kusura bakmayın 1 krş larımız olmuyor

• bazı kasiyerlerden poşet istemeye korkuyorum kendi poşetleriymiş gibi hem istemeye istemeye veriyolar,hem de fırlatıyolar.bi gün dayanamayıp yüzlerine fırlatcam

( BARIŞ AKARSU - SENİ UNUTMAYACAĞIZ...! )
  • bazı bayan kasiyerlerin para üstü verirmesine acayip sinir oluyorum avucumu açıyorum bozuk para verirken onlar parayı vermek yerine kasanın üstüne saçıyor sonra uğraş parayı toplamak için...

migros gibi marketlerde tek veya iki kasada yoğunsa kasiyerlere beklemek istemediğinizi yeni kasa açabilirmisiniz diye sorun genelde açıyorlar

Orijinalden alıntı: rds

Marketlerde naylon poşet kullanılmaya devam edecek mi? Yoksa marketlerin taşıma aracı olarak yeni girişimleri var mı? Kese kağıdı, bez torba gibi... Sektörde olduğunuz için sormak istedim. Geçenlerde de televizyonda reklamlarda artıkvkese kağıdı kullanın diyordu.

Hocam o malesef bizim toplumumuzda olmuyor. Yani işlemiyor niye dersen çok net bir örnekle anlatayım. Sene 2007-2008 Dia poşet için 5-10 gibi cüzzi miktarda para istemeye başlar ki naylon poşet kullanımı azalsın veya 1 kere kullanılan poşet tekrar tekrar kullanılsın. Fakat sene 2009 Ocak ben işe girerim. Halen bana o konuyu şikayet eden var. Yaklaşık 1 sene olmuş o olay biteli halen bana gelip poşetleri parayla satıyorsunuz diye şikayet edenler var olurdu..

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Valla kadın kasiyerleri hiç sevmiyorum daha doğrusu kadının parmağı olduğu işi sevmiyorum ! Müşteri hizmetlerini ararsın kadın çıkar ne dediğini anlamazsın nazik konuşur motor gibi konuşur, kasiyer kadın olur eli ağırdan işler kendini paris hilton sanar kapris yapar, satış temsilcisi olur beğenmediğiniz bi ürün olur '' İsterseniz bi deneyin üstünüzde bakalım '' diye saçmalar... Erkeklerin gözünü sevim hiç olmazsa gırgır şamata oluyor eğleniyosun...

Erkek kasiyerlerinde hızlı olmasını, güler yüzlü olmasını seviyorum. Zaten bi sigara alıp çıkarım genelde fazla bi muhabbetim olmaz.

O iade konusunda bu Meydan Alışveriş merkezindeki Media Markt a modem iade ettik çokta sempatik bir hanımdı bravo diyorum kutluyorum onu buradan...

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Kasiyeri bilmem ama gecenlerde bir benzin istasyonu pompacısı bana "Abi, sana bu benzinden vermeyelim istersen. Deponun sonu kaldı, kirli falan olabilir." demişti.. Elini sıktım, ilgili kuruluşada teşekkür mail'ı gönderdim. (OPET)

İşte, bence böyle olmalı çalışanların tümü. Güvenilir, dürüst ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan.

Kondom konusuna gelince. Toplumumuzun genel bilinçsizliği ve o kasiyerin ezikliğinden kaynaklı olabiliyor. Kondomu BİM'den alıyorum, hiç bir kasiyerinde gıkı çıkmıyor. Hem daha hesaplı!

DOstum o pompanın kaçak akaryakıt karıştıran sisteminde bir şey olmuştur diğerinden basmışlardır senin depoya kaçak akaryakıtı

• quote:

Orijinalden alıntı: juRiSt´z

bazı kasiyerlerden poşet istemeye korkuyorum kendi poşetleriymiş gibi hem istemeye istemeye veriyolar,hem de fırlatıyolar.bi gün dayanamayıp yüzlerine fırlatcam

Onu bilmemde özellikle bim marketlerde tasarruf ederler özellikle o poşet tasarrufu ayda 138 milyar (eski parayla) para tasarrufu sağlıyorsa bu elbet müşteriye geri dönecektir bunun gibi bir çok tasarruf söz konusu... Her şeyin bir izahı vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 4 Aralık 2009; 6:14:14 >

Orijinalden alıntı: Leech King

kolanın barkodunu okuttuktan sonra alelade bırakılmasından nefret ediyorum asiti kaçıyor

evet arkadaşım çok haklısın yavaşca bırakılması hatta mümkünse dik bir şekilde bırakılması gerekir ki
    asit i kaçmasın
    Dünün kapıkulu, gönüllü yanaşmaları bugün küstah, arsız saldırganlarıdır...
  • Yine kasa kazandı.

Diada falan stok sorunları oluyor, realde part time tüm kasiyerler ve 5.5 saat çalışıyor. 30 dk yemek molası, 15 dk çay molası, (kasa kontrolseniz veya kasa kontrol arkadaşıysanız daha fazla tabi). Ortalama 50 dk yemek yapardım, 3-4 kez sigara molasına giderdik, taş çatlasa günde 4 saat çalışırdım tabi herkes böyle değil önemli olan kasa kontrolün kankası olmaktı.

Fulya açılışında 105 kişi başladık, ben ayrıldığımda 45 kişi kalmıştı, benden sonra çıkardıkları falan olmuş şuanda 25 kişiyle dönüyormuş mağaza.

Genelde asgari ücret civarı maaş veriyorlar marketlerde ama realde bizim 5.5 saat çalışmaya aldığımız para net 500 lira + 100 lira civarı yol parası (ne kadar yazarsan onu verirler, gece servis var) + 50 asgari geçim indirimi + 50 lira kasa yardımı. 700 liradan aşağı maaş almadım, hatta bayram seyran derken 1 ay 920 lira para aldım.

Ben üniversite öğrencisiyim gayet iyiydi geçen ay benim için, eğer siz kasiyer olarak çalışıcaz diyorsanız kesinlikle Real ya da Metro Grup'un dışına çıkmayın derim, imkanları ve maaş durumları çok iyi.

1 kuruş muhabbeti de realde kasiyere bağlıydı, kasalarda yuvarla tuşu vardı 1.99 bile olsa 1.95'e düşürüyordu ne kasiyerden ne de müşteriden gidiyordu ama genelde kullanılmıyor, çalışanların seviyesi çok düşük olduğundan açığım çıkmasın çıkarsada yuvarlamalar kurtarsın diye kullanmıyorlar. 4 ay açık vermeden ve hergün 0 çekerek kasa teslim ettim, ne kasa kazandı ne de kasa kazandı. Açık da çıksa fazla da çıksa her türlü kasa kazanıyor çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 5 Aralık 2009; 5:57:11 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.