Şimdi Ara

KASİYER NE YAPTI NE YAPMADI?SİZDEN RİCAM HERKES EN AZ BİR YORUM YAZSIN LÜTFEN!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
18.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediginiz gibi o fiyatlar satış politikası dır çogu insanlar 1.99 u 1 lira gibi algılayan insanlar küçümsenmeyecek kadar çok.
    1 krş a gelince bazı marktler yeterince ilgi göstermeyebiliyor, siz müşterilemize tavsiyem kredi kartı yada bankamadtik kartı kullanın o zaman 1 krş bile zararınız olmaz
    ne kadar tuttu ise o kadar ödersiniz
  • Valla kadın kasiyerleri hiç sevmiyorum daha doğrusu kadının parmağı olduğu işi sevmiyorum ! Müşteri hizmetlerini ararsın kadın çıkar ne dediğini anlamazsın nazik konuşur motor gibi konuşur, kasiyer kadın olur eli ağırdan işler kendini paris hilton sanar kapris yapar, satış temsilcisi olur beğenmediğiniz bi ürün olur '' İsterseniz bi deneyin üstünüzde bakalım '' diye saçmalar... Erkeklerin gözünü sevim hiç olmazsa gırgır şamata oluyor eğleniyosun...

Erkek kasiyerlerinde hızlı olmasını, güler yüzlü olmasını seviyorum. Zaten bi sigara alıp çıkarım genelde fazla bi muhabbetim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 2 Aralık 2009; 8:09:50 >
    Cursed is the ground because of you; through painful toil you will eat of it all the days of your life. It will produce thorns and thistles for you, and you will eat the plants of the field. By the sweat of your brow you will eat your food until you return to the ground.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

hiç size sarkan veya telefon numarası bırakan oldu mu?
    benim böyle bir tanışma projem var da hani olsa ne tepki verirdiniz..

%99 ters tepki alırsın benden söylemesi
  • Ben de Migros'ta kasiyerlik yapıyorum. Stajla birlikte bir ay olacak. Bir ayda epey bir müşterim oldu. Diğer kasalar boş olsa bile benim kasamı tercih edenler var. :) Nezih bir semt olsa da arada bir arıza tipler çıkmıyor değil. Hatta iki gün önce okuma özürlü birisi kasada bize bağırıp, çağırmıştı. Eğer arkadaş ilgilenmeseydi kafa göz dalacaktım. :@

Bir de açıklar çok koydu bana. Bir hafta kadar önce 10 TL açık vermiştim, pazar günü de 95 TL açık verdim.

Orijinalden alıntı: loyalmale

dediginiz gibi o fiyatlar satış politikası dır çogu insanlar 1.99 u 1 lira gibi algılayan insanlar küçümsenmeyecek kadar çok.
    1 krş a gelince bazı marktler yeterince ilgi göstermeyebiliyor, siz müşterilemize tavsiyem kredi kartı yada bankamadtik kartı kullanın o zaman 1 krş bile zararınız olmaz
    ne kadar tuttu ise o kadar ödersiniz

sen çok iyi niyetli ve çalışkan bir insansın hislerime güvenerek söylüyorum. umarım ilerleyen yıllarda seninde kendine ait bir işyerin olur. ama o işyerindeki elemanları yönetmek için tecrübe edinmen onun içinde çeşitli departmanlarda çalışman gerek. Kasiyerlerden tek istediğim eğer sıra ve yoğunluk yoksa fiş kesme işlemi bittikten sonra mal gibi oturmasınlar müşterinin ürünleri poşete koymasına yardım etsinler. o lanet poşetler bir türlü açılmıyo cüzdan para üstü fiş çanta bide poşete koyma özellikle iş çıkışı insanı deliye döndürüyo. yıllardır market müşterisiyim bu şekilde kasiyer çalıştıran marketlerin hepsi kapandı çünkü müşteri kitlesi aynı şeyleri bekliyor. sonuçta oraya arkadaşlık yapmaya vakit geçirmeye değil fiyat kalitesinin yanında hizmet kaliteside almaya gidiyoruz. zor şartlar altında uzun mesaili ve az ücretle çalıştığınızı biliyoruz fakat bizlerde çalışan insanlarız çok zengin olsak zaten hizmetçilerimizi alışverişi göndeririz dimi ama

• Bazı kasiyerler saçma davranıyor.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erse1905

condom aldığımda kasiyer kasadan geçirirken gülümsemesi beni çileden çıkarıyor..

Özellikle bayan kasiyerler çok yapıyor bunu..

Bi gün noldu gecen geceki yaşadıklarınız aklınıza mı geldi dicem o olcak

Sende internetten al yüksek ihtimal daha uygun fiyata bulabilirsin. Hemde sağlık ürünü faturası kestiklerinden dolayıda kimse ne aldığını anlamayacağı için yüzünede gülümsemez . Ya ben onumu beklicem gelmesini dersen devlet dağıtıyo bedavaya sağlık ocaklarında poşet gibi birşey ama onu kullan hem bedava hemde kimsenin umurunda olmaz beleş malı almaya gelen çok olur sonuçta.

• En sinir olduğum şey market poşetleri
    Lanetolası şeyler bir türlü açılmaz.
    Kasiyer de diğer müşterinin ürünlerini geçirmeye başlar.
    Başka bi müşteri yoksa mal gibi oturur sen poşetlerle boğuşurken.....
    Kasiyerin, en azından kasaya ilk gelişinizde gözlerinizin içine bakarak
    hoşgeldiniz demesini beklerim. Böyle bir durumda, herhangi bir problem
    çıksa bile daha sakin ve anlayışlı davranma eğiliminde olurum.
  • Kasiyeri bilmem ama gecenlerde bir benzin istasyonu pompacısı bana "Abi, sana bu benzinden vermeyelim istersen. Deponun sonu kaldı, kirli falan olabilir." demişti.. Elini sıktım, ilgili kuruluşada teşekkür mail'ı gönderdim. (OPET)

İşte, bence böyle olmalı çalışanların tümü. Güvenilir, dürüst ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan.

Kondom konusuna gelince. Toplumumuzun genel bilinçsizliği ve o kasiyerin ezikliğinden kaynaklı olabiliyor. Kondomu BİM'den alıyorum, hiç bir kasiyerinde gıkı çıkmıyor. Hem daha hesaplı!
  • Öncelikle kasiyer olarak, güleryüzlü, anlayıslı, yerine göre espritüel ve sempatik kişiler seçilmeli. Bazı marketlerde öyle kasiyerler varki adamı dövecekmiş gibi bakıyorlar. Halbuki içten gelen bir hosgeldiniz bir tebessüm gösterseler müşterinin tekrar orayı tercih etme oranı daha da yüksek olacaktır. Bu konuda Özellikle Bim'in kasiyerleri hosuma gidiyor...
    "Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
    ...Seviyoruz Komalardayız....
  • baktım ki baya bir kasiyer arkadaşım varmış arkadaşlar hepinizi grubuma beklerim
    http://www.facebook.com/group.php?gid=174814133354&ref=ts
  • Marketlerde naylon poşet kullanılmaya devam edecek mi? Yoksa marketlerin taşıma aracı olarak yeni girişimleri var mı? Kese kağıdı, bez torba gibi... Sektörde olduğunuz için sormak istedim. Geçenlerde de televizyonda reklamlarda artıkvkese kağıdı kullanın diyordu.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• şu an için sadece bir elektronik magazasında gördüm o uygulamayı benim çalıştıgım yerde ise şu an için bir uygulama söz konusu degil eger olacak olursa ek maliyet getirecegi için bu da dogal olarak fiyatlara yansıyacak
    ve bence büyük tepkilere yol açacaktır

elbette ki bu benim düşüncem
  • Merak ettiğim bir durum var kasada sıra beklerken bazı kişiler aldığı 3-5 liralık bir ürünü bile kredi kartıyla ödüyorlar bu durum bazen kızdırıyor insanı.Kasiyerler böyle ufak meblağları kredi kartıyla ödemek isteyenleri nasıl görüyor?
    ben alışverişlerimde neredeyse hiç ama hiç nakit kullanmam kredi kartı kampanyaları
    puan biriktirme olayları gibi sebeplerden dolayı
    ben yeri geldigi zaman 0.50 krş u bile karttan çekmişimdir
    her ihtimale karşı anlayışla karşılarız ve iyi günler yine bekleriz deriz
    tabii bu benim fikrim
    yalnız benimde bazen zor durumda kaldıgım noktalar oluyor her ne kadar sabretsem de bazen hafifden bir sabırsızlık olabilioyor siz arkadaşlarımız dan istegim kasaya gelmeden önce eger sadakat kart (market lerin kendi kartları ) ve kredi kartı kullanıyorsanız kasaya gelmeden hazır edin ki siz müşterilerimizin işini daha çabuk halledelim
    daha dün yaşadıgım bir olayı anlatayım
    müşterim geldi kasaya hoş geldiniz ..... kartınız varmı dedim evet var dedi ve başladı aramaya cüzdanını komple aradı cebinden kagıt lar arasında aradı sonra da bulamadı
    arkadaki müşteriler biraz sinirlenmiş gibi idi belirtmek istedim sadece

herkeze çok ama çok teşekürederim bu konuda beni yalnız bırakmadıgınız için yorumlarınız ın devamını bekliyorum

• Bu konuya uygun olarak

Kredi kartı ile ödeyeceksem kartım mutlaka hazırdır cüzdanımdan çıkarmış ve direk çıkarabilmek için ön cebime atmış oluyorum kasaya gelmeden önce yada nakit ödeyereceksem mevcut tutarı elimde saymaya başlıyorum hazır olsun diye.

Birde şunu belirtmek isterim axess kartımdaki puanlar ile alışveriş yapmak için markete uğradım alacaklarımı aldım, kasada axess kartımı verdim kasiyer bey güler yüzlü biriydi pos cihazından kontrol etti puanınız yok beyefendi dedi anlamadım ne olduğunu tekrar bakabilirmisin dediğimde tereddüt etmedi tekrar kontrol etti. Yine puan gözükmüyor ama ben çok iyi biliyorum yattığını napalım dedim çek hepsini gitsin dedim çekimini yaptı. Pos cihazından ücreti aldıkdan sonra puanlar gözkdü meğerse ilk önce bir alış veriş yapılması gerekiyormuş kullanmak için puanları ve ben daha bir şey demeden kasiyer arkadaş "İsterseniz iptal edeyim işlemi puan gözükür artık ordan çekeyim" dedi. Daha sonrasında istersem takside çağırabileceğinide belirtti.

• Kasiyer olmak için ne yapmak gerek?
    evet kampanyadan yada herhangi bir şekilde kazanılan chip para lar chip e yazılmıyor yine axess in bir dez avantajıdır ki
    chip e yazılmadıysa kullanamazlar arkadaşlar. bende aynı bir durumla karşılaştıgım zaman müşteriye duzum u izah ederim
    ve kartınız da ki chip para yı kullanabilmek için en az 1 krş luk bir çekim yapmam gerekiyor derim
    1 krş luk işlemden sonra mevcut chip para chip e yazılır ve kullanılabilir hale gelir .
    Arkadaş bilmiyormuştur bilse idi bu yöntem i uygular ve puanınızı kullanır dı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.