Bildirim
Kasis kültürü her ülkede var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Var. Özellikle yaya geçitleri olan yollarda, okulların olduğu yerlerde çok var. 20 ile bile geçemezsin bazen.
Belirteyim herkes sizi yavaşlatmak için olduğunu sanıyor onların. Bazıları durdurmak için yapılır. Yola çocuk atlar vs mahallelerde hızlı gitmenizi istemiyorlar.
Türkiye'de bence 10 metrede bir koysunlar şehir içine. Bir tanıdığımın büyük annesi vefat etti. Çarpan da 19 yaşında, ehliyetsiz bir çocuk. Mahkemede babası ben sürüyorum dediği için hapse falan girmedi. Ceza aldı mı ne oldu bilmiyorum.
Size bir ip ucu, frene basıp kasise girerseniz altı kesin vurur. Kasise geldiğiniz zaman olduğunuz hızı koruyun tabi çok hızlı değilseniz. Süspansiyon sistemi daha rahat çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yer uçağım var canım, olmaz mı ;) | Kalitenin üç harfi vardır... | Tum kizlar bana hasta, eskilerim hep yasta ;)
B M W
baba yorgun | Twitter
Hakkımda ne düşünüyorsan, Allah sana 10 katını versin inşAllah -
Tesla bjorn diye bi youtube kanalini izliyorum. Norvecte yol videolari falan cekiyor. Orda da var tumsekler fakat daha cok ara cadde sokaklarda ve tek seritli yollarda. Bizdeki gibi 3 seritli 80-90 la gittigin yollarda degil. Ve de yumusak yapmislar baya, burda ise resmen tepe tirmanip iniyorsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Paris'te ışık bile yok.
Kuzey amerikada yok galiba.
Adamlar "STOP" levhasının ne anlama geldiğini biliyorlar. Teker durmadan geçme şansları yok. Geçmiyorlar.
Ehliyeti de vermiyorlar zaten.
Bizim ülkede her stop levhasında durulsa, kazaların %60'ı olmazdı heralde.
edit: italyada çok araç kullandım, nadir de olsa vardı. Genel olarak havalimanları, market girişleri, okul çevreleri falan.
Uzun yolda kavşak öncesi, ses yapan tırtıklardan da vardı. Onun dışnda görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 28 Haziran 2020; 18:57:49 >_____________________________ -
geçen gün denk geldi antepte bir sokağa SOLA DÖNMEK YASAKTIR levhası konulmuş ama millet dinlemeyince 12 tane arka arkaya aynı levhadan konulmuş.
kasis şart arkadaşlar. civic almıştım altı engin diye alışana kadar birkaç yerde sürttüm uyarı yok diye sitem ettim ama uyarı koysunlar kasis de koysunlar. mahalle arasında gazı kökleyen ehliyetsiz gençleri de bi zahmet 1-2 sene hapse atsınlar
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Türkiye'de 10 metrede bir koysunlarmişquote:
Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca
Var. Özellikle yaya geçitleri olan yollarda, okulların olduğu yerlerde çok var. 20 ile bile geçemezsin bazen.
Belirteyim herkes sizi yavaşlatmak için olduğunu sanıyor onların. Bazıları durdurmak için yapılır. Yola çocuk atlar vs mahallelerde hızlı gitmenizi istemiyorlar.
Türkiye'de bence 10 metrede bir koysunlar şehir içine. Bir tanıdığımın büyük annesi vefat etti. Çarpan da 19 yaşında, ehliyetsiz bir çocuk. Mahkemede babası ben sürüyorum dediği için hapse falan girmedi. Ceza aldı mı ne oldu bilmiyorum.
Size bir ip ucu, frene basıp kasise girerseniz altı kesin vurur. Kasise geldiğiniz zaman olduğunuz hızı koruyun tabi çok hızlı değilseniz. Süspansiyon sistemi daha rahat çalışır.
Her konuda da saçma sapan bir yorumun var

Tam malum kesimin temsilcisinin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dümenci Ragıp -- 28 Haziran 2020; 19:16:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
atma din kardesiyiz _____________________________ -
Bi iki tane sazan bulurum diye düşündüm olmadı
ankara'da alıştık da bunlara kocaeline gittiğimde bir kasis yapmışlar yol renginde. görmek mümkün değil ve baya büyük ve uzun. 4 tekerin havalandığını bilirim kaç kez
ne küfür etmiştim kaç kere düşmüştüm o kasislere. levha falan koyar insan. tabi bu dediğim 2010 lu yıllardaydı. belki düzelmiştir şu an =)
_____________________________ -
Bizim gibi ülkelerde kasis şart yoksa çoğu kişi kurallara uymuyor. Dönüş yasak yerden dönmek için kuyruk olan yerler var. _____________________________ -
yeni R boyle mi yapiliyor?
_____________________________ -
3. Dünya ülkelerinde oluyor çoğunlukla
Bizim insanımız güzellikten anlamaz çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Hayır, neye inanmak istersen inanabilirsin.
Kasis genelde eğitim seviyesi düşük halka sahip ülkelerde doğal olarak daha çok olur, direkt fiziki olarak müdahale olduğundan dolayı.
Kasis olması pek sorun değil de, sorun özellikle denildiği gibi geceleri belli olmaması. Tamam her kasise ışık konsa belediye batar ama İstanbul için konuşuyorum, çoğu kasisin yeniden boyanması lazım. Çoğu gittiğin yol ile aynı renkte ve sadece üzerinde beyaz şeritler var ki birçoğunda o şeritler silinmiş halde. Direkt bütün kasisin fosforlu sarı veya turuncu renkte olması lazım, yoksa gece bilmediğin yoldan giderken büyük sıkıntı yaşıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Plastik kütük gibi olan kasisleri hiç sevmiyorum alt takımın anasını ağlatıyor birde alakasiz yerlere koyuyorlar mesela dik rampa çıkarken.
Asfalttan yapılıp tabela konulmayan ya da boyasız bırakılan tuzak kasislerin konmasına her defasında sövüyorum bazen paldır küldür giriyorum bazende sert frenle duruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güney Amerika'da bulunan Peru'da var ama hem sokak başı değil hem de türkiye'de ki gibi uzun uzun olanlarından yok, hafif kesme şeklinde. _____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Türkiye'de 10 metrede bir koysunlarmiş
Her konuda da saçma sapan bir yorumun var ![]() Tam malum kesimin temsilcisinin |
|
Belirteyim herkes sizi yavaşlatmak için olduğunu sanıyor onların. Bazıları durdurmak için yapılır. Yola çocuk atlar vs mahallelerde hızlı gitmenizi istemiyorlar. Türkiye'de bence 10 metrede bir koysunlar şehir içine. Bir tanıdığımın büyük annesi vefat etti. Çarpan da 19 yaşında, ehliyetsiz bir çocuk. Mahkemede babası ben sürüyorum dediği için hapse falan girmedi. Ceza aldı mı ne oldu bilmiyorum. Size bir ip ucu, frene basıp kasise girerseniz altı kesin vurur. Kasise geldiğiniz zaman olduğunuz hızı koruyun tabi çok hızlı değilseniz. Süspansiyon sistemi daha rahat çalışır. |
|
Sinop'ta yok ama.
|
Benzer içerikler
- laguna 2 kronik sorunları
- 1.6 hdi motor
- kadjar 1.3 tce 160 yorumlar
- seha lastik yorumları
- torsiyon nedir
- lynk & co türkiye fiyat
- 2024 peugeot 2008
- jeep yeni compass
- passat 2022 fiyatı
- elektrikli araç şarj
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt