Şimdi Ara

Kasım 2012 Güncellemesi | DHKT Yeniden Mi Kuruluyor? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
40.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence şu ilk klanı rayına oturtmadan ikinci bir klan açmak doğru olmaz.İleriki zaman içerisinde bi çözüm yolu bulunur,ama şimdi değil...
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • beni deneyebilirsiniz magical zero tanır beni.

Kurosaki.Ichigo sevgiler saygılar.

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Bence şu ilk klanı rayına oturtmadan ikinci bir klan açmak doğru olmaz.İleriki zaman içerisinde bi çözüm yolu bulunur,ama şimdi değil...

Bence de , önce ilk clan tamamlansın . O bile tamamlanamadı gerçi 2.clan da kurulur inşallah

Orjinalden alıntı: Giray Han

bu gece maç ayarlayında DH olaraktan bir maç atalım

Aynen bence de maç atalım ama kendi aramızda atsak ? 5-5 takım oluşturalım dh den 10 kişi bulunur nasılsa , zevkli olur bence

Orjinalden alıntı: Shaq35

beni deneyebilirsiniz magical zero tanır beni.

Kurosaki.Ichigo sevgiler saygılar.

Tanımam mı

Bu arada co. kim ?

MSN : neokuti@hotmail.com

Orjinalden alıntı: ANDREİ

Gerçekten güzel bir fikir,iyi eğleceler hepinize

Sağolasın hocam, sizide aramızda görmek isteriz. Gerçi birlikte oynama şansı elde edemedik. Kısmet.

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Tatildeyim ama eve geliyim tabiki varım

Bu arada co. kim ?

bizde bilmiyoruz , ama DH den olduğunu söylüyor gizemli bir yaratık

Orjinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Tatildeyim ama eve geliyim tabiki varım

Bu arada co. kim ?

bizde bilmiyoruz , ama DH den olduğunu söylüyor gizemli bir yaratık

Co. = Giray Han

Adının başında her gördüğümde farklı bir tag oluyor

Ben mantar ve uyuyan orman ı hatırlıyorum
    | MSI B450 GAMING PLUS MAX | AMD Ryzen 3700X | ASUS GTX1060 ROG STRIX | G-Skill RipjawsV 32GB 3600Mhz | Seagate SV35 2TB / Corsair Force LS / Sandisk SSD Plus 240GB | Tagan 2ForceII 800W | Bloody A90 Gaming Mouse | Thermaltake Armor+ MX | LG 27MP36HQ-B |

• Hehehe ..

Maçların HLTV videoları

http://rapid-share.com/files/132939415/Ma_lar.rar.html

"-" kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 28 Temmuz 2008; 1:58:36 >
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Maç Rezillikti..
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Beyler ilk maçımızdı,birbirimizi maç esnasında ilk defa gördük.Pek sorun yaşadığımız söylenemez ama taktik sorunları yaşadık.Rakiplerimiz bizden iyi değillerdi...

Co'nun katliamlarını unutmadık.

Dust2de kesinlikle iyiydik ama rakip kaçtı

Bu arada,HLTV videolarını kesin izleyin arkadaşlar,Otomatik Yönetme modunda izleyin,o zaman film havası katıyor videoya.

İnferno videomuzun ortalarına doğru 2 teroristle çatışan 2 kardeşimin canını kurtarmak için XM1014 ile gaddarca düzenlediğim komplonun ağır çekimde müthiş bi görüntüsü var.Matrix gibi olmuş aynı

Videolar gerçekten eğlenceli arkadaşlar,izleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 28 Temmuz 2008; 7:16:17 >

• indirdim bakalım izleyelim
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.