Şimdi Ara

Kasım 2012 Güncellemesi | DHKT Yeniden Mi Kuruluyor? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
40.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

maç isterseniz Köfte den ulaşın 1ntensioN suat deyin Server Dert Deil

Yani clan işi Sözde kalmasın

iyi oLan kazanır !

&

RaMpAgE CsMaNìæ Warsa Ws isteyeN
    GeLsin.....=]
  • Tag iyidir..Böyle Kalsın Fazla Şekilli Kız süsü gibi yapmanın anlamı yok..

@Ceyun seni alırken dedikki bu herif gaza geldimi iyi oynuyor..
    bunu gaza getirelim maçlarda ezer dedim

@Giray Han Maçlarda bizede adam bırakırsan seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 26 Temmuz 2008; 13:06:39 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

quote:

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

Gece gündüz maçlara gelirim , iletişim için imzamı teferruatlı incelemeniz rica olunur . DH | ~ [F]eanoR

Bu arada birşeyden bahsetmek istiyorum .

DH | asdasdasd çok klasik bir clan tagı .

< DH > ~ NİKİNİZ ----> Böyle bir tag filan olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum

DiabloXT köftesuyuna iletseniz de bir ilgilense . Clan tagı çok klas1k . Daha güzel birşey yapabiliriz verdiğim örnekteki gibi

Tagı hiç öyle süslemeye gerek yok. Biraz düşünürsen sende hak verirsin. Ne taglar gördüm içinde adam yok.

• Yeni yeni DH servera takılmaya başladım.

MaxeLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 26 Temmuz 2008; 15:35:35 >

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Bende oynadım DH | ElemenT* nickiyle

seni biliyorum...biraz zaman verin..Takım yeni kuruluyor.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • itiraz ediyorum
    Beni neden yazmıyorsunuz .Yoksa Beni Beğenmiyörmüsünüz ?
  • Beyler lütfen bana bu konuyla ilgili mesaj atmayın,sizlere cevap vermiycem.Mesajlarımda belirttim,kimse beni de yaz beni de yaz demesin lütfen.Bizler iyi oyuncuları biliyoruz ve onlarla birlikte oluyoruz.

Herkes kendine göre kral,herkes kendine göre iyi...Ama maalesef bize göre öyle değil.Bize de hak verin ve işi bize bırakın.Elbet iyi oyuncu gözümüze çarpacaktır,eğer gerçekten iyi oyuncuysanız,klana girdiniz demektir beyler.

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Bende oynadım DH | ElemenT* nickiyle

seni biliyorum...biraz zaman verin..Takım yeni kuruluyor.

Tamam zaten takıma gelmeyecegim.Siz kasın
    Gece Maçlarinda , online olurum yani sorun deil.
    olmadiğim zamanlarda , sizlerin haberi olur zaten ama , olmadiğim zamanlar çok nadir =).

eğer adam ararsan geceleri için , ben gelebilirim tabi , aklında düşündüğün başka birileri yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirtiness -- 27 Temmuz 2008; 1:16:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dirtiness

Ben hergece Online'yim ..
    Gece Maçlarinda , online olurum yani sorun deil.
    olmadiğim zamanda , sizlerin haberi olur zaten ama , olmadiğim zamanlar çok nadir =).

eğer adam ararsan geceleri için , ben gelebilirim tabi aklında düşündüğün başkabirileri yoksa.

Yanlız 1,6
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Beyler şu an takım hazır zaten,iyi oyuncuyu biz ne yapar eder buluruz siz merak etmeyin.
    Ayrıca,kimse "Beni klana almadın" diye ağlayıp sızlamasın,trip yapmasın lütfen.

1.5 yok ..madem cs'ye 3yıl sonra tekrar başlicam 1.6'ya başlarim daha iyi diyerekten 1.6'ya başladim
  • Ah be ne güzeldi dh klanı ilk açıldıgı zamanlar.. Pro değildi deathmatch idi sonradan böyle oldu.

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • ben derimki DH mac takımı alt mac clanıda kuruldu tagıda Jr.DH | nick

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Zaten tek klan yetmiycek gibi foruma.İkinci bir klan da sözkonusu olabilir ileriki zaman içerisinde.Tabii daha farklı bi isim bulmak lazım.

peki :D ben alt clan baskanı olabilirmiyim ? ama clandakilerin tecrübeside önemli dimi :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.