Şimdi Ara

Kasım 2012 Güncellemesi | DHKT Yeniden Mi Kuruluyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
40.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo ben serverde kastım ama beni tam olarak kim izlicek daha dogrusu kim karar verecek?Sen yada köftesuyu mu ona göre de
  • Valla iyi oynayan biri olsaydım girmek için ısrar ederdim kendimi de geliştirir gösterirdim ancak yıllar sonra ilk defa nnetten CS oynuyorum 1 haftadır... Clan için uygun değilim ama sabah akşam yada gece DH dekilerle berber CS oynamaya bayılıyorum...

*ama keşke Herkes şu DH | "nik" olayını yapsa daha güzel olucak.. herkesi DH deki niki ile görebilsek yani...

Orjinalden alıntı: Darkchild

Valla iyi oynayan biri olsaydım girmek için ısrar ederdim kendimi de geliştirir gösterirdim ancak yıllar sonra ilk defa nnetten CS oynuyorum 1 haftadır... Clan için uygun değilim ama sabah akşam yada gece DH dekilerle berber CS oynamaya bayılıyorum...

*ama keşke Herkes şu DH | "nik" olayını yapsa daha güzel olucak.. herkesi DH deki niki ile görebilsek yani...

Olsun biz seni publictede begeniyoruz

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

Gece gündüz maçlara gelirim , iletişim için imzamı teferruatlı incelemeniz rica olunur . DH | ~ [F]eanoR

Bu arada birşeyden bahsetmek istiyorum .

DH | asdasdasd çok klasik bir clan tagı .

< DH > ~ NİKİNİZ ----> Böyle bir tag filan olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum

DiabloXT köftesuyuna iletseniz de bir ilgilense . Clan tagı çok klas1k . Daha güzel birşey yapabiliriz verdiğim örnekteki gibi

• quote:

quote:

Gece gündüz maçlara gelirim , iletişim için imzamı teferruatlı incelemeniz rica olunur . DH | ~ [F]eanoR

Bu arada birşeyden bahsetmek istiyorum .

DH | asdasdasd çok klasik bir clan tagı .

< DH > ~ NİKİNİZ ----> Böyle bir tag filan olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum

DiabloXT köftesuyuna iletseniz de bir ilgilense . Clan tagı çok klas1k . Daha güzel birşey yapabiliriz verdiğim örnekteki gibi

Clana girdinde tagi eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 26 Temmuz 2008; 0:56:03 >
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Valla iyi oynayan biri olsaydım girmek için ısrar ederdim kendimi de geliştirir gösterirdim ancak yıllar sonra ilk defa nnetten CS oynuyorum 1 haftadır... Clan için uygun değilim ama sabah akşam yada gece DH dekilerle berber CS oynamaya bayılıyorum...

Olsun biz seni publictede begeniyoruz

Sağol bazen batırıyorum.. bazen kendimi aşıyorum... ama aile hissi veriyo DH dekilerle oynamak... nette tanımadığım adamlarla oynamaktan iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 26 Temmuz 2008; 1:04:47 >

• En fazla 2 haftaya kadar clanda olcagıma ınanıyorum ufak bı ameliyatta gecırdım ay sonu ondanda tamamen kurtuluyorum sonraa
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

En fazla 2 haftaya kadar clanda olcagıma ınanıyorum ufak bı ameliyatta gecırdım ay sonu ondanda tamamen kurtuluyorum sonraa

Sen iyi oynuyosun... en azından benden iyi oynuyosun

Edit: biraz daha geliştirirsen kendini çok daha iyi olur diye düşünüyorum.. bende zaman vs. olucak... CS için özel mouse vs. alır oynayabildiğim kadar oynarım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 26 Temmuz 2008; 1:12:32 >

• Oh işte konu açılmış Valla Tag böyle başladık böyle gitsin bence klasik insanlarız biz Ayrıca maçlarda eğer ismi yazılı kişilerden eksik olursa bile biz genede iyi kötü oynuyor demeden sokariz maça böylece deneğim sahibi olmuş olurlar

quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

En fazla 2 haftaya kadar clanda olcagıma ınanıyorum ufak bı ameliyatta gecırdım ay sonu ondanda tamamen kurtuluyorum sonraa

Sen iyi oynuyosun... en azından benden iyi oynuyosun

Sa0l hocam bıde sunlardan kurtulunca daha iyi olmayı planllıorm en fazla 1 hafta ıcınde devamlı oynarsan sende ıı oynarsın (şahsen 3 aylık countercıym 2 ay ara werdım temmz basından berı oynuorm suan)

• quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

Oh işte konu açılmış Valla Tag böyle başladık böyle gitsin bence klasik insanlarız biz Ayrıca maçlarda eğer ismi yazılı kişilerden eksik olursa bile biz genede iyi kötü oynuyor demeden sokariz maça böylece deneğim sahibi olmuş olurlar

Tamam köftesuyu sen bilirsin , yarın DH serverdeyim bu arada full orada takılcam

• Ya beyler DH servera giricem ama şifre soruyo ya neden... ??
  • Şifre sormasının nedenini PM ile ilettim hocam.

Klana oyuncu seçim işine gelince.Beyler biz 1 maçta oturup sizi izleyecek değiliz.İyi oyuncu zaten 2-3 maçta taktiği ile kendini belli ediyor.Biz onu kastediyoruz zaten.

Yukarda ismi yazılı arkadaşların hemen hemen hepsi maç esnasında düşmanına koşarken "Biri Beni Durdursun :)" diyerek koşan insanlar...Ve düşmanına da "İllallah" dedirttiren insanlar.

Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Şifre sormasının nedenini PM ile ilettim hocam.

Klana oyuncu seçim işine gelince.Beyler biz 1 maçta oturup sizi izleyecek değiliz.İyi oyuncu zaten 2-3 maçta taktiği ile kendini belli ediyor.Biz onu kastediyoruz zaten.

Yukarda ismi yazılı arkadaşların hemen hemen hepsi maç esnasında düşmanına koşarken "Biri Beni Durdursun :)" diyerek koşan insanlar...Ve düşmanına da "İllallah" dedirttiren insanlar.

Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Ama ben her zaman havamda olamıyorum . Havayı yakalayınca da kendimi tutamıyorum
    | MSI B450 GAMING PLUS MAX | AMD Ryzen 3700X | ASUS GTX1060 ROG STRIX | G-Skill RipjawsV 32GB 3600Mhz | Seagate SV35 2TB / Corsair Force LS / Sandisk SSD Plus 240GB | Tagan 2ForceII 800W | Bloody A90 Gaming Mouse | Thermaltake Armor+ MX | LG 27MP36HQ-B |

• İnan zaten seni aklımızdan geçirdiğimizde de "Arada bi coşuyo bu freni tutmaz oluyo" dedik...

[sizer]Kasım 2012 Güncellemesi | DHKT Yeniden Mi Kuruluyor?

maçlarda DH yazarız

Edit : lazım olursam msn adresimi köfteciden alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 26 Temmuz 2008; 3:56:44 >

Orjinalden alıntı: Giray Han

Sleeping Forest * Co.

maçlarda DH yazarız

Yakarız o ormanı

MSN alalım beyler pm ile lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

Sleeping Forest * Co.

maçlarda DH yazarız

Yakarız o ormanı

MSN alalım beyler pm ile lütfen.

sisli bir ormana girmeden önce 2 kere düşün ;) kaybolabilirsiniz hani...

ve ormanın derinliklerinde kötü adam Co var

• Ormanın derinliklerinde kötü adam Co varsa,Güneşin perdelerinin ardından gelen katil ruhlu iyi adam DiabloXT'yi de unutmamak lazım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.