Şimdi Ara

Kasanın usb 3.0 kablosunun anakarta bağlanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi usb 3.0 girişine sahip bir çok kasanın hatta hepsinin kablosu anakarta dışarıdan bağlanıyor.Anakartın üzerindeki 20 pinlik sokete içerinden bağlamak için şöyle bir aparatlar var.Bunları kullanan var mı?

Kasanın usb 3.0 kablosunun anakarta  bağlanması
     Kasanın usb 3.0 kablosunun anakarta  bağlanması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 12 Aralık 2011; 23:36:36 >

• Sanırım forumda bunlardan kullanan yok.
  • benimde anakart aynı durumda bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo-Boost

benimde anakart aynı durumda bende merak ediyorum

Ben bunu ebaydan sipariş ettim.Şuan anakartım lg775 usb 3.0 zaten yok ama ilerisini düşündüm böyle birşey ihtiyacım olur diye.Xigmatekin böyle bir ürünü var ama bu onun çakması
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Orijinalden alıntı: Turbo-Boost

benimde anakart aynı durumda bende merak ediyorum

Ben bunu ebaydan sipariş ettim.Şuan anakartım lg775 usb 3.0 zaten yok ama ilerisini düşündüm böyle birşey ihtiyacım olur diye.Xigmatekin böyle bir ürünü var ama bu onun çakması

hocam bende aldım usb3.0 lı anarkatta kullanmak nasip olmadı usb3.0 girişini,elimdeki hdd ler usb ler vs usb2.0

• Gayet kullanışlıymış ebay linkinı alabilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı da uygunmuş, eline geçince haberdar dersen çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Fiyatı da uygunmuş, eline geçince haberdar dersen çok makbule geçer.

8.5 TL geliyor.Geldiğinde buraya yazarım
  • Kablo şeklinde olan model güzelmiş. Temin edebileceğim yerlere bir sorayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Kablo şeklinde olan model güzelmiş. Temin edebileceğim yerlere bir sorayım.

Bence şimdilik ebaydan temin edilebilir gibime geliyor.
  • bende Aero Cool kasa aldım onda da yo 3.0 kasa içi çıkış
  • Valla bekliyorum parçayı eli kulağında gelir herhalde haftaya
  • @knnkpln, @enja

Beraber verin bari siparişi veya başkaları da alacaksa toplu verin uğraşmayın tek tek
    Ekleme: Sen vermişsin bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 5 Ocak 2012; 23:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

@knnkpln, @enja

Beraber verin bari siparişi veya başkaları da alacaksa toplu verin uğraşmayın tek tek
    Ekleme: Sen vermişsin bile

Aslında 1 kaçtane getirtcektim ama her parça için ayrı kargo parası alıyorlar toplu siparişin bir anlamı yok.
  • bu ürünleri mi alcaz bide... usb3 bağlantı kablosu kasaya gömülü bü şekilde gelmiyr mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

bu ürünleri mi alcaz bide... usb3 bağlantı kablosu kasaya gömülü bü şekilde gelmiyr mu

Usb 3.0 olan çoğu kasanın usb 3.0 bağlantısı kasanın dışından anakartın arkasındaki usb portlarından yapılıyor.Bu aparatı alarak içeriden bağlantı yapabilirsin
  • Akasa ve Cooler Masterin 3`5 luk giris icin olan versiyonlari var fakat bunlar daha ucuzmus
  • arkadaslar sanırım ben biraz yardımcı olabilirim. hafx kasam var ve dediğiniz gibi bende arkadaki usb3 çıkışlarına bağlayarak öndekileri kullanıyordum. ancak cooler master'ın sitesinde "kasa içeriğinde" kablonun anakart üstüne bağlanmasını sağlayan bir dönüştürücü olduğunu gördüm ve cooler mastera konuyla ilgili mail attım. kasa içeriğinden böyle bir kablo çıkmadığını söyledikten sonra bana ücretsiz olarak gereken kabloyu yolladılar. benzer bir durumdaysanız önce cooler mastera mail ile ulaşmanızı tavsiye ederim. herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozuysal

arkadaslar sanırım ben biraz yardımcı olabilirim. hafx kasam var ve dediğiniz gibi bende arkadaki usb3 çıkışlarına bağlayarak öndekileri kullanıyordum. ancak cooler master'ın sitesinde "kasa içeriğinde" kablonun anakart üstüne bağlanmasını sağlayan bir dönüştürücü olduğunu gördüm ve cooler mastera konuyla ilgili mail attım. kasa içeriğinden böyle bir kablo çıkmadığını söyledikten sonra bana ücretsiz olarak gereken kabloyu yolladılar. benzer bir durumdaysanız önce cooler mastera mail ile ulaşmanızı tavsiye ederim. herkese iyi forumlar

hocam benim kasam AeroCool Strike X ST yeni aldım bende Aero Cool firmasına mı mail atmam lazım yoksa cooler master atsam bu iş olurmu sanmıyorum yoluycaklarını senin şansın varmış bence adamlar bakıcaklar mailler çoğaldı bu kadar kişi cooler master mi kulanıyor derler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.