arkadaşlar ekran kartım 77 dereceyi görüyor need for speed most wanted 2012de far cry 3de falan boşta 45 50 derece arası ve ciddi anlamda kasada toz var :/ tozları nasıl alabilirim fanları sökemem elimde kalır falan
Fanları sökmeden nasıl temizleyeceksiniz ?.Siz iyisi iyi bilen birisine gösterin o temizlesin. Ama bence kendiniz yapın o kadar korkulacak birşey yok internette videoları var izleyin kendinizde yapabilirsiniz. Yinede siz bilirsiniz
Ben bu fırça ile parçalara zarar vermeden yavaşça fırçalayıp aynı zamanda elektrik süpürgesi ile de tozları çekiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: orhan
Ben bu fırça ile parçalara zarar vermeden yavaşça fırçalayıp aynı zamanda elektrik süpürgesi ile de tozları çekiyorum.
Elektrik süpürgesi biraz sakat fanlara doğru tutmayın yada fanın dönmemesi için arasına bir şey sıkıştırın.Çünki fan ters yöne dönerse anakartın veya fanın bozulma ihtimali var.
Elektrik süpürgesi biraz sakat fanlara doğru tutmayın yada fanın dönmemesi için arasına bir şey sıkıştırın.Çünki fan ters yöne dönerse anakartın veya fanın bozulma ihtimali var.
Haklısın süpürgenin fanı döndürmemesine dikkat etmek gerek. Bu temizlemeyi eskiden yapardım şimdi kompresör kullanıyorum, bahsettiğin fan dönmesine dikkat etmediğim içinde ekran kartımın fanının iki yaprağını kırdım neyse ki japon yapıştırıcı ile eskisi gibi oldu, uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum.
Msi GTX 460
Hocam benim önerim oto sanayisindeki kopresörlerle dikkatli bi şekilde hava tutman.Ben öyle yapıyorum gayet iyi oluyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: zafer551
Hocam benim önerim oto sanayisindeki kopresörlerle dikkatli bi şekilde hava tutman.Ben öyle yapıyorum gayet iyi oluyor :)
aynen hemen yanımda mrangoz arkadiş var götürüyorum 3ayda bir kompresör var cillop gibi oluyor...
aynen hemen yanımda mrangoz arkadiş var götürüyorum 3ayda bir kompresör var cillop gibi oluyor...
süpürgede iş görür herkesin imkanı yok hava püskürtücüsü bulmaya
quote:
Orijinalden alıntı: zafer551
Bende kopresörlerle hava tutup temizliyorum.
en iyi temizleme yöntemi üfleterek temizlemektir
Kompresörle temizleyen arkadaşlar fazla yakından tutmayın,ben aynı hatayı ps3 e yapacaktım iyi ki de yapmamışım arkadaşın ps3 fanları bu şekilde bozuldu sanırım yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oldu ters yöne döndüğü zaman bir bozulma oldu mekaniksel olarak.Sizde eğer öyle uygulayacaksanız dikkat edin.Açıkcası ben süpürgeyle hallediyorum ve fanların elinizde kalma riski sıfır,ıslak bir bezle bile silebilirsiniz bence.Yavaş yavaş acele etmeden hallolur.
Aslında en doğrusu fanları söküp temizlemek daha sonrada işlemci ve cipset üğzerlerindeki termalleri yenilemek fakat bunu yapamayacak kişiler için ise elektrik süpürgesi tavsiyedir.
Aslında en doğrusu fanları söküp temizlemek daha sonrada işlemci ve cipset üğzerlerindeki termalleri yenilemek fakat bunu yapamayacak kişiler için ise elektrik süpürgesi tavsiyedir.
arkadaşlar ekran kartım 77 dereceyi görüyor need for speed most wanted 2012de far cry 3de falan boşta 45 50 derece arası ve ciddi anlamda kasada toz var :/ tozları nasıl alabilirim fanları sökemem elimde kalır falan
ısı normal sanırım benimki de o derecelerde diye hatırlıyorum ama sana söylim nasıl temizlemen gerekiyorsa. eğer anlamıyorsan fazla bilgisayarın içinden. sadece yan kapağın 2 tane vidası var onları sök ve aç ardından al elektrik süpürgesini fanlara tut 30-40 saniye fan dönsün . olay biter. sağda solda tozlarda vardır onları da temizlersin
dalgamı geçiyorsun serviscisin adam gibi söylesene
Yoo niye Dalga Geçiym Nefesin Kuvvetliyse Üfleyebilirsin . Ama Üslubunu Hiç Beğenmedim En Küçük Kardeşim Bile Senden 4-5 Yaş Büyük Daha Dikkatli ve Saygılı Konuşursan Sevinirim