Şimdi Ara

Yardım Edin HANGİ KASA ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu 2 kasa arasında kaldım 2 side aynı fiyat sizce hangisi ?

1. CORSAİR 400R

2.http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/xigmatek-ccm-38bbw-e71-talon-black-edition-vector-80plus-750w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67722

YENİ ÇIKMIŞ 2. CİSİ HEMEN CORSAİR İYİDİR DEYİP BIRAKMAYIN ŞÖYLE BİR İNCELEMESİDE VAR :http://forum.donanimhaber.com/m_69387157/tm.htm

Adam 2. kasada Silver stone sertifikası olduğunu Corsair 400R dan daha iyi soğutma yapacağını daha iyi hava akımı olacağını ve daha sessiz çalışacağını söyledi.Açıkçası aklımda 400R vardı fakat kasanın hem görüntüsü hemde bu özellikler beni baştan çıkardı sizce almalı mıyım ?

ŞÖYLE BİR GÜÇ KAYNAĞI VAR

https://store.donanimhaber.com/0b/84/fe/0b84feda99c7c3a3bbfd2874009de8ab.jpg

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=193&type=specification

Bana CORSAİR 400R DAN HEM İÇİ DAHA GENİŞ HEMDE DAHA İYİ 1 KASA GİBİ GELDİ ALAYIM MI SİZCE ?
     Yardım Edin HANGİ KASA ??

• 2 kasayıda biliyorum mağazada inceledim talon modeli gerçekten iyi ama corsair'in malzeme kalitesi daha iyi gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FyCum

2 kasayıda biliyorum mağazada inceledim talon modeli gerçekten iyi ama corsair'in malzeme kalitesi daha iyi gibi geldi.

Adam C70 i getirdi dedi bir bunun malzemesine bak bir bunun dedi Xigmatek in daha iyi dedi.Sence gönlüm XİGMATEK diyor :D Corsair 400R daha iyi ise onu alıcam aynı fiyat zaten.
  • Sgns12 kullanıcısına yanıt
    Corsair c70 le kıyaslayıp XİGMATEK daha iyimi dedi? gerçekten bunu yaptı yani öylemi?
  • muhtemelen sana onu diyen xigmatek'in ürün danışmanıdır :) c70 bana kalırsa xigmatek'in bütün kasalardan daha iyidir, fakat bahsedilen xigmatek kasasıda gayet iyi kısacası gönlün hangisiyde onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Corsair c70 le kıyaslayıp XİGMATEK daha iyimi dedi? gerçekten bunu yaptı yani öylemi?

Harbiden öyle dedi :D Çıkarttı C70 i malzeme kalitesi daha iyi dedi bu XİGMATEK in :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FyCum

muhtemelen sana onu diyen xigmatek'in ürün danışmanıdır :) c70 bana kalırsa xigmatek'in bütün kasalardan daha iyidir, fakat bahsedilen xigmatek kasasıda gayet iyi kısacası gönlün hangisiyde onu al.

XİGMATEK sanırsam 400R dan daha iyi 400R bronze BU KASA SİLVER yani XİGMATEK i alıyorum ozaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne Yapmalıyım Yardım Edin !!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Neyden yapılmış XİGMATEK merak ettim ? palladyumdan mı , osmiyumdan mı , iridyumdan mı :)
  • quote:

Neyden yapılmış XİGMATEK merak ettim ? palladyumdan mı , osmiyumdan mı , iridyumdan mı :)

ya neyse C70 i sallayalım şimdi XİGMATEK i alıyorum ozaman 400R yerine hem Silver 400r bronze daha iyidir.Dimi Xigmatek içime yattı görüntü bakımından felan ama 400R daha iyiyse yapacak bir şey yok onu alıcam :D
  • görüntü olarak xigmateki beğendiysen al, silver gold bronze olaylarını kafana takma
    kasa zevk meselesi birazda beğendiğiizi alın bence. Bu arada incelediğiniz kasanın PSU modülermiydi ? Diğer yandan önpanelde vs toz filitresi varmı
  • quote:

Adamantiyum - Vibranyum karışımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kasa zevk meselesi birazda beğendiğiizi alın bence. Bu arada incelediğiniz kasanın PSU modülermiydi ? Diğer yandan önpanelde vs toz filitresi varmı

Evet silver modüler güç kaynağı var.Arkada toz filtresi var kocam bir şey :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigSilver

quote:

Adamantiyum - Vibranyum karışımı

İyi mi yani ? Birde beyler bu kasanın O HDD yeri çıkıyor mu 400R daki gibi ??
    Güle güle kullanın kasayı beğenmek mesel beğenip içinize sindikten sonra olay bitmiştir. güzel bir kasa aldıktan sonra uzun yıllar kullanırsın . bende c70 alıcam yeşil olandan Pahalı ama çok beğendim :) tekrar hayırlı olsun ...
  • quote:

Güle güle kullanın kasayı beğenmek mesel beğenip içinize sindikten sonra olay bitmiştir. güzel bir kasa aldıktan sonra uzun yıllar kullanırsın . bende c70 alıcam yeşil olandan Pahalı ama çok beğendim :) tekrar hayırlı olsun ...

Peki 400R dan iyi midir bu kasa ?? İlerki zamanda üste 2 fan daha takarım.Soğutması iyi mi ki tip değil işlevi önemli gibi hangisi daha sağlamdır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

quote:

Peki 400R dan iyi midir bu kasa ?? İlerki zamanda üste 2 fan daha takarım.Soğutması iyi mi ki tip değil işlevi önemli gibi hangisi daha sağlamdır :D

Açıkcası sogutma bu seviye kasalarda cok farketmiyor 1-3 derece falan ancak oynar. KAsaya full fan takıp birde geldiği şekilde kulanan arkadşların incelemeleri vardı fanlar son seviye de oladıktan sonra çok fark etmiyor fan bile... Son seviye çalıştırıncada çok fan = Çok ses anlamına geliyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

quote:

Açıkcası sogutma bu seviye kasalarda cok farketmiyor 1-3 derece falan ancak oynar. KAsaya full fan takıp birde geldiği şekilde kulanan arkadşların incelemeleri vardı fanlar son seviye de oladıktan sonra çok fark etmiyor fan bile... Son seviye çalıştırıncada çok fan = Çok ses anlamına geliyor...

Kasa önde kocaman 1 fan arkada 1 fanla geliyor çok sessiz ilerde üste 2 fan alıcam şöyle bir şey :http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/corsair-co-9050009-ww-air-serisi-af140-quiet-edition-140mm-fan/productdetails.aspx?I_ID=65515

bundan alıcam o kasadaki boşluklara iyi midir ?

Birde bayağı araştırdım sanırsam 400R dan daha iyi soğutması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgns12 -- 29 Temmuz 2013; 14:31:34 >

iyidir de dediğim gibi öyle çok bi fark bekleme. Yukarı tek fan taksan yeterli zaten
  • quote:

iyidir de dediğim gibi öyle çok bi fark bekleme. Yukarı tek fan taksan yeterli zaten

Corsair H100 düşünüyorum. Sistemde sıcaklık olmaz zaten :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.