Şimdi Ara

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
6
Favori
146.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aopen NOUVEAU A07 BLACK modelinin Güç kaynağı var mı acaba bazı yerlerde 350 ve 400W lık var yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hungrywolf

Aopen NOUVEAU A07 BLACK modelinin Güç kaynağı var mı acaba bazı yerlerde 350 ve 400W lık var yazıyor

Normal şartlarda güç kaynaksız satılıyor. Bazı firmalar güç kaynağı ile paket halinde satıyor. Bu gibi yerlerden satın alacaksanız mutlaka güç kaynağının markasını öğrenin.
  • Çok güzel bir rehber teşekkürler
  • sanalmarketimden sipariş ettiğim enermax chakra 1 günde geldi arkadaslar.içinden fan cıkmıyor olması kötü.2 tane fan alacagım artık ya da su sogutma işine girebilirim.ama hiç bilmiyorum, işin içinden cıkamam diye korkuyorum.parcalarım tam değil sadece kasanın görüntüsü hakkında yorum yapabilirim.

kargo dan ben aldım koliyi ve 30 dakika kadar sıcagın altında yürüyerek tasıdım.aksam sol kolum komple calısmıyordu parmagıma kadar.yanlıs tutma teknigi demekki cok ağır değil gibiydi ilk basta ama.neyse sekil olarak güzel 25lik fan iyi duruyor.zaten siyahın şıklığına kimse birsey diyemez.içinden gerekli vidalar ve kızaklar çıktı bol miktarda.tepesinde duran kapaklı yer var.usb girişleri mic girişi ve açma tuşu bu kapagın altında kalıyor.bence güzel birşey yanlışlıkla basmaya engel oluyor.açılan kasa kapağının vidası tutulaibilir başlıklı.fatiharikan ın hazırladıgı rehebrde de yazdıgı gibi ilk 2 slot için klips yok.o 2 slot da zaten kapaklı optik sürücü için.pc yi tam kurdugumda ses, ısı değerlendirmeleri ve resimleri koymayı düşünüyorum.önümüzdeki haftaya inşaallah.

• Beyler Smilodon kasam geldi yanlız PSU üzerinde 500Watt yazıyor ve google'dan model no. sunu yazıp arattığımda 500Watt olarak satıldığını (yabancı sitelerde) gördüm..

1- Tıkla
    2- Tıkla
    Burdakide inceleme :http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php?action=show&id=25&seite=14

Yanlız herşeyi aynı ancak renk ve mavi ışıklı fan yok. Bunun sadesi yani....Üzerindeki yazılar felan aynı herşeyi, acaba Hepsiburada 350W yazmakla yalnışmı yaptı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 25 Temmuz 2007; 23:04:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Beyler Smilodon kasam geldi yanlız PSU üzerinde 500Watt yazıyor ve google'dan model no. sunu yazıp arattığımda 500Watt olarak satıldığını (yabancı sitelerde) gördüm..

1- Tıkla
    2- Tıkla
    Burdakide inceleme :http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php?action=show&id=25&seite=14

Yanlız herşeyi aynı ancak renk ve mavi ışıklı fan yok. Bunun sadesi yani....Üzerindeki yazılar felan aynı herşeyi, acaba Hepsiburada 350W yazmakla yalnışmı yaptı?

hayırlı olsun hocam.hespibırda ne yapsa yeridir.böyle bir tanımlama iyi oldu.hepsi burada ve aras cargo işbirliğiyle ocz ramlerim geldi, 6günün sonunda bugun kargo arabasının peşinden koşmamla son buldu. ciddi şekilde koştum hemde

• Hocam bende 20'sinde siparişimi vermiştim bugün öğleden sonra elimde oldu yani 5 Günde tabi bide cmrtesi ve pazar varİnşallah bu gerçek 500W'dır da sonra sap gibi kalmayalım gerçi L&C 550W powerim var onu kullanıyorum şu anda..Birde dikkatimi çeken birşey oldu Hepsiburada'da raidmax kasaların hepsine baktığımızda sadece birinde 500W yazıyor diğerleri 350W bence yanlışlık yapmış olmalılar böyle bir kasaya 350W koymaları biraz salaklık olur..

Bu arada sizinde ramleriniz hayırlı olsun..Gerçekten kargonun peşinden koştunuzmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 25 Temmuz 2007; 23:29:50 >

• quote:

Hocam bende 20'sinde siparişimi vermiştim bugün öğleden sonra elimde oldu yani 5 Günde tabi bide cmrtesi ve pazar varİnşallah bu gerçek 500W'dır da sonra sap gibi kalmayalım gerçi L&C 550W powerim var onu kullanıyorum şu anda..Birde dikkatimi çeken birşey oldu Hepsiburada'da raidmax kasaların hepsine baktığımızda sadece birinde 500W yazıyor diğerleri 350W bence yanlışlık yapmış olmalılar böyle bir kasaya 350W koymaları biraz salaklık olur..

Bu arada sizinde ramleriniz hayırlı olsun..Gerçekten kargonun peşinden koştunuzmu??

dogru diyosun böyle kasaya böyle psu ancak hepsiburada da olur.fazla üstüne gidiyorum ama hakediyorlar.bu kacıncı oldu.sanalmarketim.com da tereddüt etmiştim ama adamlara helal olsun tak ertesi gün elimde..550W varmıs sende takma kafaya 500 lüğü.kac milyon lira kasaya ayıp olurdu 350W zaten.

• selam arkadaşlar feel hurricane hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?

sadece psu nun iyi olmadığını biliyorum onun dışında ebatları nedir, soğutması iyi midir? kullanılan malzeme nasıl bilgisi olan var mı?

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları
  • Düşündüğün model Feel Hurricane II sanırım, alacağın fiyatı söylersen Feel alıp almama arasında tavsiyede bulunabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Düşündüğün model Feel Hurricane II sanırım, alacağın fiyatı söylersen Feel alıp almama arasında tavsiyede bulunabilirim.

1.800 - 2.000 ytl arası oyun bilgisayarına olacak.. huricane 2 değil 1, nasıl bi kasa resimdeki. Boyutları nedir neten araştırdım bulamadım.
  • @ a.s. _ hasan

Feel'i güç kaynağını kullanmayacaksan tavsiye edebilirim. Tabi alacağın fiyatta önemli.
  • quote:

@ a.s. _ hasan

Feel'i güç kaynağını kullanmayacaksan tavsiye edebilirim. Tabi alacağın fiyatta önemli.

xclio nun fiyatı nı araştırdığımdan, bunun sadece netteki fiaytlarını biliyorum. Peki boyutları nedir bu kasanın ve kullanılan malzeme, soğutma vs. hakkında bilginiz var mı? yakından görmedim, kalitele midir yoksa, 4. sınıf plastik parçaları çok vb. bir şeymi?
  • Bağlantıyı incelemeni tavsiye ederim:

http://forum.donanimhaber.com/m_12501048/tm.htm
  • quote:

Bağlantıyı incelemeni tavsiye ederim:

http://forum.donanimhaber.com/m_12501048/tm.htm

sayfa için sağol

inceleme için teşekkürler arkadaşım, peki senin, şu sisteme f/p kasa tavsiyen nedir?

gigabyte p35 ds3r de x1950pro, c2d e 6750 daha sonra aynı kasada ekran kartı, ram, belki işlemciyi de upgrade edebilirim o yüzden geniş iç hacim lazım
    ama ilk şekliyle, oc yapacağımı sanmıyorum ve x1950pro ya yetecek bir psu su olsa yeter a380 den ucuz senin tavsiyen ne olur?

Bu arada cm centrunion 534 ebat olarak yeterli olur mu?
    ilgin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as_hasan -- 26 Temmuz 2007; 14:17:15 >

• Newance Triplecone'u incelemeni öneririm. Kdv dahil 100 YTL civarında, geniş iç hacimli bir kasa.
  • quote:

Hocam bende 20'sinde siparişimi vermiştim bugün öğleden sonra elimde oldu yani 5 Günde tabi bide cmrtesi ve pazar varİnşallah bu gerçek 500W'dır da sonra sap gibi kalmayalım gerçi L&C 550W powerim var onu kullanıyorum şu anda..Birde dikkatimi çeken birşey oldu Hepsiburada'da raidmax kasaların hepsine baktığımızda sadece birinde 500W yazıyor diğerleri 350W bence yanlışlık yapmış olmalılar böyle bir kasaya 350W koymaları biraz salaklık olur..

evt koştum adamlar birde nasıl konusuyorlar unutmusum ne yalan söyleyeyim falan diye.nasıl rahatlar.neyse bir daha vermem kargoya olur biter.

• http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/sopranoRS101/vg7000bws.asp

TT yeni kasalarına bakmanızı tavsiye ederim
    linkdeki yeni soprano serisine bayıldım valla
    yalnız türkiyeye gelirmi acaba?
  • Fatih hocam, GMC H-70 marka kasalar hakkında bi fikrin var mı ? Hepsiburda'da 115ytl'ye satılıyor . Ürünün özeliklerini aşağıda, 100-120 ytl bütçe için sence iyi bir seçim olabilir mi, tavsiye edermisin .

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları

# DİZAYN – FONKSİYONELLİK – SAĞLAMLIK !!

# İŞTE SİZE MÜKEMMEL DİZAYNI ÜSTÜN MALZEME KALİTESİ İLE VE BENZERSİZ AKSESUARLARI İLE

# GMC-H-70

# GMC H-70 BÜNYESİNDE BARINDIRDIĞI ÇİFT FAN SAYESİNDE (ULTRA SESSİZ 140 VE 120 MM ) PC NİZE ULTRA SOĞUTMA VE PERFORMANS SAĞLAR.ÖN VE AIR DUCT HAVALANDIRMA BOŞLUKLARINDA ÇIKARILABİLİR TOZ FİLTRELERİ SAYESİNDE TOZU VE KİRİ KASA İÇİNE ALMAZ, SORUNSUZ ÇALIŞMALARINI SAĞLAR.AYNA YÜZEYLİ GÖSTERGELERİ DİZAYNDA FARKLILIĞI ÖN PLANA ÇIKARTIR.ÖN VE ARKA FANLARI AYRI AYRI KONTROL EDEBİLECEĞİNİZ FAN AYAR DÜĞMELERİ İLE KASA İÇİNDEKİ ISIYI İSTEDİĞİNİZ DÜZEYDE TUTABİLİRSİNİZ.HDD YUVALARINDA BULUNAN KAUÇUK YASTIK SAYESİNDE TİTREŞİME SON !!
    # BENZERSİZ AKSESUAR KUTUSU ( PC İCİNE MONTE EDİLEBİLİR) SAYESİNDE TÜM VİDA VE AKSEUARLARINIZ DAİMA ELİNİZİN ALTINDA *

# AKSESUAR KUTUSU TÜM MALZEMELERİ İLE BİRLİKTE GELMEKTE OLUP FULL DOLUDUR.

# TEKNİK ÖZELLİKLER

# BOYUTLAR
    # KASA(E X G X B) 200 X 435 X 435MM
    # KASA KUTULU(E X G X B) 279 X 505 X 546MM
    # RENK SİYAH/GÜMÜŞ
    # YAPI ATX
    # 5.25" SÜRÜCÜ YUVASI 4
    # 3.5" SÜRÜCÜ YUVASI 1
    # 3.5" GİZLİ YUVA 6
    # GENİŞLETİLMİŞ SLOT 7
    # AĞIRLIK
    # NET : 8.8KG
    # BRÜT : 9.8KG
    # FAN ADEDİ ÖN: 140 X 1; ARKA:120X 1
    # 4 X USB, AUDİO + MIC PORT + 1394
    # GÜÇ KAYNAĞI :YOK

# EXTRA ÖZELLİKLER
    # AİR DUCT , KAYAN YAN KAPAKLAR , PCI EXP. VGA KARTLAR İÇİN ÖZEL HAVALANDIRMA BOŞLUĞU , 2 ADET FAN KONTROLER , ÖN PANELDE
    # TERMOMETRE GÖSTERGESİ , ÖN PANELDE HAVA FİLTRESİ , HDD VİBRASYONUNU ÖNLEMEK İÇİN KAUÇUK YASTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 27 Temmuz 2007; 19:31:16 >

• Öncelikle bu kasanın dağıtımını Vektron elektronik yapıyor. Alacağın yerden garanti durumunu öğrenmende fayda var. Türkiye pazarında yeni bir ürün, sorun yaşamanı istemem.

https://www.vektron.com.tr/index.asp

Sanırım kasanın seri numarasından Global sitesinden kontrol edebiliyorsun.

Kasayı kullanan fazla kişi olmadığından kasa ile ilgili çok net şeyler yazamayacağım. İncelemelere tamamıyla güvenmek zor. Ancak özelliklerine baktığımda şu yorumu yapabilirim:

+ Kasa fanlarının büyük olması sessizlik açısından avantajlı.
    + Tasarım olarak göze hitap ediyor

Kasayı aldığında çok memnun da kalabilirsin,pişman da olabilirsin. Net bir yorum yapmak zor, zira internette de kasa ile ilgili inceleme bulamadım. Fiyat olarak uygun, kahramanlık yapıp kasayı ilk edinenlerden olabilirsin

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.