Şimdi Ara

Arkadaşlar Feel Hurricane'de demir titreşim sesinin kaynağını buldum. :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizin Feel Hurricane Kasanızda bu sorun oluyormu olmuyormu bilmiyorumda ben yinede feel hurricane kullanan ve bu sorunu yaşayanlar için anlatiyim ;

Bildiğiniz gibi Feel Hurricane kasaların malzemesi kötü yapılmış. Benimde hard disk'in çalışmasıyla beraber sinir bozucu bi demir sesi geliyordu demirlerin birbirine vurma sesi , titreşimden. Her türlü yola baktım bişi bulamadım en sonunda aklıma Cd-Dvd-v.s. Romların durduğu yerde alt alta rom yuvalarının kalitesiz demirlerini çıkartmayı denemek geldi ( çıkartınca kasanın ön kapağını açtıktan sonra gözükmüyor oranın boşluk olduğu , çünkü ön panelin kapaklarıda var plastik. ). Ordaki demirleri çıkarttım ve hiç bi ses gelmemeye başladı. Eğer böle olan arkadaşlar varsa nasıl çıkartcağınızıda anlatiyim ;

Kasanın içinden sadece 1 vida sökerek çıkartabilirsiniz. O yuvaların durduğu mekan ( sağ ve solu demirle kapalı hani ) o kapalı yerin sağ tarafında vidalar var alt alta. Yani kasa kapağını açın hemen en sağa bakın ordaki vidalar... O vidaları sökün sonra ön panelide sökün vidalarını çıkarttığınız demirleri yuvalarından sağa doğru çekerek çok rahat çıkartabilirsiniz.

Not: Vidalar sadece sağ tarafta var , sol kapağı boş yere açmayın.

Doğru düzgün anlatamadım ama isteyen benim msn'i kaydeder anlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 21 Şubat 2007; 17:21:40 >

• kardeş 1-2 resim koysanda.
    Bende de hurricane 1 war ama öyle bi sorun gelmedi başıma. Belki de fanlar bastırıyodur sesi.
  • Resim koyamıyorum fotoğraf makinam yok. Sorun başına gelirse saten duyarsın.

MSN: batuhanyaz@hotmail.com
  • ekledim msn e cuuma günü görüşürüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi
    kardeş 1-2 resim koysanda.
    Bende de hurricane 1 war ama öyle bi sorun gelmedi başıma. Belki de fanlar bastırıyodur sesi.

dostum o serinin hepsinde var.
    şimdi tüm kasalarda normalde 5.25"lik sürücü yuvalarında çıkartılabilir plastik kapakların arkasında bir metal kapak daha bulunur ama genellikle iki noktadan henüz kesilmemiştir. yani biraz zorlayarak, o bağlantılı yeri kırıp atarsınız. feelde ise, muhtemelen istendiğinde geri takılsın diye o metal kısım kapakları komple kesilmiş ve raflara takılır gibi takılmıştır yerlerine. yani kapaklar, gövdeye geçmeli şekilde yapılmıştır. tabii iyi sabitlenmeyince titreşiyor. o kapakları çıkartıp atmak, ki bence atılmalı, bi işe yaradıkları yok, veya kapakların geçmeli olduğu noktalardaki kancaları pense yardımıyla sıkıştırıp sabit durmasını sağlamak.

• Keşke resimli olarak anlatsaydın daha çok yardımcı olurdun.Bende zamanında uzun incelemeler sonucu bulmuştum,sesin kaynağını.
    Cdrom filan çalışırken bende baya bir ses oluyordu...Malzeme kalitesi feel da süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

Keşke resimli olarak anlatsaydın daha çok yardımcı olurdun.Bende zamanında uzun incelemeler sonucu bulmuştum,sesin kaynağını.
    Cdrom filan çalışırken bende baya bir ses oluyordu...Malzeme kalitesi feel da süper

Haha bencede Feel Hurricane'de malzeme kalitesi süper ( Buna kim inanır ? Kadir İnanır )

Resimli anlatım yapamam sebep;

1-) Fotoğraf makinası yok.
    2-) Oraların resmini çekip buraya koysam bile kesin en az 10 kişi anlamadım neresi oluyo napcaz gibisinden mesaj atar o yüzden boşver.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hdd leri kasadan ayırmadan o sesi kesmen imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttwrx

hdd leri kasadan ayırmadan o sesi kesmen imkansız

Şuan o ses yok.
  • Dostum senin kasa 1 mi 2 mi yoksa hepsi mi

Yani bende hurricane 2 var da ses pek duyamıyom belki vardırda alıştığım için fark edemiyomdur.

Huricane 2 lerdede varmıki bu sorun biliyomusun
  • Ben FEEL 1 kullanıyorum.Hiç bir ses yada demir sesi yok.İyi monte ettiğine eminmisin hdd'yi.Çünkü gevşek bıraktıysan titreşim yapar ve bu sesi çıkartır.Ben hiç bi ses duymadım şu ana kadar.Fan sesi haricinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _K_O_S_O_V_A_L_I_

Ben FEEL 1 kullanıyorum.Hiç bir ses yada demir sesi yok.İyi monte ettiğine eminmisin hdd'yi.Çünkü gevşek bıraktıysan titreşim yapar ve bu sesi çıkartır.Ben hiç bi ses duymadım şu ana kadar.Fan sesi haricinde.

Al işte.

Arkadaşım ben cd rom v.s. takılan 5.25 lik yuva var ya orda kasanın kapağını açtığında plastik görürsün ama orası sadece plastikle kapalı değil , arkasında demir kapak daha var. O demir kapağın oraya takılış şekli geçmeli olduğundan yukarı aşağı oynama yapıyor. Bu yüzden ( belki sende gelmeyebilir hdd'nin hızından v.s. fazla titretmez belki ) ordaki demir kapaklar bende ses yapıyordu çıkardım ses kalmadı. Yani belki senin hdd'nin hızı daha yavaştır benimkine oranla veya rom'un hızı bu yüzden yapmıyodur. Ben kasalarından titreşim sesi gelenler yardım amaçlı açtım gelmeyenlerde olabilir gayet normal. Ordaki demirlerin hiç bi işe yaradığı yok çünki önünde plastik kapak var saten plastki kapak orayı kapatıyor.

Lütfen bu mesajımın tamamını oku sonra ne diceksen de , uzamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 9 Nisan 2007; 21:59:21 >

• ilginç bir çözüm.hiç aklıma gelmezdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.