Şimdi Ara

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
6
Favori
146.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firebal'a bakmışsındır herhalde orada da stokta yok Şimdi hatırladım sanırım haftasonu mavi bilgisayarda görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 9 Temmuz 2007; 15:31:35 >
  • Malesef mavibilgisayarda da yok, biraz önce de inventusta bitmiş kasa..Bnde şans ne gezer...
  • Mavi'nin internet stoklarında görünmüyor fakat ben ankaradaki mağazasında gördüm
  • Ankara'ya gidecek halim yok ya

By O.z.X kuzenin pc sindeyimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovieMaKeR -- 9 Temmuz 2007; 23:01:03 >
  • SELAM

140 YTL İÇİN KONUŞUYORUM

BİRKAÇ ALTERNATİF VAR ANCAK

ŞU İKİSİ ARASINDA KALDIM

COOLER MASTER CENTURION MU YOKSA AOPEN H600B-B27 Mİ?

NE DERSİNİZ VE NEDEN ?
  • Centurion 534+

Çünkü daha şık ve güç kaynağı 430W
  • Bence de Centurion 534..Bu arada Smilodon bekleyenler Firebal 22'sinden sonra ithal edicekmiş..Ben onu bekleyeceğim..
  • @fatiharikan

mükemmel çalışma.emeğine sağlık.çoğu modeli inceledim.İstanbul da oturuyorum. 150-175 ytl arası nakit. sessiz çalışan bir kasa arıyorum.inventus da ta91 var FSP 500lü.123$+kdv.fiyat uygun gibi geldi bana.klipsli olması da avantaj.led falan taşıyan sesi, soğutması ve gücü buna yakın olan baska bir kasa önerebilirmisin?centurion534 e göre sesi nasıl gücü düşük ama?

birde şimdi gördüm ta91 için 880gtx yerleştirmesi yok galiba resimlerde?bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim.

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 14 Temmuz 2007; 3:45:31 >
  • @ DreDD1903

Bahsettiğin fiyat aralığında önereceğim kasa Newance Triplecone olacaktır. Büyük bir iç hacime sahip, kdv dahil 100 YTL'ye bulabilirsin.Hem görünüm olarak hemde hacim olarak seni tatmin edecek birşey arıyorsan incelemedeki Xclio'ya bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

@ DreDD1903

Bahsettiğin fiyat aralığında önereceğim kasa Newance Triplecone olacaktır. Büyük bir iç hacime sahip, kdv dahil 100 YTL'ye bulabilirsin.Hem görünüm olarak hemde hacim olarak seni tatmin edecek birşey arıyorsan incelemedeki Xclio'ya bakabilirsin.

görünüm olarak hoşuma gitmedi 130 dolar+kdv ye kadar cıkabilirim sanırım.bide ankara dan gelmesin 22 ytl de kargo parası vermeyeyim.genelde bakıyorum kasalar Ankara da hep.

Foxconn Diabolic 3GTH-202 bu ürün hakkında ne dersin 75 ytl ye var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 14 Temmuz 2007; 12:03:06 >

• Burada yazılan tüm kasaları istanbul'da da bulabilirsin. XClio A380 122$ + KDV bir de bu modele göz at.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Burada yazılan tüm kasaları istanbul'da da bulabilirsin. XClio A380 122$ + KDV bir de bu modele göz at.

psu yok bu modelde.bunu begendim ama birde psu almak gerekiyor fiyat katlanıyor.biraz daha bakayım.
  • Ya bu Nzxt Guardian kasalarına 8800gts sıgmıyo muymus neymis ya? Nzxt Guardian ile birlikte 8800gts kullanan arkadasım varsa lutfen beni bilgilendirebilir mi?
  • Pegasus atrix kasayı inceleyebilirmisiniz? ben 6aydır bu kasayı kullanıyorum.inceleme yaparsanız ve isterseniz yorumumuda yaparım.kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimgsxr -- 16 Temmuz 2007; 2:15:18 >
  • @ selimgsxr

Özel mesaj olarak kasa ile ilgili yorumlarını (+/- yönlerini) yazarsan çok detaylı olmasa da bir inceleme yaparım.
  • Ya arkadaslar buna cevap yazmıycak msınız ?
    quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Ya bu Nzxt Guardian kasalarına 8800gts sıgmıyo muymus neymis ya? Nzxt Guardian ile birlikte 8800gts kullanan arkadasım varsa lutfen beni bilgilendirebilir mi?
  • @ chatixx

Kasayı kullanan arkadaşlar varsa yorum yapsınlar. Benim ekleyebileceğim tek şey kasanın boyutları olacaktır.

Boyutlar: 200X430X451 mm

Ek olarak: 09nanometer arkadaşımızın imzasında 8800GTS ve NZXT Guardian var. Özel mesaj atarak bu konu hakkında bilgi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 16 Temmuz 2007; 21:44:18 >
  • 150 ytlcik için kasa aranıyor !
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2021
    aynı kasa mavidede var. 6 dolar daha pahalı ama kargo masrafı yok.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.