Feel almanı önermem, neden diyeceksin? Öncelikle güç kaynağını kullanmayacağın için,sadece boş kasaya fazla para vermiş oluyorsun. Tabi alacağın Feel'in fiyatını yazarsan daha kolay yorum yapabilirim.
Ayrıca güç kaynağını sahte etiketliyen bir firmanın kasası ne kadar güzel olursa olsun tercih etmem. Pencereli istiyorsan TT Matrix'e bakabilirsin. (Güç kaynaksız olan modelini almanı öneririm, içindeki güç kaynağına güvenmiyorum)
dostum karar verdim ASUSTEK TA 951 USB ATX KASA SIYAH 350W alıcam yoksa kafayı yicem valla umarım işimi görür... sana sistemimide yazıyım
Inventus'tan kasa alma imkanın varsa Asus TA9A1+FSP BlueStorm II 500W almanı öneririm. Inventus'tan alamam dersen CoolerMaster Centurion 534+ (430W) almalısın.
Ekran kartı için 350W güç kaynağı yetmeyebilir.
cm centrino hiç bir yerde kalmamış nerden bulacam bu kasayı yahu sanırım kafayı sıyırmaya az kaldı
grishnakh
Büro için daha dün sipariş ettim, bulman lazım
arkadaşlar yeni bi sistem toplayacağım kasadan başlayım dedim ama çok kararsızım
sistem ortalama bişi olacak şimdilik ama yakın bi gelecekte geliştirmeyi ve oc'ye başlamayı düşünüyorm bi kasa tavsiye edermisiniz..?
benimiçin önemli olan soğutma ama mümkünse psu'lu modellerden düşünüyorm ,olmazsada büyük problem diil ama psu alırsam güsel bişi olması lazım şimdilik çok para harcamak istemiorm
fiyat aralığı 100-200 olsun diyorm
lütfen yardımcı olun incelemeleri çok güsel olmuş ama okudukça iice dibe batıyorm
ne oldu ya kimse yok mu buralarda
hani rahatsız ediyoruz durmadan ama fatih abi en azından sen bişiler tavsiye etsen yaa
@ be.shiloah
Foruma hoşgeldin, sistemini yazarmısın?
quote:
Orjinalden alıntı: be.shiloah
ne oldu ya kimse yok mu buralarda
hani rahatsız ediyoruz durmadan ama fatih abi en azından sen bişiler tavsiye etsen yaa
ben bugün asus ta 951 sipariş ettim yanına da GLACIALTECH GP-PS550BP 550W yarın sistemi kurunca performansı yazarım toplam 185 ytl oldu
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
grishnakh
Büro için daha dün sipariş ettim, bulman lazım
nereden sipariş ettin ben bulamadım bi türlü gerçi asus aldım artık ama merak ettim
Ankara'da bir bilgisayarcıdan.. Toptancısında vardır büyük ihtimalle.
Seçimin güzel olmuş, güle güle kullan. Glacial Power'ı merak ettim
quote:
Ankara'da bir bilgisayarcıdan.. Toptancısında vardır büyük ihtimalle.
Seçimin güzel olmuş, güle güle kullan. Glacial Power'ı merak ettim
mavi bilgisayardan ve pclabs'tan inceleyebilirsin
İncelemeleri okumuştum, merak ettiğim senin yorumun. Kullanıcı yorumları bence daha önemli
quote:
Foruma hoşgeldin, sistemini yazarmısın?
öncelikle hoşbulduk forum süper olmuş bende böle bi konu arıodum cuk oturmuştu eline sağlık ama hala kararsızım...
ayrıca şimidiki sistemin bir önemi yok sadece düzgün bi kasa ve anakart olacak diğerleri bütçem sınırlı olduğundan vasat bişiler planladım ama ileride en azından 8800gtx ve quad bi işlemci olacağından soğutma olayı verimli bişi olsun istiyorm siz ne dersiniz ne tavsiye edersiniz???
Öncelikle bana sistem vs. belirtmezsen sana önereceğim kasa CM Stacker olurki bütçen için uygun düşermi bilmiyorum.
5 Yıl kullanayım diyorsan CM Stacker + Enermax Infiniti 650W DXX öneririm tabi bu ikili için 600 YTL ödemeye hazırsan
quote:
İncelemeleri okumuştum, merak ettiğim senin yorumun. Kullanıcı yorumları bence daha önemli
bugün elime geçecek ben de çok merak ediyorum pazartesi incelememi yazarım
selam fatih naber ?
ya kasa konusunda hala centurion mu diyorsun merak ediyorum da?
quote:
Orjinalden alıntı: kobem
selam fatih naber ?
ya kasa konusunda hala centurion mu diyorsun merak ediyorum da?
Şu an büromuzda iki tane var, gayet memnunum
Feel Hurricane 1 veya 2 yide inceleseniz güzel olurdu veya tavsiyte edermisiniz?
sistemim : intel c2d E6750 msi neo-f p35 2*1 800 mhz ddr2 kingston 250 gb 16 mb seagate sparkle 8800 gts veya palit 8600 gt sonic + ( plus )
kasayı Feel Hurricane 1 veya 2 alıp içine fsp bluestrom 2 500 watt psu koymayı düşünüyorum. Sizce sistemim için yeterli soğutmayı bu psu ve kasa ile sağlıyabilirmiyim. Birde bu feel kasayımı yoksa nxzt guardin kasayımı tercih edersiniz?
metrixcafe
Feel 1 yada 2 alıp güç kaynağını kullanmamak Feel'i pahalı bir kasa yapıyor. Feel'in 550W olarak etiketlenmiş güç kaynağı Çizgi Elektronik'in testlerine göre 280-300W verebiliyor. Öncelikle tüketiciyi aldatan bir zihniyet var, ikincisi güç kaynağını kullanmayacaksanız boş bir kasa için pahalı oluyor.
Bana Feel 1 yada 2'nin fiyatını yazarsanız daha rahat bir öneride bulunurum. NZXT Guardian'a gelince, iyi bir soğutmaya ihtiyacınız varsa önermem.