Allah aşkına kıytırık bitane neon almak için burdaki her kafadan hesabı çıkan yorumlarımı bekliyosun, cpu soğutucu filan alsan demekki yıkacan hep ortalığı
quote:
Orijinalden alıntı: centilmen53
Allah aşkına kıytırık bitane neon almak için burdaki her kafadan hesabı çıkan yorumlarımı bekliyosun, cpu soğutucu filan alsan demekki yıkacan hep ortalığı
Ne alakası var arkadaşım. Sadece ne şekilde çalıştığını merak ettim o yüzden sordum... Sen herşeyi bildiğin için kimseye sorma gereği duymuyorsun herhalde...
quote:
Orijinalden alıntı: tiwaly
quote:
Ne alakası var arkadaşım. Sadece ne şekilde çalıştığını merak ettim o yüzden sordum... Sen herşeyi bildiğin için kimseye sorma gereği duymuyorsun herhalde...
Dostum kimin ne sorduğu seni ilgilendirmez çok normal ve beni dinlersen arkadaşım AC Ryan derim sana çok uygun fiyata bulabileceğin link burda var bak
buyur kardeş iyi günler dilerim sana ben kullanıyorum çok memnunum
Bunların arasından TT derim bende
quote:
Burası genel bir donanım forumu. Donanımla ilgili olduğu sürece herkes istediğini yapmakta özgürdür. Soru sormak için konu açmak da dahil
quote:
hayır herkez herşeyi sorabilir tamamda cevablar verilmiş hala konu uzadıkça uzuyor ozaman oylama yapalım arkadaşın kafası karışmasın..
Bendeki CM lar gitti desene senin kasaya slayer heheh.. bakalım bende mod işine girdimmi yapıcam değişik bir cm 690 :))
Bende sese duyarlı cm lerden var ses algılayıcının resmini çekebilirim isterseniz
quote:
Orijinalden alıntı: mrtlln
TT
+1
Cooler Master
youtubeden baktım o sese göre duyarlı olan FARZ :D
peh gözel olur gasayada ışık.yakışır cm iyidir iyi aydınlatır
konu uçmuş
bençe şerit led metresi 20 lira filan uvsi bile var yaniiii
thermaltake
moruk senin bu sorduğun bmw ile mercedesi karşılaştırmaya benzer ikiside aleminin kralları
çocukmusunuz ba siz her halta buda sorulurmu diyonuz.kaşında çıban çıksa nerdeyse burdan deva arayanlar neden birisi mantıklı bir soru sorduğunda ''sevimli bir evcil hayvan'' gibi hırlayıp diş gösteriyorki anlamıyorum ha.adam mantıklıca sormuş.sen olsan sende sorarsın nedir bu kendini beğenmişlik.ya adam gibi davranın yada adam gibi olanları örnek alın.herşeye tepki göstermetin.diş gösteren kendini biliyor.al ba benden de bi soru hadi bunada diş göster kasama alacağım vidaların markası ne olmalı arkadaşlar?
S.A ARKADAŞLAR FORUMDA YENİYİM KONU YERİ BURAMI BİLMİYORUM DEĞİLSE UYARIN! ŞÖYLE Bİ SORUNUM VAR EVDE ODADA BİRÇOK YERDE GİZLİ LED VAR FAKAT GELELİMKİ KASA İÇİNE BAĞLAYACAĞIM YERİ BİLMİYORUM 12V 30 LEDLİ ŞERİTLED VAR BUNUZ KASADA NEREYE MONTE EDİCEZ VE SÜREKLİ YANICAK BİLEN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme