merhaba arkadaşlar kısmetse bu hafta sonu yeni pc toplamayı düşünüyorum. sistemim: INTEL E8400 GIGABYTE P35-DS3R KINGSTON 2048 MB DDR2 800 MHZ RAM SAMSUNG 500 GB GECUBE HD4850 512 MB
arkadaşlar şimdi ben kasa olarak NZXT 8E-HSNL2-FGB Hush Kasa (PSU Yok)+FSP BLUESTORM II 500W PSU (109+83dolar) alsam soğutma için yeterli olur mu(pc yaklaşık 12 saat açık kalabiliyor) yoksa 2. tercih olarak NZXT 8E-HSNL2-FGB Hush Kasa + 450W FSP PSU(155dolar) olan seçeneği mi düşüneyim(novadaki seçenek). başka tavsiyesi olan var mı acaba ayrıca bu fiyatlardan pek yukarı çıkma imkanım yok gibi.(ayrıca maruz görün bu sistemler birbiriyle uyumlu olur değil mi pek o kadar bilgim yokta)cvplar için çok sağolun sizin sayenizde bilgisayar konusunda baya şey öğrenip tanıdık bi bilgisayarcıdan kazık yemez oldum.teşekkür ederim:D
ilk secenek daha makul gorunuyor.ama inventusa bakabilirsin.kasa+psu secenekleri cok iyi...
Peki ısı konusunda bi problem çıkar mı sizce?
Nova'dan Enermax 650W al.kasanın önünde kapak olmasın hava girecek yer olsun yeter.
ısı konusunda bi sorun olmaz.. ben de fsp bluestormII aldım. çok araştırdım hiçbir olumsuz yorumla karşılaşmadım..