Şimdi Ara

KASA ÇOK ISINIYOR NEYDEN KAYNAKLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUGÜN R9 380 ALDIM KCASS 600W 80 BRONZ psu var arka planda knight online acıkken tomb raidere girdim 1 saat oynadım elimi kasaya deydirdigim zaman elim yandı çok sıcaktı ilginçki ön tarafda hiçbişey yok kasada 100r kasa ekran kartının 2x6 pin kablolarında +2 ler pencereye deyiyor ondan kaynaklanabilirmi yoksa psudamı sorun var bütün bileşenlerde yeni ?

• HWMonitor programını arka planda açık bırak. Bir süre oyun oynadıktan sonra tüm değerler gözükecek şekilde buraya ekran görüntüsü at.

El yordamıyla sorun olup olmadığı anlaşılmaz. 45°C bize çok sıcak gelir, PC bileşenleri için hiçbirşeydir.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    109 derece anakart ne oluyor
  • ByBulutTR kullanıcısına yanıt
    Kardeş elinde kalacak pc.109 çok yüksek bır deger bileşenler erimiş bile olabılır.Anakartına ÇOK YUK BINDIRMISSIN .
  • HWInfo64, Hardware Monitor, Speed Fan vb. başka bir programla da bakabilir misin?

Anakart 109°C olmamalı.
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    hocam hiçbişey yapmadımki ekran kartını bugün taktım daha kasada hiçbişey yoktu önceden onboardla kullanırken bugun ekran kartı taktım deneme amaclı oyuan girdim böyle oldu
    Şuan sıcaklıgı felan geçti hwinfo indiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yanlış taktıgın bırsey olabılırmı ?
    hayır sanmıyorum bilgisayarı 2 aydır kullanıyorum hiç ısınma sorunu olmadı bugun ekran kartını aldım taktım 1 saat oyuna girdim böyle oldu 2x 6 pin girişini yaptım +2pinler pencereye deyiyor oda bişey olmaz sanırım
  • Hocam bağlantıları falan kontrol et , 109 derece sıcaklık nasıl olabilir anlamadım , kasa hava alan bir yerde mi fanları ne durumda , işlemcinin ekran kartının sıcaklığı normalken , anakartın öyle ısınması bi sorunun göstergesi , böyle sıcakken sakın çalıştırmayın diğer parçalara da zarar verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Perseus_ kullanıcısına yanıt
    kapattım bilgisayarı teldeyim suan
    Güç kaynagında sıkıntı olabılırmı ?
    Sanmam bilgisayar 2 aydır çalışıyor hiç sıcaklık sorunu çıkmadı

• SS yolladığın kısımda bir sorun gözükmüyor. Bir de "sensors" kısmından anakartın sıcaklığını kontrol et.
    dostum o program sorunlu heralde ne yaptın 100 derecede erir o anakart

aida64 le kontrol et güncel sürümle

www.aida64.com
    Downloads | AIDA64
    https://www.aida64.com/downloads
  • hocam masaüstü programından ss atacağınıza kasa içi ss atarsanız daha hızlı yardımcı olabilirler veye olabilirim.Bu arada bağlantılarınızı görürüz ve o değen kabloyu da değinirseniz fotoğrafta iyi olur
  • Kasanın içinden bi genel bi kaç tanede detaylı foto atabilirmisiniz. Belki ekrankatını takarken farketmeden bişey yapmşsınızdır. Kasa ya el dokunca ısı hissetmek mümkün değil. Kasa içi ısısı 35 40 derece normal ama dışardan dokunmayla hissedilecek bişey değil vücut ısısına yakım bir değer çünkü.

•  KASA ÇOK ISINIYOR NEYDEN KAYNAKLI

kasa suan buz gibi ancak 1 saat önceki sıcaklık neden olabilir hala anlamış değilim kasa cok sıcaktı ön tarafı

• Ekran kartını kontrol et gerekirse sök yeniden tak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.