Şimdi Ara

Kas seğirmesi, titremesi, atması. Yardım lütfen! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
117
Cevap
4
Favori
230.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CNDMN

Kas seğirmesi, titremesi, atması. Yardım lütfen!

Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın, rica ediyorum.

Arkadaşlar, yaklaşık 5 gündür resimdeki işaretleğim nokta kas mı, damar mı artık neyse bilemiyorum, atıyor, seğiriyor, titriyor. Doğrusu nedir bilmiyorum. Malum, yabancı memleketteyim, zaten rusya'da sağlam bir şekilde hastaneye gitseniz, hasta olup geri dönüyorsunuz. Doktora gittim, olur böyle, birkaç güne geçer dedi. Ne adam akıllı baktı, inceledi, ne de ilaç verdi. 5 gün oldu. Aşırı derece rahatsız ediyor. Sanki bedenimden ayrı, canlı bir varlığa dönüştü elim. Gün boyunca seğirdiği yetmiyor gibi, gece de seğiriyor. Uykumdan uyanıyorum, aşırı derecede rahatsız ediyor.

İnternette araştırdım, adam akıllı bir sonuç elde edemedim. Daha önce başına gelen var mı? Neden olur, tedavisi nedir? Belki konunun yeri burası değil, ama en aktif bölüm burası. Bu dertten kurtulayım, 15 gün yesem bile farketmez..

D vitaminin dusuk olabilir. Eczaneden alabilirsin damla seklinde satılıyor.

Bol muz ye.

Kahve iciyorsan, gunde 1 bardaktan fazlasını icme.kafein de sebep olabilir.

Onemli bir sey degildir, gecer..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• prestige07 P kullanıcısına yanıt
    Konuyu açalı 4 yıl olmuş segirmesi geçmiştir herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manonofy

Konuyu açalı 4 yıl olmuş segirmesi geçmiştir herhalde

Sonradan farkettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecan var mı sende panik atak veya türevleri ??

Muayne nasıl yaptı ne dedi ?

Tremor ciddi bir şey bende 2 senedir var ha geçer diye düşünmeyin MR EKG EMG yaptırmak lazım eğer eğer heyecana bağlıysa psikiyatriye gidelim dicemde o da hap yazıp yollayacak.

Bütün testleri olup rahatlamak lazım bide demir magnezyum eksikliğinde oluyormuşda kan değerleri normal bide tiroid ve guatr testi var bunlarda önemli kısacası hepsini yaptırmak lazım iyice rahatlamak için çünkü çekmeyen bilmiyor tremor hem moral bozucu ve dikkat dağıtıyor.

Kardeşim aynı şuan 1-2 haftadır bende var boyunumun ortası ve ordan kürek kemiklerimin bitimine kadar olan tarafta hafif bi titreme mi diyim kalp atışımı hissediyorum bu da ritim bozukluğu olabilir.

Bıktım bu saçma sağlık sorunlarından ya yemin ederim defolu gelmişiz dünyaya millet uyuşturucu esrar alkol nargile her b.ku yer içer bir şey olmaz taş gibi bize oluyor çözemedim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam banada oluyo bu ama iş falan yaparken değil genelde hapşırdıktan sonra veya çok yürüyüp eve geldikten sonra yattığım zamanlarda oluyor.Bacağımda kolumda falan oluyor arada çok nadir başlarda korkmuştum ancak 1 yıl olacak neredeyse.Doktora gittim onlar stres sıkıntıdan olur psikiyatriye görün istersen demişti.

• Sorma ya ben çok heyecanlı biri değilim normal heyecanlanan birinden 1 tık fazla diyebilirim bani sınavdır maçtır karşı cins kavga falan bunlarda olurdu küçükken şimdi ufak şeye heyecanlanır oldum bunun sonucunda titremeyle cevap veriyor vücut el ayal bacak titremesi olarak.

Çok sakat bu tremor olayı insanı deli edebiliyor her zaman dediğimiz gibi kendinizi kibirli büyük görmeyin insanoğlu aciz bi yaratıktır.

Senin mevzun ciddi gibi görünmüyor lakin sıkıntı yapıyorsa Nörolojiye gir görün.

Çok yürüyüp geldikten sonra anlık mı ? Hapşurmada bir çok organın durduğu söyleniyor mesela bu titreme olmadan önce işerken bi irkilirsin 2-3 saniye titrersin komple öyle oluyordu bu titremenin sinirlede ilgisi var çok sinirlenmeyin el ayak tittir titriyor.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigin dogru insanı delirten birşey,hele birde kafaya taktınmı bütün vücudunu dinlemeye başlıyosun.Dinledikçede daha çok seğirdigini farkediyosun buda kısır bir döngüye giriyor.Benimde omzumun arka tarafı tam 3 hafta hergün seğirdi artık vurmaya başlamıştım seğirmesin diye.Neyse 1 haftadır tık yok düzeldi gibi.Bende panik atak ve türevleride var ayrıca.Muayne olarak kas durumuma baktı işte kaslarımı zorlattı,çekiçle refleks testi falan yaptı birde kan testi işte.Ayrıca d vitaminim sınırın biraz üstünde çıktı hap gibi bişey verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 16 Mart 2018; 21:32:40 >
  • Valla hocam bende b12 eksikligi var 10 cikti sonucum. D3 eksikligi d var. Vitamin kullanmaya basladim. Doktor bir de norolojiye git kafan rahat olur dedi beyin mr i emg kan tahlili yaptim. Mr i cektiremedim kafam kaldirmadi o sesleri bir de o cihazin icinde panik atak tuttu beni. Emg normal cikmis idrarimda 24 saatlik bakir dusuk cikmis sonuclarsa boyle yaziyor. Sali gunu sonuclari gostermeye gidicem gerci mr cekinemedim ama ne der bilmem sizde vitaminlerinize baktirib saglik ocagi bile bakiyor artik. Bir de bende kilo kaybi var stresten midir cunku cok stres yaptim kotu bir sey mi var diye 93 kiloydum 87 oldum 3 ayda. Yas 19 boy 182 bu arada.

• bende de yıllardır olur bu , bende panik bozukluk var bu yapar mı hastalık hastalığı falan da var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saraçoğlu bitki bilim konusunda bu işin piri bu adamlar ilaç yerine bitkisel kür daha mantıklı hatta çok mantıklı bi zararı yok.

Şimdi psikologa gidersek dideral ve türevlerini vercek ilaca bağlı hale gelcez bakla kürü varmış parkinson hastalarına önerdiği titremeyi azalttığı söyleniyor ben denicem sonuçları yazarım sizde deneyin.

Hahaha böyle vurup kesesin geliyor demi istem dışıya bir şey yapamıyorsun kafaya takmayın ya geçmezsede böyle yaşayacayız yapcak bi şey yok lakin bütün testler yapılıp iyice rahatlayalım ki ilerde parkinson MS tarzı bir şey olursa ya da triod guatr tarzı hayat o zaman zehir olur.

Kardeşim senin kilon fazla zaten kilo olarak eğer Vücut Geliştirme yapmıyorsan boyunu geçme 182 isen 82 yi geçme idealin 75-80 arası zaten ha VG yaparsın çık 90 a 95 e kas kütlesi insana zarar vermez kilo vermen iyi olmuş.

İlaçlarını al kan değerlerin normal olsun sonuçları tekrar yazarsın buraya tiroid ve guatr mubabbetinide sor onların testide yapılabilir bu titremeler için bakalım ya çok sinir bozucu umarım herkesin geçerde rahatlarız bide psikolojikte oluyor düşündüğün vakit artıyor lanet şey.

Bu arada sormayo unuttum aşırı kahve sigara nargile alkol(yüksek dereceli vodka rakı tarzı)bunları kullanıp titremesi artan var mı bendr çarpıntıyla beraber titremeler başlıyor göğüsten gelip üst vücudu saran istirahat halindeyken ??

• Efsane hort olmuş.Teşekkürler arkadaşlar. O seğirme tekrarlayıp 1 ay kadar devam edince doktora görünmek zorunda kalmıştım. Gerekli analizler yapıldı, strese ve yorgunluğa bağlı olduğunu söylediler. Pek inanmadım açıkcası, onlarda birşey bulamadılar sanırım. Hala ara ara 4-5 gün sürecek şekilde aynı bölgede, ayağımda diz bölgesinde ve kaş bölgesinde bu seğirmeler meydana geliyor. Alıştım artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

Efsane hort olmuş.Teşekkürler arkadaşlar. O seğirme tekrarlayıp 1 ay kadar devam edince doktora görünmek zorunda kalmıştım. Gerekli analizler yapıldı, strese ve yorgunluğa bağlı olduğunu söylediler. Pek inanmadım açıkcası, onlarda birşey bulamadılar sanırım. Hala ara ara 4-5 gün sürecek şekilde aynı bölgede, ayağımda diz bölgesinde ve kaş bölgesinde bu seğirmeler meydana geliyor. Alıştım artık :)
    Hocam benim de 3-4 gündür baş parmağım seğiriyor. Hatta kuvvetli bir seğirme bildiğin hareket ediyor baş parmak. Hiç durmuyor gün içinde. Hiç olmazdı böyle baya korkuttu beni doktora gidicem geçmezse. Kafeinden olabilir belki diye düşünüyorum onu kesicem. Geçmezse gidicem artık doktora.

• intotherain1 kullanıcısına yanıt
    Ne durumasınız şuan. Bu aralar benimde parmakta oluyor sinir ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J R R

Ne durumasınız şuan. Bu aralar benimde parmakta oluyor sinir ediyor.
    Sonradan fark ettim o dönemde çok çay içiyordum ondan oluyomuş. Çayı bıraktığım gibi kesildi. Kafein kaynaklı yani. İki güne kadar etkileyebiliyor sonra kendiliğinden geçiyor. Sizinki geçti mi?
  • Sağ ayak bileğim 10 gündür seğiriyor tahminen coronadan dolayı dışarı çıkmadığım için oluyordur diyorum
  • bende de bir kaç aydır her yerimde rastgele oluyor doktorada gidemiyorum korona kaparım diye ne ve olası kan verme durumunda bayılan bir insanım öyle bir durumda ne yapıcam bilmiyorum

• Bende de olmaya başladı lanet durum üç hafta önce baya yük taşımıştım sonra baya olmaya başladı ama hala geçmedi az az olsada bacaklarım ve kollarımda atıyor önceden de demir eksikliğim vardı İnş önemli bişey değildir

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşıyor musun ya aynısı bende de oluyor

• 52Omega kullanıcısına yanıt
    Hocam aynisi bendede var bi çözümünü buldunuzmu

• 52Omega kullanıcısına yanıt

Kafaya takmayınca gecti benimki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.