Şimdi Ara

Karuslar Olympiada da Town bastı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cyper gibi olympia dada basıoz kristali de kırdık beleş np

• efferim size.
  • sızde kı butun kospcuların ve gm nın taa...............
  • yaa bişi sorcam o kristali nası kırıonuz we o kristal hangi kristal???
  • quote:

Orjinalden alıntı: hewalE

sızde kı butun kospcuların ve gm nın taa...............

Siz kendi kospçularınıza bakın bannlananların yarısından çoğu elmoradlardan,hmn mazeret hazır a.q

quote:

yaa bişi sorcam o kristali nası kırıonuz we o kristal hangi kristal???

bu raibadaki kristal,dalıon vura vura kırılıo
  • banlanan ların yarısı deıl %80 nı elmorad tamam kospa fazla bısey demıyecem ama sunu savaslarda ve cz de kullanınca ne anlamı kalıyor bu oyunun ben olımpıa acılınca hevesle yenı bı karakter actım lvl 51 yaptım ne ıse yarıyor hıc pvp oynamak ıcın actım ama oynayamıyorum adama yaklasamadan ındırıyor benı.

orclar bes dakkada nasıl savas kazandı o zaman humanlarda fazla kospcu varsa.bı tane mageye bes kısı gırdık adam banamısın demedı mage bu yav nasıl yatmaz her seferın 400 vuryodum mageye serı olarak bp yım ben dıerlerı asastı daha fazla vuruyodur ama yatmadı.

sınırlendım kusura bakmayın alınanlar affedın ama dayanamadım o kadar kas sonra hıc bı ıse yarama sadece monster kes ne anlamı kaldıkı.
  • hellal size beeeeeeeee...
    oleeeeeeeey
    el moradlar size

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hewalE

banlanan ların yarısı deıl %80 nı elmorad tamam kospa fazla bısey demıyecem ama sunu savaslarda ve cz de kullanınca ne anlamı kalıyor bu oyunun ben olımpıa acılınca hevesle yenı bı karakter actım lvl 51 yaptım ne ıse yarıyor hıc pvp oynamak ıcın actım ama oynayamıyorum adama yaklasamadan ındırıyor benı.

orclar bes dakkada nasıl savas kazandı o zaman humanlarda fazla kospcu varsa.bı tane mageye bes kısı gırdık adam banamısın demedı mage bu yav nasıl yatmaz her seferın 400 vuryodum mageye serı olarak bp yım ben dıerlerı asastı daha fazla vuruyodur ama yatmadı.

sınırlendım kusura bakmayın alınanlar affedın ama dayanamadım o kadar kas sonra hıc bı ıse yarama sadece monster kes ne anlamı kaldıkı.

aaga sende haklısın tabiama bunu bilerek gelcektin bu serveraBen bunun olacağını bildiğim için pirest açtım kesmiom buff verip oturom rahat ettim sinir yok stres yok

• VAYY KESMİŞSİN .HEMDE SERVER AÇILALI KAÇ GÜN OLDU Kİ DE HERKES 30 + MAŞALLAHH 1 CİVCİV BİLE YOK
  • aferim iyi yapmışınız
  • orda olanlrın birisi de bendim np 1456 yaptık bir günde
  • nova atan felan yokmu daha oraya 1 nova atsa tek başına kolluk yakar adam
  • yok daha nova atan kolumuzda yandı bu arada WoW clanında.Cumartesi e pelerin alcaz en geç
  • 5 kere girip yattım 4 kişi yatırdım ama gene zararlı ben oldum zaten kristalimizde kırıldı nasıl basılıyo ya bizde gelip sizin orayı basalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.