Şimdi Ara

ionia dupe var diye bağırdığım çarıda banladılar:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyun bu kadar saçma hal aldıki pravite serverlerin gm leri şuanki usko gm lerinden daha iyi , en azından banlasalar zararınız olmaz , bu kahpe gm 20 günlük ionia da pazar yaptığım çarı banladı , yaklasık 1 saat önce maradonda dupe var itemlerinizi satmayın diğe bağırdığım çarıda şimdi girdim oda banlanmış böyle saçmalık olabilirmi ne yazıkkı oluyor , bu oyuna haddinden fazla değer asla vermeyin sonra benim gibi pc basında klavyenizi kırmakla yetinirsiniz ancak .Bu gavurun çocukları ceplerini doldururken ve bu şerefsizlerin yandaşları biz 20 30m ytl kazancaz diye bi yerimizi yırtarız bunlar gibi şerefsizler ceplerini doldurur , bu oyunda bu ara çok dikkatli olun her an ban yiyebilirsiniz

• ama bi taraftanda haklılar çünkü milleti galyana getiriyorsunuz ve elinizde kanıt yok dün 71 lwl çarı +9 shard +9 hell breaker +9 shell warrior satılır diye yazarken gm banladı neden ? çünkü öyle bir item yok milleti panik yapıyorlar diye

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

ama bi taraftanda haklılar çünkü milleti galyana getiriyorsunuz ve elinizde kanıt yok dün 71 lwl çarı +9 shard +9 hell breaker +9 shell warrior satılır diye yazarken gm banladı neden ? çünkü öyle bir item yok milleti panik yapıyorlar diye

vaay bu süpermiş.. helal olsun o halde o gm e.

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü
  • k2 den sıkı yönetim

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karus da lamiros lar nerde :D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.