Karuslar Olympiada da Town bastı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> Knight Online >> KO Genel
iCb4uC => Karuslar Olympiada da Town bastı (5.12.2005 20:11:12)
< Resime gitmek için tıklayın >

cyper gibi olympia dada basıoz kristali de kırdık beleş np

tornados => Karuslar Olympiada da Town bastı (5.12.2005 20:14:52)
efferim size.

hewalE => Karuslar Olympiada da Town bastı (5.12.2005 20:35:20)
sızde kı butun kospcuların ve gm nın taa...............

ultrAslan68 => Karuslar Olympiada da Town bastı (5.12.2005 20:40:00)
yaa bişi sorcam o kristali nası kırıonuz we o kristal hangi kristal???

iCb4uC => Karuslar Olympiada da Town bastı (5.12.2005 20:58:00)
quote:

Orjinalden alıntı: hewalE

sızde kı butun kospcuların ve gm nın taa...............

Siz kendi kospçularınıza bakın bannlananların yarısından çoğu elmoradlardan,hmn mazeret hazır a.q

quote:

yaa bişi sorcam o kristali nası kırıonuz we o kristal hangi kristal???

bu raibadaki kristal,dalıon vura vura kırılıo

hewalE => Karuslar Olympiada da Town bastı (5.12.2005 21:05:10)
banlanan ların yarısı deıl %80 nı elmorad tamam kospa fazla bısey demıyecem ama sunu savaslarda ve cz de kullanınca ne anlamı kalıyor bu oyunun ben olımpıa acılınca hevesle yenı bı karakter actım lvl 51 yaptım ne ıse yarıyor hıc pvp oynamak ıcın actım ama oynayamıyorum adama yaklasamadan ındırıyor benı.

orclar bes dakkada nasıl savas kazandı o zaman humanlarda fazla kospcu varsa.bı tane mageye bes kısı gırdık adam banamısın demedı mage bu yav nasıl yatmaz her seferın 400 vuryodum mageye serı olarak bp yım ben dıerlerı asastı daha fazla vuruyodur ama yatmadı.

sınırlendım kusura bakmayın alınanlar affedın ama dayanamadım o kadar kas sonra hıc bı ıse yarama sadece monster kes ne anlamı kaldıkı.

salak1 => Karuslar Olympiada da Town bastı (5.12.2005 21:20:39)
hellal size beeeeeeeee...
oleeeeeeeey
el moradlar size

iCb4uC => Karuslar Olympiada da Town bastı (5.12.2005 21:31:34)
quote:

Orjinalden alıntı: hewalE

banlanan ların yarısı deıl %80 nı elmorad tamam kospa fazla bısey demıyecem ama sunu savaslarda ve cz de kullanınca ne anlamı kalıyor bu oyunun ben olımpıa acılınca hevesle yenı bı karakter actım lvl 51 yaptım ne ıse yarıyor hıc pvp oynamak ıcın actım ama oynayamıyorum adama yaklasamadan ındırıyor benı.

orclar bes dakkada nasıl savas kazandı o zaman humanlarda fazla kospcu varsa.bı tane mageye bes kısı gırdık adam banamısın demedı mage bu yav nasıl yatmaz her seferın 400 vuryodum mageye serı olarak bp yım ben dıerlerı asastı daha fazla vuruyodur ama yatmadı.

sınırlendım kusura bakmayın alınanlar affedın ama dayanamadım o kadar kas sonra hıc bı ıse yarama sadece monster kes ne anlamı kaldıkı.

aaga sende haklısın tabiama bunu bilerek gelcektin bu serveraBen bunun olacağını bildiğim için pirest açtım kesmiom buff verip oturom rahat ettim sinir yok stres yok

MesthLeS => Karuslar Olympiada da Town bastı (6.12.2005 18:26:36)
VAYY KESMİŞSİN .HEMDE SERVER AÇILALI KAÇ GÜN OLDU Kİ DE HERKES 30 + MAŞALLAHH 1 CİVCİV BİLE YOK

Gnardal => Karuslar Olympiada da Town bastı (6.12.2005 18:27:23)
aferim iyi yapmışınız

BauglirXul => Karuslar Olympiada da Town bastı (6.12.2005 19:06:20)
orda olanlrın birisi de bendim np 1456 yaptık bir günde

KruxeL => Karuslar Olympiada da Town bastı (6.12.2005 19:35:09)
nova atan felan yokmu daha oraya 1 nova atsa tek başına kolluk yakar adam

iCb4uC => Karuslar Olympiada da Town bastı (6.12.2005 20:27:34)
yok daha nova atan kolumuzda yandı bu arada WoW clanında.Cumartesi e pelerin alcaz en geç

onur54529 => Karuslar Olympiada da Town bastı (6.12.2005 22:23:19)
5 kere girip yattım 4 kişi yatırdım ama gene zararlı ben oldum zaten kristalimizde kırıldı nasıl basılıyo ya bizde gelip sizin orayı basalım

Sayfa: [1]