Şimdi Ara

Kartopu attık adam beni dövdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 7 arkadaş toplandık kartopu attık birine adamın yanında sevgilisi vardı tam suratına geldi adamın bekleyin lan dedi biz biraz yukardan attık yanı adamın tırmanamayacağı
    bir yerden adam dolandı biz kaçtık herkes ayrı yere kaçtı ben otoparka girdim adam ne ara gördüyse gel lan buraya dedi ben atmadım dedim yumruk çaktı yere düştüm
    tekmeledi heryerimi kendimi korudum adam 28 'li yaşlardaydı fazla acımadı biryerim kanamadı da bıraktı sonra giderken anama küfür etti orda olay bitmiştir dedim yerde
    şişe vardı kırdım gel lan buraya dedim adam biraz geriye çekildi görünce kırık şişeyi acayip sinirlenmiştim orda küfürler ettim adam yapma dedi didtir git lan dedim giderken poposuna
    tekme attım biraz yalpalandır sonra arkadan kafaya yumruk çaktım gitti sonra , Yaş 17 inanan inanır inanmayan csb der ben diyeceğimi dedim
    Şu an adamı öldüresim geliyor adam yere yatırdı vurdu o zaman olsa yerden taşı alır kafasına vurmak vardı acayip sinirliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnique -- 9 Ocak 2013; 1:04:11 >

• CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

CSB

Kardeş inanmazsan inanma
  • Gece gece ne içtiysen bende ondan istiyorum!
  • SSK

• En en en agirindan CSB

• ben inandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya forumdaki bu herşeye csb diyince ne oluyor gelip şurada yaşadıklarımı anlatayım dedim onu bile anlatamıyoruz
    forumun cıvığı çıkmış
  • Adamsın.
  • GHK

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaşınmışın,niye insanlara kartopu atıyorsun ?Gidin birbirinize atın.
  • 17 yasinda herifin yaptigina bak kasinmisin

• Bu da yeni çıktı HGS
  • doğru söyle o cam şişeyi aldı çanağını kesti sonra sende gururun incinmesin diye kendini böyle tatmin ettin

dimi dimii seni seniiii
  • Zevk olsun diye şerefsiz karşıma çıkarsa geberteceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

Bugün 7 arkadaş toplandık kartopu attık birine adamın yanında sevgilisi vardı tam suratına geldi adamın bekleyin lan dedi biz biraz yukardan attık yanı adamın tırmanamayacağı
    bir yerden adam dolandı biz kaçtık herkes ayrı yere kaçtı ben otoparka girdim adam ne ara gördüyse gel lan buraya dedi ben atmadım dedim yumruk çaktı yere düştüm
    tekmeledi heryerimi kendimi korudum adam 28 'li yaşlardaydı fazla acımadı biryerim kanamadı da bıraktı sonra giderken anama küfür etti orda olay bitmiştir dedim yerde
    şişe vardı kırdım gel lan buraya dedim adam biraz geriye çekildi görünce kırık şişeyi acayip sinirlenmiştim orda küfürler ettim adam yapma dedi didtir git lan dedim giderken poposuna
    tekme attım biraz yalpalandır sonra arkadan kafaya yumruk çaktım gitti sonra , Yaş 17 inanan inanır inanmayan csb der ben diyeceğimi dedim
    Şu an adamı öldüresim geliyor adam yere yatırdı vurdu o zaman olsa yerden taşı alır kafasına vurmak vardı acayip sinirliyim

Sonra seni zindana attılar.

• H.G HARUN ABİ
  • 28'li yaşlarda mı? o ne demek oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

Bugün 7 arkadaş toplandık kartopu attık birine adamın yanında sevgilisi vardı tam suratına geldi adamın bekleyin lan dedi biz biraz yukardan attık yanı adamın tırmanamayacağı

Sonra seni zindana attılar.

Başlığı görünce çok felaket kahkaha attım. Konuyu açanı görünce daha da fazla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.