Şimdi Ara

Kartonpiyer altına saklı floresanların çıkartmış olduğu tiz ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimdeki kartopiyerlerin altına 8 tane 32w philiphs marka floresan gizlemiş bulunmaktayım.Yalnız açtığımda rahatsızlık yapacak kadar tiz bir ses veriyor.İlerleyen zaman içinde de bu ses durmuyor ve devam ediyor.Bunun için nasıl bir çözüm üretebilirim.Elektrik konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

• Balastlardan geliyordur.Kaliteli balast kullanılması lazım.balastlar saç balast mı yoksa elektronik mi?
  • Açıkcası tam bilemiyorum.Takan usta çok iyi ayar yapılması lazım, yamukluktan bile ses yapar demiş.Yalnız söyledikleri bana biraz asılsız geldi.Peki saç balastsa, saç balastı elektronik balastla değiştirmesi kolay mı?Masraf olarak, fazla bir masraf açar mı? Son sorum ise elektronik balans kesin çözüm verir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloko

Balastlardan geliyordur.Kaliteli balast kullanılması lazım.balastlar saç balast mı yoksa elektronik mi?

aynen öğle, arkadaşıma katılıyorum,çözümü belirtmiş.
  • elektronik balastlarda Çin işi olmasın yalnız çok kalitesiz elektonik balastlar ortada dolaşıyor, çok çauk bozuluyorlar, alacaksan biraz paraya kıy kaliteli elektronik balastlardan al, kafan rahat etsin
  • sac balast tiz ses çıkarmaz
  • Bu sene staj yaparken ustaya sormuştum bu soruyu. faz la nötrün yerini değiştir kesilir demişti ama denemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.