Şimdi Ara

Karthus Ultisinin Yanlış Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bir konuya değinmek istiyorum. Genel olarak gördüğüm Karthus oyuncuları ultiyi yanlış kullanıyor bence. Karthus ultisi oyunu çevirebilecek bir güçte. Early de sıkıntı yok, low hp heriflere kullansın ultisini ama ks pozisyonunda değilken. Low hp kaçan bir adama mesela. Sorun late game de başlıyor. Late game team fight da bile low hp adam bekliyor ultisi için. Bu bir takım oyunu aslında Karthus u oynayan birisi şu şekilde yapsa daha mantıklı değil mi ?

- Late game güzel kasmış bir karthus ve 2 takımda dengede. Team fight başlıyor, başladığı an ultiyi bassa adamlar TF başında çeyrek yada yaklaşık yarı HP eksik başlıcaklar. Böylece kendi takımı daha üstün durumda olucak. Ama genel olarak Karthus oyuncularının yaptığı hareket şu;

-Team fight başlıyor herkes birbirine giriyor ölenler yaşayanlar, kendisi ölüyor ondan sonra ulti basıyor. Tamam kill alırsın ama takım arkadaşlarını kaybettin ne anlamı kaldı ? Belkide oyunu kaybedicekler bu şekilde.

Halbuki ilk başta dediğim gibi yapsa belkide oyunda üstünlük kazanıcaklar. Yorumlarınızı bekliyorum.

• bütün karthus oyuncularına ilettim seninle gurur duyuyorlar şuan ve herkes artık bu taktiği kullanacakmış
  • Ben haklı diyorum ama son kararı jüri vericek
  • Karthus'a sahip çıkalım
  • Revive + Teleport ne güne duruyor?
  • 3 evetle uğurluyoruz seni.
  • karthus içeri girip ölünce ulti atması lazım. Channel süresi çok uzun çünkü dokundan bozuluyor. Invulnerable iken atacaksın ki sorun olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    "Warmong" ve "Turrent" konusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karthusun ultisini atacaksın ve yarıya yakın can bırakacak hah ? karthusun ultisi cok fazla damage atmıyor ki bazen ufacık canlar bile bir skille birşeyle kaçabiliyor karthusla yapacagın şey tfde araya atlayıp olabıldıgınce hasar bırakıp ölünce hemen ult atıp q spamlamak diger türlü zor
  • oyun 30. dakikada senin dediğin gibi yapsa emin karşı tarafda en az senin kadar bunu düşünür ve tf ye girmez. bir başka sorun ise ad cary ölmeyeceği için keseceği 5 tane minion ile canını geri fullyecektir. yani bence yazdığın mantıksız.
  • ben evet diyorum
  • Ancak ölürsem elim 'R' ye gider.Genelde tf ye w-e flash şeklinde girerim kartus oynarken ultimi atmadığım tf de olmamışdır.
    Evet her tf de ölürüm.Pasifinidemi kunlanmayaghhjklş
  • haklı değilsin çünkü eğer adamlara yakınken yaparsan herkes sana saldırır o ulti bişekilde bozulur. eğer uzakta atarsan adamlar fight'a girmez. bence en iyisi öldükten sonra atmak ama adamlar sana yakınken aynı zamanda q'da vurman lazım bu yüzden ultiyi ölmene tam 3-4 saniye kaldığında atamak daha mantıklı zaten turnuvalarda da ulti aynen böyle kullanılıyor
  • Karthus glandalın deyimiyle eteklerini açıp teamfight içine girmesi gerekiyor. Karthus'un olayı ölüp ulti kullanmaktır. Teamfightta assasin champler gibi uzakta beklersen verim alamazsın. İçeri girip yemleyeceksin kendini. Ardından ulti ile hatrı sayılır damage veriyorsun zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he latede TF'den önce at da disengage yapsınlar mik gibi kal öyle.
  • Onun yerine skilleri açıp zhonya ile araya atlıyıp.ölünce ulti gömsen hem kill alsan hem tf kazansanız nasıl olur ?
  • Karthus da ölmeden ulti basmak ?!?! Risk budur.
  • milletin canı azalınca zaten savaşa girmez ayrıca tam savaş başladığında atsan o ulti çok kolay bozulur, bunun için öldükten sonra ulti atıyorlar.
  • TF öncesi atarsan tfye giremezsin ve adc gibileri regen ile geri kazanırlar. Senin dediğin şuna benziyor "darius neden ultisini başta atmıyor damage ile adc tf'ye %50 hp ile başlar."
  • Açıkcası ben karthus uzakta kalıp tf başladığında ulti atmasını düşündüm, ama siz ulti basıtığı an karthusa focuslanıp ultiyi bozlarlar dediniz. Ben bunu düşünmedim ama illa ki yapılabilir bu olay yani herkes sizin gibi düşünse low eloda adam olmazdı.
  • Tfde atarsan ulti bozulur,tfden önce atsan tf yapmaz karşı takım ve banshee fln varwsa ultin çalışmaz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.