Bildirim
Kartal köprüsü Total lpg 2.05 tl ye geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bayagi uygunmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Total kart hemen alınabiliyormu
Evet hemen aciyor kullanima eleman ama kart kalmamis olabilir baska totalde alip actirin sonra gidin alinkampanya 25 mayisa kadar gecerli
Bütün total istasyonlarında geçerlimi 🤔
60 tl ye 6 tl aninda yukleniyor total karta
Total Demirören'in, yani milangaz satıyor, yani dökme Cezayir gazı satıyor, yani araba daha az km gidiyor, yani aslında indirim falan yok
Les gibi gazı da benzini de
pendikte oturduğum için bu total den sık sık gaz alırım. az gitmesi gibi bir durum olmuyor açıkçası. aracına yada istasyonuna göre değişebilir tabi ki ama bu istasyon özelinde bir sorun yok. ağzına kadar yük dolu dobloya burdan gaz alıp uzun yola çıktık her zaman nasıl gidiyorsa araç öyle gitti -
3 sefer bu şekilde kullanım hakkı var. Sonrasında pompa fiyatına devam -
quote:
Orijinalden alıntı: hareketliperde
pendikte oturduğum için bu total den sık sık gaz alırım. az gitmesi gibi bir durum olmuyor açıkçası. aracına yada istasyonuna göre değişebilir tabi ki ama bu istasyon özelinde bir sorun yok. ağzına kadar yük dolu dobloya burdan gaz alıp uzun yola çıktık her zaman nasıl gidiyorsa araç öyle gitti
Uzun yolda hemen hiçbir gaz sorun çıkarmaz, ama şehir içi dur-kalk trafikte denediginiz zaman söylemeye çalıştığım durumu yaşayacaksınız
şehir içindede bir sorun yaşamadık. doblodan önce kartal vardı. kartalda dandik gaz direk kendini belli ediyordu zaten. gaz kötü oldğu zaman olduğu yerden kımıldamazdı tekrar yazıyorum bu istasyon için bir sorun yoktu.
belki 1-2 km az gider. ama gidipde 2 km içinde 3 ₺ litresine verirmiyim. ben vermem. siz verirseniz karar sizin tabi ki -
Bana mi denk geldi bilemem, normalde kozyatagin da oturuyordum bilen bilir orada shell in genel müdürlüğü de istasyonun üstünde gazi oradan alirdim simdi geçici olarak daricaya taşındım burada lukoil den alıyorum shell e gore 50 tl lik gazda 30 km fark yarattı lukoil de satılan gaz çok kaliteli çıktı 30 km çok büyük fark bence bir deneyin lukoil i derim.
Bu hafta alacağım deneyimimi yazarım.
bu full diye birşey vardı. ordan gaz alıp durdum. sonra enjektör takımını elime aldım. Gõya bütün gazlar epdk ve tse birimlerince kontrol altında (Yersen)
total gibi büyük firmanın kalitesiz denetimsiz olacağını düşünmüyorum bostancı köprüsünden 3 defa benzin aldım sorun yaşamadım
Yol Yaptilar...
Hii pardon herseyi eleştiren hiç birseyi begenmiyen negatif bir adamimda Akaryakit konusunu görünce Yapistirdim :)
Kim ne derse desin her lpg ile aynı yol gitmiyor araç.
Bütan propan karşımı dır lpg.
Daha önce 1 kez ve en son bp den aldım gazı (en son kütahya yolu üzerinden 2.43tl ye aldım litresini.kampanya varmış depoyu fullettim.normalde pahallı diye almıyorum bp den)
Pompa tamamen doldurmadı depoyu (%80 olayı)
40litre depoya sahibim ve 360km yol gitti. (300şehirdışı 60şehiriçi)
Normalde depo %100 dolu olduğu zaman 350-380km yol gidiyorum.
Normalde benim aracım gaz seçiyor.özellikleaygaz dan aldığım zaman tekleme yapıyor araç
Bp den aldığımda hem tekleme minimuma indi hem de uzun yol gitti aracım.
Demem oki kesinlikle fark ediyor lpg olayı.
Ama ben yinede ucuz lpg yi tercih ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ekmek1sut -- 20 Nisan 2017; 21:10:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
bu full diye birşey vardı. ordan gaz alıp durdum. sonra enjektör takımını elime aldım. Gõya bütün gazlar epdk ve tse birimlerince kontrol altında (Yersen)
total gibi büyük firmanın kalitesiz denetimsiz olacağını düşünmüyorum bostancı köprüsünden 3 defa benzin aldım sorun yaşamadım
Gaz ile enjektörlerin arızalanması ne alaka hocam.gaz enjektörün içinden geçmiyorki
3 gün önce aldigim total gaz az önce bitti normalde po ,bp, opet falan 28 lt ile 280 km gidiyordum bu gazla harika performansi ile prins kit ve 1.6 tspark motor ile 295 km gittim 2.05 baska yerde bulamazsiniz ucuz yerlerden alin ki diger yerlerde dusurmek zorunda kalsin
280 / 295 = %5 fazla yol gidebilmesi mi muhteşem performans??
Ayranın markası nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- doğum gününde hediye veren markalar
- lcw adım at kazan nedir
- hepsiburada premium worldcard
- tod kampanya
- lego benzeri markalar
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X