Şimdi Ara

Kartal, İstanbul'un en elit semti midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalama bağcılar

• karıtal :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy , Beşiktaş , Şişli , Levent , Florya varken Kartal ucundan geçemez

Kendi yaşadığı yeri elit sanıyor ama uzaktan öyle görünmüyor.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Kadikoy besiktas sisli levent bunlar hep kaos ortami. Kartalin elit mahalleleri var her semtte oldugu gibi. Benim mahallem elit mahalle oldu, arkasinda aydos onunde adalar ve marmara var. Fakat elitlik rezidanslarda oturup kafelerde takilip luks otomobillere binmekse ben elit degilim, olmak istemem. Eskiden mahallemizde huzur vardi pazar gunu korna sesi duyamazdin simdi her pazar kaza oluyor kavga dovus. Rezidans diktiler bide koca koca siteler 1500 hane 2000 hane, ne alt yapi kaldi ne yol. Sonumuz hayrolsun. Istanbul haddinden fazla doldu/doluyor.

• pxcnsRy kullanıcısına yanıt
    Ne İstanbul'u Gebze doldu taştı insanlar İstanbul'a nazaran uygun diye hep buralara geldi buralarda balon oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trabzon'un kızları güzel midir?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bebek sahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elit mi değil mi bilemem ama her kafaları estiğinde meydanda yol çalışması yapmayı ne zaman bırakırlarsa o zaman seviye atlayacak.4 yıldır yakından takip ediyorum meydandan başlayarak yakacığa kadar asfaltın her metrekaresini kırıp tekrar döküyorlar.

• Kartal adam mıdır?

Tabiki değildir. Kartal kuştur.

• Saçmalama ancak anadolu yakasının en elit yerlerinden olabilir ama orda da kadıköy var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Kartal adam mıdır?

Tabiki değildir. Kartal kuştur.

Kartal diye hayvan değil mi pis hayvan düşmanı

• Kartal güzel bir semt fakat yol çalışmaları ve yeşillik alan çalışmaları yıllardır bitmedi.

• Kaos diyosun o sayılan yerlere Sarıyer ? Oradada mi kaos var Emirgan,Zekeriyaköy en basitinden 2 örnek mahalle

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:23:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Kadikoy besiktas sisli levent bunlar hep kaos ortami. Kartalin elit mahalleleri var her semtte oldugu gibi. Benim mahallem elit mahalle oldu, arkasinda aydos onunde adalar ve marmara var. Fakat elitlik rezidanslarda oturup kafelerde takilip luks otomobillere binmekse ben elit degilim, olmak istemem. Eskiden mahallemizde huzur vardi pazar gunu korna sesi duyamazdin simdi her pazar kaza oluyor kavga dovus. Rezidans diktiler bide koca koca siteler 1500 hane 2000 hane, ne alt yapi kaldi ne yol. Sonumuz hayrolsun. Istanbul haddinden fazla doldu/doluyor.

Sorma. Bunun üstüne kentsel dönüşüm adı altında talan yapılıyor.

3 katlı bina yıkılıp yerine 6-7 katlı dikiliyor. Bahçe payı atılıp yerine en büyütülüyor. Ama sokak aynı sokak.

Sonra trafik oluyor, park yeri kavgası çıkıyor.

• Kadıköy'de oturuyorum Kartal'ın en yüksek puanlı lisesinde 2 sene okumaya dayanabildim sen karar ver.

• Anadolu yakası için konuşuyorum:kadıköy erenköy kozyatağı gibi semtler varken kartalın adı geçmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yazan adam Kartal'dan dışarı çıkmamıştır.

• Bagdat caddesi caddebostan saskin kiziltoprak kadikoy atasehir besiktas gibi yerler varken ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.