Şimdi Ara

Kartal Alex!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş’ta sıcak gelişme... Sezon başı Marcio Nobre’nin transferini bitiren Başkan Yıldırım Demirören’in, Fenerbahçeli bir yıldızla daha anlaştığı iddia edildi. Bu kez gündemdeki isim Alex de Souza... Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı’nın imzaladığı protokolün Akaretler’deki özel kasada saklandığı ileri sürüldü.

Jean Tigana depremine biraz ara!
    Günlerdir ‘Jean Tigana depremi’yle sarsılan Beşiktaş, şimdi spor kamuoyuna bomba gibi düşecek bir gelişmeyle çalkalanıyor. Sezon başında Fenerbahçe’nin serbest bıraktığı Marcio Nobre’yi alarak büyük sükse yapan Siyah-Beyazlılar’ın, halen Sarı-Lacivertli formayı giyen bir süperstarla da şimdiden anlaştığı iddia edildi. Yıldırım Demirören ile adı geçen yıldız futbolcunun sözleşme bile imzaladığı; kontratın, Başkan’ın Akaretler’deki kulüp binasında bulunan özel kasada saklandığı ileri sürüldü.

Sözleşmedeki tek şartı, Avrupa...
    Sezon sonu kasadan çıkartılacak olan kontrata imza atan futbolcunun ismi sır gibi saklanıyor. Ancak ‘açıklandığında yer yerinden oynayacak’ yorumları yapan kulübe yakın çevreler, bu oyuncunun adı konusunda tek adreste birleşiyor: Alex de Souza... Sezon bitiminde Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Sambacı’nın, Aziz Yıldırım ve kurmaylarıyla masaya oturmaması da, Demirören’in işi bitirdiği yorumlarını kuvvetlendiriyor. Hatta sözleşmedeki küçük bir ayrıntıdan da bahsediliyor: Avrupa olmazsa iş tamam...

Luciano’dan Ricardinho’ya: Gelirim
    Boş vakitlerini, Beşiktaş’ta top koşturan Nobre, Ricardinho ve Kleberson ile geçiren Alex’in, vatandaşlarının ısrarları sonrasında ikna edildiği belirtiliyor. Bu iddialar konusunda Demirören’in FANATİK’e verdiği yanıt da hayli ilginç: “Beşiktaş Başkanı’nın kasasında her zaman çok önemli evraklar vardır. Yer, zaman ve ihtiyaca göre gereken neyse yapılır.” Öte yandan Luciano’nun da Ricardinho aracılığıyla Kartal’a haber yolladığı ifade ediliyor.

FANATİK.....

sadece gülüyorum onlar bizden ALex'i alsın ,o gazla onların (kaptanları DAHİL) tüm takımını alır Aziz Yıldırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 26 Aralık 2006; 10:28:00 >

• alexi alamazlar çünkü alex bir ölçü birimi, kleberson 3 rico 5 alex ediyordu
  • Yalan haber zaten yorum yapmaya gerek yok..
  • Kaynak fanatik, geçiniz yalan haber. Resmi site bile yazsa inanmam, inanmakta istemem. Forza Ricardinhooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Kaynak fanatik, geçiniz yalan haber. Resmi site bile yazsa inanmam, inanmakta istemem. Forza Ricardinhooo

evet bjk nin elinde ricardinho gibi bir dünya yıldızı var, alexin giremediği brezilya milli takımının oyuncusu, daha doğrusu oyuncusuydu bjk ye gelene kadar bonserviside 1.7 milyon dolardı, ilk yarı boyunca nerden baksa 1 2 de gol attı
  • alex'in Beşiktaş'a gelmesi imkansız ötesi bişey zaten istemeyizde
  • quote:

evet bjk nin elinde ricardinho gibi bir dünya yıldızı var, alexin giremediği brezilya milli takımının oyuncusu, daha doğrusu oyuncusuydu bjk ye gelene kadar bonserviside 1.7 milyon dolardı, ilk yarı boyunca nerden baksa 1 2 de gol attı

alexinde milli takımda oynadığını hatırlamıyosun galiba.yada hatırlamak istemiyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dany Beşiktaş'da
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

quote:

alexinde milli takımda oynadığını hatırlamıyosun galiba.yada hatırlamak istemiyosun

• quote:

quote:

hatırlıyorum, ayrıca şunu belirteyim ben FENERBAHÇELİYİM
  • Brezilya Gana maçını hatırlayan varsa, Ronaldinhonun bu maçta yapamadığını Ricardinho yapıyor denildi. Bu yorum yeterli galiba.

İçinize sindirin artık. Forza Ricardinho.

Bjk takımını komple alacakmış pehehe, klavyeden sallaması ne kadar da kolay. Ziyaaa (Neşeli Günler Şener Şen)
  • quote:

Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK

quote:

quote:

hatırlıyorum, ayrıca şunu belirteyim ben FENERBAHÇELİYİM

Düşün artık, "diğerlerine nasıl rahatsız edici mesaj yazabilirim, onları nasıl madara edebilirim" diye düşünerekten öyle mesajlar atıyorsun ki, senin mesajlarını, bazı fenerliler bile anlamıyor

• quote:

Brezilya Gana maçını hatırlayan varsa, Ronaldinhonun bu maçta yapamadığını Ricardinho yapıyor denildi. Bu yorum yeterli galiba.

İçinize sindirin artık. Forza Ricardinho.

Bjk takımını komple alacakmış pehehe, klavyeden sallaması ne kadar da kolay. Ziyaaa (Neşeli Günler Şener Şen)

evet o yorum yeterli, ayrıca sözlerim için özür dilerim ben o sözü duyamamıştım iyi ki murat aksu yönetti transfer operasyonunu, yoksa barca ne yapar eder 1.7 milyon doları denkleştirir alırdı rico yu

• bi düşün yakamızdan,içinizdeki fenerliler yetmiyormu,en fanatik fenerlide demirören galiba
  • Bize de Yıldıray Gelecekmiş. Eee Yıldıray gelirse Alex'in sözleşmesini uzatmayız. Ondan sonra Alex nereye giderse gider. Belkide BJK'a gider Demirören'de Alex'i FB'nin elinden kaçırdığını sanır.

Ya bu olaylar daha önce olmuştu sanırım sanki ben öyle hatırlıyorum.
  • 10 alex gücünde ricopaşa 7 alex gücünde delgado 5 alex gücünde kleberson birde alex 10+7+5+1+=23 alex yandık anasını satayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bize de Yıldıray Gelecekmiş. Eee Yıldıray gelirse Alex'in sözleşmesini uzatmayız. Ondan sonra Alex nereye giderse gider. Belkide BJK'a gider Demirören'de Alex'i FB'nin elinden kaçırdığını sanır.

Ya bu olaylar daha önce olmuştu sanırım sanki ben öyle hatırlıyorum.

deja vu hocam :)))
  • YÜZ YILLIK AŞK mesajlarımı alıntı yapma, seni zerre kadar kaale almıyorum. Bu forumda ciddi konuşup tartışabileceğim kapasitedeki en son insansın.
  • YÜZYILLIKAŞK beni güldürdün Allahta seni güldürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk7 -- 26 Aralık 2006; 12:33:18 >
  • quote:

YÜZ YILLIK AŞK mesajlarımı alıntı yapma, seni zerre kadar kaale almıyorum. Bu forumda ciddi konuşup tartışabileceğim kapasitedeki en son insansın.

tamam
  • FENERLİ FUTBOLCU İSTEMİYORUZ DEMİRÖREN SANA DA ALEXEDE
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.