Şimdi Ara

Kartal Alex! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkingfb

neden işi herzaman yokuşa sürüyosun anlamıyorum..geçen seneki istatistiklere bakmak yeterli alexin performansını değerlendirmek için..yani alex ricodan kötü olduğu için değil Türkiye'de futbol oynadığı için milli takıma giremedi..
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

sorunun yanıtını bilsem niye sorayım?laf olsun diye mesaj atmak cok mu hosunuza gidiyor?
    Alexe kotu futbolcu diyen yok sadece neden Ricoyu tercih ediyor?
    tabiki Ronaldinhonun yedegi olarak...
    Rico kotu ise Alexi secer.Fenerbahcelilerden daha az futbol bilgisinemi sahip bu adamlar onu merak ediyorum...

Tabi tabi eminim öyledir

• neyse hacı senden cevap alamayacagız dogru durust yormayalım birbirimizi...
    sana ben sormadımki devap ver diye.sen kendin atladın.
    "Turkiyede futbol oynadıgı icin milli takıma alınmadı" desen cevap olarak sayardım bastan uzatan sensin...
    bu dedigin eger Rico da cagırılmazsa dogru bir tespit olabilir bekleyelim bakalım...
  • Alex ligin hem gol hem asist kralı başka söze gerek yok.
  • quote:

soru:
    eger Alex daha iyiyse gelen butun teknik direktorler neden Ricoyu milli takıma alıyor yoksa Brezilyalılar Fenerbahcelilerden daha az mı futbol bilgisine sahip?

efendim??

Kartal Alex!
  • beşiktaş daha doğrudürüst takım olamamış ki neyin kıyasını yapıyorsunuz..alexi beşiktaşa koy alex hiçbişi yapamaz..
    rico beşiktaşı en kötü halinde bile sırtlayan bişiler yapmaya çalışan tek kişi..

şu halde kıyas olarak brezilya milli takımında kim kadroya giriyor kim giremiyor şekilde kıyas yapmak lazım..

ben beşiktaşın daha çok yurt içi değil yurt dışında başarılı olmasını isteyen biri olarak alexi ancak bedava verirlerse beşiktaşa alırdım..o da satmak için..
  • quote:

sorunun yanıtını bilsem niye sorayım?laf olsun diye mesaj atmak cok mu hosunuza gidiyor?
    Rico kotu ise Alexi secer.Fenerbahcelilerden daha az futbol bilgisinemi sahip bu adamlar onu merak ediyorum...

rico da alex gibi milli takıma alınmıyor artık türkiye de oynamaları buna sebep olabilir veya fabrika var adamalarda seri üretim futbolcu yetişiyor alternatif çok yanlış hatırlamıyorsam 450 civarında milli takım seviyesinde futbolcuları varmış.
  • bence eger Ronaldinho Ronaldo gibi bir topcu degilsen kendi ulkelerinden seciyorlar milli takım oyuncularını Turkiyede oynamakla falan alakası yok.
    cok ust duzey futbolcu olacaksın yani...
  • Cevap Veriyorum. Oynadıkları bölgeler farklı. FB'de Alex'in oynadığı bölgede Brezilya'da genelde Ricardinho Kaka falan oynuyor.

Bir soruda ben soracağım

Peki zaten Rico paşa varsa Alex'i niye istiyor BJK ?

quote:

soru:
    eger Alex daha iyiyse gelen butun teknik direktorler neden Ricoyu milli takıma alıyor yoksa Brezilyalılar Fenerbahcelilerden daha az mı futbol bilgisine sahip?
  • Ya zaten Brezilya'nın yeni teknik direktörü Dunga, yeni oyunculara şans veriyor. Kendini kabul ettirmeye çalışıyor. Daha popüler olmayan ama yetenekli oyuncular çağrılıyor milli takıma. O yüzden Rico şu an çağrılmıyor olabilir. Ama daha önceki teknik direktörler tarafından hep çağrılıyordu. Ama Alex o zaman da çağrılmıyordu,şimdi de yok zaten. Lakin, tabii ki bu Alex'in kötü futbolcu olduğunu göstermez ki, zaten feneri sırtlayan bir Alex var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 26 Aralık 2006; 14:53:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kfysayk7

quote:

rico da alex gibi milli takıma alınmıyor artık türkiye de oynamaları buna sebep olabilir veya fabrika var adamalarda seri üretim futbolcu yetişiyor alternatif çok yanlış hatırlamıyorsam 450 civarında milli takım seviyesinde futbolcuları varmış.

son dünya kupasında brezilya milli takımında oynayan ricardinho bu ricardinho değil miydi?alex nerdeydi?demek ki ricardinho alınmış.dikkat elemelere değil finallere.

• quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

Orjinalden alıntı: kfysayk7

quote:

son dünya kupasında brezilya milli takımında oynayan ricardinho bu ricardinho değil miydi?alex nerdeydi?demek ki ricardinho alınmış.dikkat elemelere değil finallere.

bak ikiside brezilya milli formasını giymiş ikiside iyi futbolcu birbirlerine artıları eksileri vardır eyvallah ama alex kulübüne daha faydalı o tartışılmaz ok..

aşağıdaki resimde alex in elinde 2005 kupa amerika var yani bizim mücadele etmeye çalıştığımız avrupa kupasının amerika versiyonu ve bu adam o kupada kaptanlık yaptı milli formayla kıyas yapacaksan birde buradan bak.

Kartal Alex!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk7 -- 26 Aralık 2006; 15:40:06 >

• Alex milli takımda yoktu hiç olmadı diyenler , zamanında NTV'de yayınlanan Cupa Amerika maçlarını hiç izlememişler , Dünya kupasından sonra düzenlenen konfederayon kuppası maçlarını izlememişler , Hatta türk milli takımına golü dahi oldugundan bihaberler.

Çok dürüstçe söylüyorum rico'nun adını ilk defa bu seneki dünya kupasında duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Cevap Veriyorum. Oynadıkları bölgeler farklı. FB'de Alex'in oynadığı bölgede Brezilya'da genelde Ricardinho Kaka falan oynuyor.

Bir soruda ben soracağım

quote:

soru:

hoca bu nası cevap ya?
    ben soruyorum neden Alex oynamıyorda Rico oynuyor sen diyorsun orada Ricardinho Kaka oynuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 26 Aralık 2006; 16:40:00 >

• Doğrsunu söylemek gerekirse Rico ve Alex Türkiye liginde iyi oynarlar. ispanya italya yada ingiltere liginde başarısız olurlar.
    Milli takıma çağrılsalarda kaç maç oynacaklar. Brezilya milli takımında o mevkilerde yeteri kadar oyuncu var zaten. Şuanki yerleri ancak klübe olur. Bunlarla övünmenin anlamı yok.
    Rico son maçlarda kendine geldi. şuan için alex önde. ikinci yarı hangisi takımına daha katkı sağlar göreceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Cevap Veriyorum. Oynadıkları bölgeler farklı. FB'de Alex'in oynadığı bölgede Brezilya'da genelde Ricardinho Kaka falan oynuyor.

Bir soruda ben soracağım

quote:

soru:

peki arkadaşım beşiktaşın alexi resmen istediğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? o her zaman dalga geçtiğiniz gazetelere mi güveniyorsun yoksa beşiktaş yönetimi bu yönde bir açıklama mı yaptı da bizim haberimiz yok? hergün sayfalarca transfer haberi yayınlanıyorda kaç tanesi gerçekleşiyor bunların? biraz mantıklı ve gerçekçi olun. bir delinin kuyuya attığı taşı çıkarmaya bu kadar uğraşmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: cemil14

doğru, 2006 yazında rico dünya kupasında brezilya forması giyerken, alex brezilya plajlarında sırtına güneş kremi sürüyordu.

tamam işte şartlar eşitlendi bu yaz ikiside güneşlenecek
  • Alexin Brezilyada kadroya girmesi için Brezilyanın taktiğine göre ya KAKA veya Ronaldinho nun kesilmesi lazım, dünyada hiçbir teknik adam bu iki oyuncuyu kesemez....

Juninho bile yedek Brezilyada...

Boşuna tartışmayın o yüzden...

Ricardinho süper süper diyordunuz daha kadroda göremedik... Ben Rico kötü demeyeceğim de, Alex le karşılaştıramazsınız... Alexle karşılaşitırabilmek için Türkiyede ALEX ten iyisini yapması lazım....

Türkiyedeki istatistiklere baktığınızda Türkiyede bir ALEX gerçeği var, ne Hagi ne başka oyuncu böyle istatistik yakalayabildi, Alex Türk Futbol tarihine geçti...

Ricardinho da sazı eline alsın önümüzdeki 100 yıl içinde Beşiktaşı şampiyon yapsın, 20 gol 20 asist yapsın bir sezonda, biz de o zaman görelim diyelim ki harbi Rico iyi adammış...

Alex le o zaman karşılaştırın....

Alex yıllık 4 milyon Euro istiyor.

Fenerbahçe ona o parayı vermez.

Beşiktaş bu parayı verirse, buyursunlar alsınlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

Beşiktaş’ta sıcak gelişme... Sezon başı Marcio Nobre’nin transferini bitiren Başkan Yıldırım Demirören’in, Fenerbahçeli bir yıldızla daha anlaştığı iddia edildi. Bu kez gündemdeki isim Alex de Souza... Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı’nın imzaladığı protokolün Akaretler’deki özel kasada saklandığı ileri sürüldü.

Jean Tigana depremine biraz ara!
    Günlerdir ‘Jean Tigana depremi’yle sarsılan Beşiktaş, şimdi spor kamuoyuna bomba gibi düşecek bir gelişmeyle çalkalanıyor. Sezon başında Fenerbahçe’nin serbest bıraktığı Marcio Nobre’yi alarak büyük sükse yapan Siyah-Beyazlılar’ın, halen Sarı-Lacivertli formayı giyen bir süperstarla da şimdiden anlaştığı iddia edildi. Yıldırım Demirören ile adı geçen yıldız futbolcunun sözleşme bile imzaladığı; kontratın, Başkan’ın Akaretler’deki kulüp binasında bulunan özel kasada saklandığı ileri sürüldü.

Sözleşmedeki tek şartı, Avrupa...
    Sezon sonu kasadan çıkartılacak olan kontrata imza atan futbolcunun ismi sır gibi saklanıyor. Ancak ‘açıklandığında yer yerinden oynayacak’ yorumları yapan kulübe yakın çevreler, bu oyuncunun adı konusunda tek adreste birleşiyor: Alex de Souza... Sezon bitiminde Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Sambacı’nın, Aziz Yıldırım ve kurmaylarıyla masaya oturmaması da, Demirören’in işi bitirdiği yorumlarını kuvvetlendiriyor. Hatta sözleşmedeki küçük bir ayrıntıdan da bahsediliyor: Avrupa olmazsa iş tamam...

Luciano’dan Ricardinho’ya: Gelirim
    Boş vakitlerini, Beşiktaş’ta top koşturan Nobre, Ricardinho ve Kleberson ile geçiren Alex’in, vatandaşlarının ısrarları sonrasında ikna edildiği belirtiliyor. Bu iddialar konusunda Demirören’in FANATİK’e verdiği yanıt da hayli ilginç: “Beşiktaş Başkanı’nın kasasında her zaman çok önemli evraklar vardır. Yer, zaman ve ihtiyaca göre gereken neyse yapılır.” Öte yandan Luciano’nun da Ricardinho aracılığıyla Kartal’a haber yolladığı ifade ediliyor.

FANATİK.....

sadece gülüyorum onlar bizden ALex'i alsın ,o gazla onların (kaptanları DAHİL) tüm takımını alır Aziz Yıldırım

herşey sizin takımınız we oyuncularınız gibi parayla satın alınmaz o yüzden fazla konuşma alt yapına kadar bütün topçularını toplasan ibrahim üzülmez gibi bi adam çıkmaz

• Sen Alex ile Hagi'yi mi kıyaslıyorsun? Alex Hagi'nin tırnağı bile olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK

quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

quote:

evet bjk nin elinde ricardinho gibi bir dünya yıldızı var, alexin giremediği brezilya milli takımının oyuncusu, daha doğrusu oyuncusuydu bjk ye gelene kadar bonserviside 1.7 milyon dolardı, ilk yarı boyunca nerden baksa 1 2 de gol attı

alexinde milli takımda oynadığını hatırlamıyosun galiba.yada hatırlamak istemiyosun

hatırlıyorum, ayrıca şunu belirteyim ben FENERBAHÇELİYİM

senin ne olduun belli diil bnce

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.