Şimdi Ara

Kartal Alex! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rico ve delgado varken küçük maçların büyük topçusu alexi almak hıyarlık olur yalan haber bence!
  • quote:

Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK

alexi alamazlar çünkü alex bir ölçü birimi, kleberson 3 rico 5 alex ediyordu

o yüzden son düya kupasında Ronaldinho-Ricardinho değişikliklerni izledik di mi?
    Alex de bu arada tv başındaki yerini değiştirmiştir bolca
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

o yüzden son düya kupasında Ronaldinho-Ricardinho değişikliklerni izledik di mi?

alex ricardinhoyu döver

Kartal Alex!

• hemide kodumu oturtturur

rico alexten iyi olsaydı şu anda fenerde oynuyor olurdu bu gerçekle yaşamayı öğreneceksiniz

Kartal Alex!
  • oldu var mı başka palavran
    quote:

Orjinalden alıntı: kfysayk7

hemide kodumu oturtturur

rico alexten iyi olsaydı şu anda fenerde oynuyor olurdu bu gerçekle yaşamayı öğreneceksiniz

Kartal Alex!

• quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

oldu var mı başka palavran
    quote:

hemide kodumu oturtturur

Kartal Alex!

yok hepsi gerçek

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

doğru ya alex evden seyrediyordur, brezilyanın kupa almasını ! ayrıca son maçlardada harikaydı rico, tr dede harika 2 gol attı

• bir NOKTA da biz koyalım
    quote:

hemide kodumu oturtturur

Kartal Alex!

• quote:

tüm takımını alır Aziz Yıldırım

bu yoruma katılmamak elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros -- 26 Aralık 2006; 13:48:36 >
  • soru:
    eger Alex daha iyiyse gelen butun teknik direktorler neden Ricoyu milli takıma alıyor yoksa Brezilyalılar Fenerbahcelilerden daha az mı futbol bilgisine sahip?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 26 Aralık 2006; 13:49:59 >
  • neredeyse fbnin tüm futbolcularına talip oldunuz geçen sezondan beri...luciano,aurello,serkan,servet,volkan,tuncay,alex,can vs.sizde oynayan fblileri saymıyorum..kimin kimlerden iyi olduğunu zaten teknik heyet ve yönetiminiz iyi biliyor sorunun muhatabı aslıl onlar
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

soru:
    eger Alex daha iyiyse gelen butun teknik direktorler neden Ricoyu milli takıma alıyor yoksa Brezilyalılar Fenerbahcelilerden daha az mı futbol bilgisine sahip?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMREG -- 26 Aralık 2006; 13:57:09 >
  • quote:

soru:

ilker hocam onlar 25 milyon kişi,52 binlik stadları var,forma satıyorlar paso,hep kıskanıyoruz,Şampiyonlar Ligi'nin her sene favorisi...
    Boşa konuşmayalım biz istersen.
  • benim sordugum soruyla senin verdigin cevabın alakasını kurabilsem sana cevap yazacagım ama yanıt yok maalesef.
    Fenerin eskilerini almamız hosuma gidiyormu sorun buysa hayır hic hosuma gitmiyor...
    baska?
  • hayır sanki riko alexden daha iyiymiş gibi bir izlenim bırakmaya çalıştında obakımdan yazdım..yoksa herkes görüyor alexin ricodan daha iyi olduğunu teknikadamlarda dahil..göz var nizam var dimi
    quote:

benim sordugum soruyla senin verdigin cevabın alakasını kurabilsem sana cevap yazacagım ama yanıt yok maalesef.
    Fenerin eskilerini almamız hosuma gidiyormu sorun buysa hayır hic hosuma gitmiyor...
    baska?
  • ben sadece merak ettigim bir konuda soru sordum.
    yanıtı bilmiyorsan cevap yazmak zorunda degilsin.
  • iyide sorunun yanıtını zaten biliyorsun..
  • sorunun yanıtını bilsem niye sorayım?laf olsun diye mesaj atmak cok mu hosunuza gidiyor?
    Alexe kotu futbolcu diyen yok sadece neden Ricoyu tercih ediyor?
    tabiki Ronaldinhonun yedegi olarak...
    Rico kotu ise Alexi secer.Fenerbahcelilerden daha az futbol bilgisinemi sahip bu adamlar onu merak ediyorum...
  • doğru, 2006 yazında rico dünya kupasında brezilya forması giyerken, alex brezilya plajlarında sırtına güneş kremi sürüyordu.
  • neden işi herzaman yokuşa sürüyosun anlamıyorum..geçen seneki istatistiklere bakmak yeterli alexin performansını değerlendirmek için..yani alex ricodan kötü olduğu için değil Türkiye'de futbol oynadığı için milli takıma giremedi..
    quote:

sorunun yanıtını bilsem niye sorayım?laf olsun diye mesaj atmak cok mu hosunuza gidiyor?
    Alexe kotu futbolcu diyen yok sadece neden Ricoyu tercih ediyor?
    tabiki Ronaldinhonun yedegi olarak...
    Rico kotu ise Alexi secer.Fenerbahcelilerden daha az futbol bilgisinemi sahip bu adamlar onu merak ediyorum...
  • REF: alex büyük maçların küçük adamı mı ? veya küçük maçların büyük adamı mı ?
    please, use search option
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.