Şimdi Ara

KARŞINIZDA DÜNYA HALF-LIFE ŞAMPİYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
28.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben videoyu görünce oyundan soğudum bidaha hl oynamam

http://www.senoyna.com/forumlar/k66771/dunyahalflifesampiyonasi/

• vay vay vay adam radyasyon tüfeğini süper kullanıyo
  • helal olsun muhteşeM
  • bizde half life oynuyoruz işte
  • baya iyide benim dikkatimi sol üstteki avatar çekti bide siz bakın
  • şahsen kendimden utandım. rast gele seçilmiş bir bölüm mü yoksa 2 kişinin istediği bölümler arasında kura mı çekilmiş. yok arkadaş itirazım var. böyle oyun oynanmaz 10 saniyede haritayı geziyor
  • "Konuyu toplam 62 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 62 misafir)"

Reklam oldu ayaküstü, çüş demek lazım tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bu işte %100 hile var çünkü bi sahnede duvarın yanından aniden çıkan adama bow' la atış yapıyor ve adam çıkar çıkmaz ölüyor ama bow' da dürbün aktif iken o mesefaden hedefi bulması en az 1 saniye sürerki hedefi havada vurdu bu hepten imkansız bir nokta daha radyasyon silahı üşmanı bulamadığı bi anda patlama süresi gelmesine rağmen patlamadı haddinden fazla sardırdı silahı elinde kesin bi program kullanmışlar oyunda bu videoyu çekerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 18 Ağustos 2008; 3:04:49 >
  • tek yaptığı zıplamak ve cephane toplamak daha sonra 1 adam vuruyo yarım saat gene dolasıyo
    Bu arada cod 4 ile ilgili bu tür video bulana helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 18 Ağustos 2008; 3:09:39 >
  • Ezber,oyunun 10yıl gibi bir süredir varolduğu ve sürekli pratik yapıldığını göz önünde bulundurursak pekde zor değil. Oynanabilirliği kolay olan FPSlerden biridir Half-Life serileri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKHN_93

baya iyide benim dikkatimi sol üstteki avatar çekti bide siz bakın

kaynım kaynıma kaydı xD

adam mükemmel 2.mapi ben o kutunun üstne çıkmak için :D ohhoh :D
  • oha yav nasıl oynuyor sabah akşam half life oynuodur heralde çıktığından beri
  • Bazı yerlerde adamın oradan nasıl geleceğini anlıyor ki? Daha adamı görmeden ateş ediyor.
  • walla aşmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

Bazı yerlerde adamın oradan nasıl geleceğini anlıyor ki? Daha adamı görmeden ateş ediyor.

half life unuttum ama mesela cod4 oynarken ses kasıyoruz biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

bence bu işte %100 hile var çünkü bi sahnede duvarın yanından aniden çıkan adama bow' la atış yapıyor ve adam çıkar çıkmaz ölüyor ama bow' da dürbün aktif iken o mesefaden hedefi bulması en az 1 saniye sürerki hedefi havada vurdu bu hepten imkansız bir nokta daha radyasyon silahı üşmanı bulamadığı bi anda patlama süresi gelmesine rağmen patlamadı haddinden fazla sardırdı silahı elinde kesin bi program kullanmışlar oyunda bu videoyu çekerken

hile olması imkansız arkadaşım bu öyle netten girip serverde oynanılan türde değil adamlar turnuva yapıyor finale bu ikisi kalmış ayrıca oyun langame üzerinden yapılıyor ve yüzlerce kişi izliyor ve kayıtlar alınıyor yani hile yapması olanaksız.
  • Diğeri ne öyle nasıl kalmış o son 2'ye, bir anormal bu yoktur heralde
  • quote:

bence bu işte %100 hile var çünkü bi sahnede duvarın yanından aniden çıkan adama bow' la atış yapıyor ve adam çıkar çıkmaz ölüyor ama bow' da dürbün aktif iken o mesefaden hedefi bulması en az 1 saniye sürerki hedefi havada vurdu bu hepten imkansız bir nokta daha radyasyon silahı üşmanı bulamadığı bi anda patlama süresi gelmesine rağmen patlamadı haddinden fazla sardırdı silahı elinde kesin bi program kullanmışlar oyunda bu videoyu çekerken

katıLıyorum ve adamı öLdürdüğünde çok çabuk öLdürüyor ama adam ona sanki ateş etmiyor bu herif neredeyse heaLth ve kaLkan 100 doLaşırken diğer adam hiç mi kaLkan aLmıyor kaLkan aLdığını düşünürsek ortaLama bir 5 6 saniye çatışma sürmesi Lazım ki adamın öLme süresi max 3 saniye ve bu da bir hiLe kokusu sezdiriyor.

ayrıca 10 saniye de harita gezme oLayı sv_maxspeed yüksek böyLe oLduğu zaman haritayı çabucak doLaşmak mümkün.

• bende zamanında iyi oynardım diye böbürlenirdim bee
  • quote:

Arkadaşım Lütfen HaLf Life'dan anLamadan konuşmayın O Adam 2004 Ve 2006 HaLfLife Dünya 1.si..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.