Şimdi Ara

KARŞINIZDA DÜNYA HALF-LIFE ŞAMPİYONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
28.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bot diye bunlara derim ben... İşi gücü HL'dir büyük ihtimalle başka oyun oynamıyordur.
  • Warsaw

ya oyunu bilmiyorsun..yada bildiğini sanıp konuşuyorsun..

Yukardaki yazıma ek olarak..

Oyun içindeki değerleri değiştirerek oynuyor olabilirler..bunda hile yoktur %100 eminim..

Adamın çıkacağı yerler belli..oynadığı kişide tanıdık birisidir elbet.nasıl oynadığını ne yaptığını biliyordur..

Ne tür refleksten bahsediyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Warsaw

Oyun içindeki değerleri değiştirerek oynuyor olabilirler..bunda hile yoktur %100 eminim..

Adamın çıkacağı yerler belli..oynadığı kişide tanıdık birisidir elbet.nasıl oynadığını ne yaptığını biliyordur..

%100 hile var sen bana güven

oyunu bilmesem konuşmazdım merak etme

• Hileden söz edermisin?

Wh mi ne ? söyle bakayım.ne tür bir hile.?
  • Half Life dan soğudum
  • en basitinden autoaim var

nasıl izledin dikkatli izle bak diyeceğim ama dikkatli izlemeye bile gerek yok. adam hoplama zıplama esnasında geriye dönüp yere ateşlerken ileriye şak dönüyor adamı görme yerini tespit etme zamanı bile geçirmeden sanki koordinatları beyninde x y z tamı tamamına bilir gibi hedef alıp çat vuruyor.

%100 hile var sen bana güven inanma böyle şeylere
  • Arkadaşım onları yapması çok normal..

Bende half-life yi böyle oynarım seri olarak...herneyse..adamın nerde çıkacağını biliyor..yada bak dedimya bunlar birbirini tanıyor ne yapacağını ne ediceğini biliyor..belkide yan yana oynuyorlar bakıyo ama böyle oynaması gayet normal

sana güvenem,ne alacan bana
  • akrobasiden başka bişey yaptıgını görmedim.
  • demek rüşvet haa
  • size bazi şeyler hile fake zaten. kendiniz yapsanız hile olmaz ama
    Cs'yi yada HL'yi cok cok iyi oynayan kişiler gördüm. adam iyi kasiyordur bence. biraz tahmin biraz önsezi birazda ayak sesii duyarak bence yapilabilir.

edit: fakat adam cidden harika oynuyor bence bu turnuvada hakemlerin yanında yaptiysa hile filan olmasi sacma. cidden adam resmen HL'yi yutmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 18 Ağustos 2008; 15:08:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

demek rüşvet haa

hade len

teşvik o teşvik
  • Konuya yazanların yarısı hile diyor acaba hangi biriniz elinize gaus alıp dağ tepe uçtunuz? Hangi biriniz adrenaline gamer oynadınız neden anlamak istemiyorsunuz adam mapi yutmuş artık orda ölse nerde doğucağı hakkında fikir sahibi. Ayrıca doğduğun zamanda bir ses çıkarırsın buda seni hedef haline getirir. Yukarıda arkadaş ss almış, adam bunnyjump yaparken kafası görünüyor oda çıkışa hedef alıyor bunu anlamak zor mu?
    Eğer hala hile diyorsanız başka diycek sözüm yok.
  • arkadaşlar videoya dikkatinizi çekmek istiyorum 2 yerde görüntü eklemesi var hemde eşşek gibi. Bizim gibi sinema öğrencilerin yediremezler keşke bu mesajımı okuyan arkadalar almodovarın tez adlı filmini izleselerdi ne demek istediğimi anlarlardı. peki bu ne demek ? Belkide başroldeki eleman ölüyordur oralarını kesmişlerdir. Birde bende yıllardır hl oynarım bu tempoyu sürdürebilen delilere rastladım birçok yerde. Ama yinede videoya inanmıyorum hiç. Masum değil.
  • Bol tekrarla kazanilacak refleksler. Tabii en onemlisi haritayi iyi taniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Warsaw

%100 hile var sen bana güven

oyunu bilmesem konuşmazdım merak etme

bundan sonra herhangi oyun videosu hile değilmi bu arkadaşa soralım kendisi işin ustası olmuş hemen tespiti koydu.

Sen ne sallıyorsun hayatında harhangi bir turnuvaya katıldınmı bre velet. Bu adamlar dünyanın en iyi oyuncuları turnuvlar öyle senin kıçıkırık ahmet mehmet abinin internet kafelerinde yapılmıyor. Birde oyunu biliyormuş. Senin o bildiğin oyun csyi açıp assaultda pusmaktan öteye geçemez. Çok daha beterlerini gördüm cs şampiyonlarını quake3 şampiyonlarını burdan atıp tutmadan önce bir araştırın. Bu turnuvalar para ödüllü onlarca hakemin ve izleyicinin önünde düzenleniyor. Fatal1ty diye bir oyuncu var gidin araştırın. Size gör oda hile açıp oynuyordur. Ama adamın markalara sponsorluğu var. En son turnuvada warcrafttan 50 bin dolar para kaldırdı herif. Daha bunun gibi birçok piskopat oyuncuyu bulabilirsiniz. Bu adamda ne aim var nede wall. Çünkü olması imkansız.

KARŞINIZDA DÜNYA HALF-LIFE ŞAMPİYONU

Bu salonda hile açın isterseniz. Kaçyüz kişinin önünde hem turnuvadan men olun hemde rezil rüspa olun. Şimdi bir kaç yarım akıllı çıkar "ehe ehe adam köşede bir makineye oturur valheki yükler herkesi yener" onlara birşey söylemem anca acırım.

• ne b.k yediği belli değil ben beğenmedim
  • Cygorg söylediklerinde çok haklısın bu videdaki elemanda gerçekten dünya 1. dir eyvallah ama belkide bu videoyu şov amaçlı yaptılar. Bunu gözardı etme bu video çakma bence. Fake diyeyim yahut. Adamın oynayış stili veya hız konusuna dem vurmuyorum videoda 2 yerde cut-paste yapılmış . Söylediklerine katılmakla beraber bu videoya dair şüphelerimi belirtmek istedim son kez.
  • lamer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

quote:

Orjinalden alıntı: CyberStyle

quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

bence bu işte %100 hile var çünkü bi sahnede duvarın yanından aniden çıkan adama bow' la atış yapıyor ve adam çıkar çıkmaz ölüyor ama bow' da dürbün aktif iken o mesefaden hedefi bulması en az 1 saniye sürerki hedefi havada vurdu bu hepten imkansız bir nokta daha radyasyon silahı üşmanı bulamadığı bi anda patlama süresi gelmesine rağmen patlamadı haddinden fazla sardırdı silahı elinde kesin bi program kullanmışlar oyunda bu videoyu çekerken

Arkadaşım Lütfen HaLf Life'dan anLamadan konuşmayın O Adam 2004 Ve 2006 HaLfLife Dünya 1.si..

Allah aşkına half life ı bana bi öğretsene be

daha bu forumdakiler kundaktayken (9 sene öncesine tekabül eder) biz elimzide levyeyle zombi kovalıyorduk (ki oz amanlar böyle internet cafe filan da yok tu bi bölüme profesör taşımam gerekliymiş yardım alcak kaynak yok çözene akdar üstünde 6 ay geçmişti )

adamın herhangi bi turnuva kaydı var mı ekranda öldürdükçe frag atıyormu? turnuva hakkında bilgiv eren bi reklam logosu var mı?

siz half life turnuvası diyince internet cafelerinizde ki gibi "lan hüseyin kırosfayır açıom gelion la" tarzı replikler düşünüyorsunuz herhalde doğaldır hiç turnuva görmediğinizdendir

++++++ neydi be eskiden uplink wardı ne tırsardım oynarken

• Adam spawn noktalarını çok iyi biliyor aşmış+fake falan değil hızlandırılmış da değil
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.