Şimdi Ara

Karşılıksız aşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne berbat bir şey bu ya ,ben böylesine seviyorken bu kadar duyarsız duygusuz kalması ne kadar acı.

Bir hafta önce gülüşürken şimdi konuşamamak
    aylar öncesinden ne alsam diye düşünürken Doğum gününü kutlayamamak

Ben sabah.karnımda ağrılarla uyanırken onun hala kurt cobain'e yas tutması ne kadar trajikomik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House-M.D -- 21 Aralık 2013; 18:57:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yuzune bile bakma dostum oyle insanlarin.Seni seviyorum dedikten sonra resmen kisiliksiz olduklari ortaya cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Yuzune bile bakma dostum oyle insanlarin.Seni seviyorum dedikten sonra resmen kisiliksiz olduklari ortaya cikiyor

Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mı ?
  • Dostum ya onu elde etmek için bişeyler yap ya da bırak gitsin. Üzülmek bişeyi değiştirmiyor ne yazıkki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

Dostum ya onu elde etmek için bişeyler yap ya da bırak gitsin. Üzülmek bişeyi değiştirmiyor ne yazıkki

açıldım hocam şöyle bir cevap aldım "ben kimseye bağlanamıyorum bir şeyler hissedemiyorum, seni seviyorum ama düşündüğün gibi değil"

Konuşmamaya.başladım mesaj attı neden konuşmuyorsun benimle gibisinden yine cevapladım ben seninle arkadaş kalamıyorum çok sıkıntı çekiyorum vs. nasil istiyosan oyle davran. Nasil rahat ediyosan, nasil kendini daha iyi hissediyosan onu yap Ben sadece kotu bir sey yapmis oldugumu dusundum diye bir cevap verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House-M.D -- 21 Aralık 2013; 19:07:57 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk sevgi sitesi
    10 yıl önce açıldı
    Platonik aşk
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı durumdayım acayip kötü birşey, birde kızın seni sevdiğini falan zannediyorsun ama aslında sevmiyor seni çoktan friendzone alması varya
  • House-M.D kullanıcısına yanıt
    Bende anlattığın kız gibiyim,ayran gönüllüyüm kimseye bağlanımıyorum.

• Çok saçma ben hiçbir kıza baglanmam Hayır bendemi sorun var yoksa millettemi anlamadım adam kız için ağlıyor kiz ulan alt tarafı bir et parçası başkasını bulursun ne var yani bunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Çok saçma ben hiçbir kıza baglanmam Hayır bendemi sorun var yoksa millettemi anlamadım adam kız için ağlıyor kiz ulan alt tarafı bir et parçası başkasını bulursun ne var yani bunda

Salağız işte

• quote:

Çok saçma ben hiçbir kıza baglanmam Hayır bendemi sorun var yoksa millettemi anlamadım adam kız için ağlıyor kiz ulan alt tarafı bir et parçası başkasını bulursun ne var yani bunda

Olması gereken bu ama öyle olmuyor işte.Bağlanınca önünü alamıyorsun.Bir kız için ağlamaları da yanlış bir şey değil.Umarım başına gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraEski_

quote:

Olması gereken bu ama öyle olmuyor işte.Bağlanınca önünü alamıyorsun.Bir kız için ağlamaları da yanlış bir şey değil.Umarım başına gelmez

Bi arkadaşım başına geldi yanimda ağlıyordu benide bi gülme tuttu zoe tuttum kendimi baktım bu iyice ağlıyor kafasını ufak sarstım kendine gelsin diye ben okadar güzel kızlar görüyorum konuşuyorum ama hoc bağlanmıyorum bende biraz gevseklik var ben hiç bir kıza baglanmam muhtemelen yıllar sonra bi hotel odasında bi kadınla fantazi yaparken kalp krizinden ölüp giderim diye düşünüyorum :) :) :)

• quote:

maksat et parçası değil
    dünyada tek olması

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Yuzune bile bakma dostum oyle insanlarin.Seni seviyorum dedikten sonra resmen kisiliksiz olduklari ortaya cikiyor

Sevmek zorunda mi demisim ben lafi nerenizden anliyorsunuz?Sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda karsisindakinin bir insan oldugunu unutmamak zorunda.Anlayabilmissinizdir umarim

• quote:

quote:

quote:

Sevmek zorunda mi demisim ben lafi nerenizden anliyorsunuz?Sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda karsisindakinin bir insan oldugunu unutmamak zorunda.Anlayabilmissinizdir umarim

Piyasada dolaşan, herkesin bildiği bir lafı yazdım sadece ve şu cevabın seviyesizliğne bak, yazık...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Piyasada dolaşan, herkesin bildiği bir lafı yazdım sadece ve şu cevabın seviyesizliğne bak, yazık...

O zaman cumle kurma yetenegini kullan seviyeli cevaplar alirsin.İlla muhalefet olacak tipler var forumda adamlarin dogrusu yanlisi yok muhalif olacak illa yazilanlara issiz cocuklar napasin.Yazdigin seyler replik olsa dalga geciyo der bisey demem cokta bilenen bi cumle demis birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 21 Aralık 2013; 20:59:27 >

• Hocam bide benim durumu düşün benim ki sınıftan arkamda oturuyor.Neredeyse her dakika onu düşünürken onu beni büyük ihtimalle hiç düşünmüyor oluşu.O erkeklerle konuşurken ne kadar belli etmesem de hayvan gibi kıskanıyorum ama o onlarla gülüyor falan.Çok kötü ya.Bizi düşünmeyen birini biz niye bu kadar düşünüyoruz ki?

@r0ckipsiz Aynen hocam bide o var.Paranoyak gibi onun da belki senden hoşlanmış olabileceğini düşünüyorsun.Her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun aslında o normal davranıyor biz kuruntuya kapılıyoruz.Çok kötü ya hadi beraber içelim abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 22 Aralık 2013; 17:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

Hocam bide benim durumu düşün benim ki sınıftan arkamda oturuyor.Neredeyse her dakika onu düşünürken onu beni büyük ihtimalle hiç düşünmüyor oluşu.O erkeklerle konuşurken ne kadar belli etmesem de hayvan gibi kıskanıyorum ama o onlarla gülüyor falan.Çok kötü ya.Bizi düşünmeyen birini biz niye bu kadar düşünüyoruz ki?

@r0ckipsiz Aynen hocam bide o var.Paranoyak gibi onun da belki senden hoşlanmış olabileceğini düşünüyorsun.Her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun aslında o normal davranıyor biz kuruntuya kapılıyoruz.Çok kötü ya hadi beraber içelim abi.

Bende aynı sınıftayım kızla, her şeyi biliyor.

Kız.umut vermeden açılmayın beyler sadece öyle söyleyeyinim

• quote:

quote:

yılın yorumu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.