Şimdi Ara

Karşılaştırma : Alfa Romeo Giulietta 1.4 motoru ile BMW 118i nin 1.6 motoruna karşı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giuliettanin ici cok kotu geliyor bana, sirf o yuzden her turlu basariyi elde etse de almam. Umarim degistirirler icini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0-100 km / s (üretici) 7.4 s 8.5 s

bu nasıl test

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• İnsanları tavlaman 2 led stop fara bakar (noktalısından hem de)

Bizim için tasarım=led far.

Yoksa Giulietta'nın ön tasarımı da 1 serisinden iyi değil. Yani en azından onu beğenmeyen onu da beğenmemeli bence.

Ayrıca M paket Estoril bir f20 süper görünüyor. Ön m tampon, ördek görünümlü farların kötü estetiğini tamamen tersine çeviriyor. Özellikle 3 boyut olarak çok anlam katıyor m paket araca.

http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=668682

• thp motor yine farkını ortaya koymuş .

giu başarılı bir model ama iç mekanı vasat altı corolla ile denk .

Orijinalden alıntı: DXM06

0-100 km / s 8.1 s 7.5 s

0-100 km / s (üretici) 7.4 s 8.5 s

bu nasıl test

+ 1 , İnan konuyu okurken üşeniyordum yazmaya, biri görse de yazsa dedim içimden:).

• 1.6 İle 1.4 Motor karşılaştırılmış hala BMW nin 2 gömlek üstün olduğunu söyleyenler var. Madem Bmw den kötü biraz daha avans verinde 1.75 ile kıyaslayın bakalım uçurumu görelim. Ben her türlü Alfa Romeo derim. 2 sinide kullandım fakat Alfa Romeodaki kadar ısınamadım BMW ye.

Platonik olarak yaşamaya alıştım Giullietta ahh ah..
  • Test verileri ile fabrika verileri arasında çok büyük ve kabul edilemez farklılıklar var. Tüketim başta olmak üzere. Fabrika verileri bazı normlara bağı kalmak zorunda aksi halde uluslararası yaptırımlar var.

Bu durumda AMS nin tarafsızlığı biraz sorgulanmalı bu bir.

İkincisi 1.4 ile 1.6 kıyaslanmış.
    Madem 200 cc önemsenmiyor o zaman 1.6 lt 118 i ile 1.75 Alfa yı karşılaştıralım. Arada 200 değil 150 cc fark var.Daha adil olur.
    Karşılaştıralım mı?

Bize kac aydır golf7 testlerini gösterip kral ilan edenler şimdi nerede ?

Ya üreticiler ya da test kuruluşları yalancı. Yoksa ikiside mı ?

Orijinalden alıntı: haberelectro

Ayni paraya hangisini tercih edersin olay bu alfalar cok cabuk dokulen araclar bunu da eklemek lazim.

Aynı paraya hangi iki aracı ?

70 bine 118 tabiki. Arada 55 bin fark oluyor ortalama. 125 bin ikisine de vermem o ayrı.

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Konu sahibi dahil herkes, bir alfayi bmw ye tercih edecek kadar sapkin değildir. Birakin bu işleri kardeşim

Çok emin gördüm seni. 118 başlangıç fiyatı 101 bin biraz adam ettinmi olur 120 bin. 70 bine giu donamım olarak çok doyurucu. Kim 50 bin daha verir ki bu durumda ?

Aradaki 50 bine bir araç daha alınır mis gibi binilir. 1 serisine 100-120 bin lira verecek kadar kimse sapkın değildir heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Test verileri ile fabrika verileri arasında çok büyük ve kabul edilemez farklılıklar var. Tüketim başta olmak üzere. Fabrika verileri bazı normlara bağı kalmak zorunda aksi halde uluslararası yaptırımlar var.

Madem 200 cc önemsenmiyor o zaman 1.6 lt 118 i ile 1.75 Alfa yı karşılaştıralım. Arada 200 değil 150 cc fark var.Daha adil olur.
    Karşılaştıralım mı?

Aman karşılaştırma 1.75 ile
    Maazallah verir eline
    Sonra ağlar bemeve
    Kimse tutamaz ayırır gider jülyette

• 118i nın 205 lik lastiklerı avantaj degil dezavantajdır. özellikle 0-100 de ciddi performans kaybı yasatır. Yine aynı şekilde 118i sadece özel siparişle geldiği için fiyatı cok yuksektir. Neredeyae 3 serisiyle aynı fiyat. Ayrıca önden ceker alfa bmw ye hızlanma konusunda bile anca yaklasmısken ( oda hatalı lastık secimi sayesinde) yol tutusu ve surus keyfi konusunda yaklasamıycaktır bile. ayrıca alfanın o zımpara gıbı plastik aksamları oldukca daha iyi bile olsa alınmaz . ( hakkaten elini sürtsen tahriş eder öyle bi plastik var kapı ustunde. fuarda ilk bindiğimde şaka sandım . )
  • Bu karşılaştırma cebinde kimin ne kadar para olduğuna göre değişir. Ama ikisinide alabilecek paraya sahip olan biri kalkıp asla giuliettayı tercih etmez. Bundanda sonuna kadar eminim. Bence doğru karşılaştırma sınırsız imkanlar düşünerek olmalı.

Efendi sürüşte ve şehir içinde jülyetin daha az yakacağına eminim..

BMW'nin daha performanslı çıkması şaşırtmadı işin açığı..

Testler aklımda düşündüklerimi doğrular nitelikte..

Paylaşım için teşekkürler..

Orijinalden alıntı: kkvan

Test verileri ile fabrika verileri arasında çok büyük ve kabul edilemez farklılıklar var. Tüketim başta olmak üzere. Fabrika verileri bazı normlara bağı kalmak zorunda aksi halde uluslararası yaptırımlar var.

Karşılaştıralım mı?

Adil olmak isteyen kim?

Adamlar Alfa motoruyla aynı gücü "üretebilen" daha büyük motorlarla karılaştırmayı tamamlayıp "Alfa nın torku daha zayıf" yazarlardı yıllar önce, şimdi de aynı tutuma devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Tasarim göreceli ama gui ile 1 serisi karsilastirip gui alirim diyenlere sesleniyorum en fazla bayiide arabayı gordunuz incelediniz daha otesinin olmadigini düşünüyorum. Çünki BMW ile 10 yılını geciren hic kimse bir BMW yi baska bir araca değişmez. Isterse teknik verilerde rezil olsun. (Ki oyle birşey olmaz)

Eleştiri yaparken objektir olmak lazım.Alfa kullandın yada sahip oldun mu? Arada ki 50bin tl'lik farktan söz ediliyor ki az bi rakam değil dimi?

Bu karşılaştırma 1.16i ile olmalıydı diye düşünüyorum.1 serisinin aktarması çok başarılı özellikle şanzımanı.

Tercih ederken önden ve arkadan itiş farkını unutmamak lazım.
  • Abi affedersin ama fren hariç bütün verilerde BMW önde, nasıl giu daha önde oluyor? Zaten aradaki fark herkes BMW'ye binemesin diye var, ve o farkın karşılığında siz kaliteli malzeme, arkadan itiş, konfor, prestij ve "Ultimate Driving Machine" satın alıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

O rezil 1 serisine o parayı verene kadar ohoo.30 bin tl farkı logo için veriyorsunuz başka bir şey değil..Üstüne üstlük Gui tasarım olarak 1 serisini havada karada parçalar .Ayrıca yol tutuşu mükemmellik sınırlarını zorluyor jülyetin.

Hocam tasarım olarak o kadar da değil. ArkadAn gui ok de önden hiç sanmıyorum. Mobilde olmasaydım sizin için capibara-gui gif ini koyardım buraya.

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

O rezil 1 serisine o parayı verene kadar ohoo.30 bin tl farkı logo için veriyorsunuz başka bir şey değil..Üstüne üstlük Gui tasarım olarak 1 serisini havada karada parçalar .Ayrıca yol tutuşu mükemmellik sınırlarını zorluyor jülyetin.

Hocam tasarım olarak o kadar da değil. ArkadAn gui ok de önden hiç sanmıyorum. Mobilde olmasaydım sizin için capibara-gui gif ini koyardım buraya.

Ben tasarım olarak iki aracı yan yana dahi koymam.Başkasını bilemeyeceğim :).Gui çok üstün tasarım olarak bana göre.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.