Şimdi Ara

Karşılaştırma : Alfa Romeo Giulietta 1.4 motoru ile BMW 118i nin 1.6 motoruna karşı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burock1997

1.75 giu koyacaksan 1.35i m koyarsın karşısına N55 motorlu. 1.25i N20 motorla bile Giulietta'nın 0-100'ünden daha iyi sonuç veriyor, üstelik 215 beygir.

Eyvallah kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: E-HDI

thp motor yine farkını ortaya koymuş .

giu başarılı bir model ama iç mekanı vasat altı corolla ile denk .

Haklısınız, 1.6 motor ve arkadan itişle neredeyse zorlanarak geçmiş, o da yüksek süratlerde. Zaten geçmezse ayıp. Arada 200 cm3 var , haberiniz vardır herhalde.
    Ayrıca; madem eşitlik anlayınız + / - 200, o zaman sizin limitleriniz dahilinde (150 cm3 fark) 1.75 qv verelim, bu sefer farkı kim nereye koyacak açıklarsanız sevinirm.

Orijinalden alıntı: haberelectro
    Ayni paraya hangisini tercih edersin olay bu alfalar cok cabuk dokulen araclar bunu da eklemek lazim.

Aynı paraya BMW 1.18 varsa beraber gidip alalım, almazsam forumu bırakıyorum. 16 jantlı boş araba diğerinin en dolusundan bir araba fiyatı daha fazla. Buradan 1 serisini kötülediğim çıkmasın, ama arada fiyat farkı yok gibi konuşmak ne derece doğru? Ayrıca çok çabuk dökülmesi ile ilgili nasıl bir tecrübeniz oldu, öğrenmek isterim. Hiç Alfa Romeo'nuz oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 30 Ağustos 2013; 22:14:05 >

Ama direksiyonu,sürüşü şiir gibidir.

Karşılaştırma : Alfa Romeo Giulietta 1.4 motoru ile BMW 118i nin 1.6 motoruna karşı.

Karşılaştırma : Alfa Romeo Giulietta 1.4 motoru ile BMW 118i nin 1.6 motoruna karşı.

+
    Seviyorum bu tipsizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 30 Ağustos 2013; 22:19:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

giu başarılı bir model ama iç mekanı vasat altı corolla ile denk .

Haklısınız, 1.6 motor ve arkadan itişle neredeyse zorlanarak geçmiş, o da yüksek süratlerde. Zaten geçmezse ayıp. Arada 200 cm3 var , haberiniz vardır herhalde.
    Ayrıca; madem eşitlik anlayınız + / - 200, o zaman sizin limitleriniz dahilinde (150 cm3 fark) 1.75 qv verelim, bu sefer farkı kim nereye koyacak açıklarsanız sevinirm.

1.6 thp 270 hp verelim ?

• Sidik yarısı mı olacak? 5 kapılı ailelerin de kullanacağı spor görünümlü c segmenti (308) varsa alalım o zaman..

Sidik yarısı mı olacak? 5 kapılı ailelerin de kullanacağı spor görünümlü c segmenti (308) varsa alalım o zaman..

çıkınca yenilersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-HDI -- 30 Ağustos 2013; 22:30:53 >

• Yaptiginiz adaletsiz yorumun ardindan hakli olmak adina olayi sidik yarisina cevirdiginiz icin tebrikler. Bende 4c, 8c, diye başlayayım, ardından çıkmamış arabalar adına yorumlar yapayım, sonra olayi Maserati ardindan Ferrari'ye baglayayim. Nasıl, güzel olur degil mı? Hatırlatayım, Peugeot'un Le Mans'ta yarışan 908, 908 HDI araçları var, onları da yazarsanız sidik yarışımız daha bir anlamlı olur..

Abi gitmeden söylüyüm, Alfa Giulietta çok hoş, parasına göre gayet alınabilir, güvenli, hızlı, seri bir araç. Alma imkanım olsa, alman diyeceğim bir araç olmazdı. Ancak bir BMW ile karşılaştırılması dengesiz. BMW premium bir marka ve tamamen parası olanlara çalışıyor. Mercedes açıklama yaptı mesela, yaptığımız zamlar Euro kurundan dolayı değil, tamamen prestij meselesi diye. Bu da onun gibi. O parayı aracın logosu ve malzeme kalitesi hak ediyor. Tasarımı veya hızı değil. Yaptığınız güzel ve sağlıklı tartışma için teşekkürler, iyi geceler :)

Yaptiginiz adaletsiz yorumun ardindan hakli olmak adina olayi sidik yarisina cevirdiginiz icin tebrikler. Bende 4c, 8c, diye başlayayım, ardından çıkmamış arabalar adına yorumlar yapayım, sonra olayi Maserati ardindan Ferrari'ye baglayayim. Nasıl, güzel olur degil mı? Hatırlatayım, Peugeot'un Le Mans'ta yarışan 908, 908 HDI araçları var, onları da yazarsanız sidik yarışımız daha bir anlamlı olur..

sidik yarışı diyorsun durmadan da ilk başlatan sensin Arkadaşta haklı olarak cevap vermiş.

Orijinalden alıntı: burock1997

Abi gitmeden söylüyüm, Alfa Giulietta çok hoş, parasına göre gayet alınabilir, güvenli, hızlı, seri bir araç. Alma imkanım olsa, alman diyeceğim bir araç olmazdı. Ancak bir BMW ile karşılaştırılması dengesiz. BMW premium bir marka ve tamamen parası olanlara çalışıyor. Mercedes açıklama yaptı mesela, yaptığımız zamlar Euro kurundan dolayı değil, tamamen prestij meselesi diye. Bu da onun gibi. O parayı aracın logosu ve malzeme kalitesi hak ediyor. Tasarımı veya hızı değil. Yaptığınız güzel ve sağlıklı tartışma için teşekkürler, iyi geceler :)

Kardes metnin icinde "ancak" diye başlayan kısımdan sonrasına katılmıyorum. Tartışma uzadın istemem. Fikir ayrılığı iyidir kırıcı olmadıkça tıpkı bu ornekte olduğu gibi.

Saygılar.

• quote:

Yaptiginiz adaletsiz yorumun ardindan hakli olmak adina olayi sidik yarisina cevirdiginiz icin tebrikler. Bende 4c, 8c, diye başlayayım, ardından çıkmamış arabalar adına yorumlar yapayım, sonra olayi Maserati ardindan Ferrari'ye baglayayim. Nasıl, güzel olur degil mı? Hatırlatayım, Peugeot'un Le Mans'ta yarışan 908, 908 HDI araçları var, onları da yazarsanız sidik yarışımız daha bir anlamlı olur..

mevcut 5 kapı hb 308 gti 1.6 thp 200 hp bir önce ki mesaja videosunu ekledim .

çıkacak yeni 308 1.6 thp 270 hp . motor var kasayı bekliyor yani bura da sidik yarışı yok kabullenememek var ki normal karşılıyorum ben daha forum da arabasına laf ettireni görmedim .

Yorumları en basından okumanı tavsiye ederim.,

Senin hatrına bir daha okudum ama sonuç değişmedi

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Yorumları en basından okumanı tavsiye ederim.,

Senin hatrına bir daha okudum ama sonuç değişmedi

valla ben de kendimden şüphe ettim tekrar okudum değişiklik yok

mümkünse 2-3 kişi daha okusun yoksa şizofren mi olduk nedir

• BMW-Alfa arasında 200 cm3'luk fark yokmuş gibi yorum yapıp ardından altta kalmamak adına olayı Peugeot'a çevirmenin manası nedir? Thp motor diyeceksiniz, Bmw 1.16 i veya 1.18i'de baska hangi farkli Thp motor var? Eklemiş olduğunuz 308 GTI Türkiye'de satılıyor mu, kac tane satmış?
    Ayrıca arabam Alfa degilse nolucak??
    Benim buradaki tavrımın neye oldugunu anladiginizi umuyorum. Ayrıca bu saçma ve gereksiz tartismanın içerisinde daha fazla olmayacağım. Neyi nasıl düşünmek veya kabullenmek istiyorsanız öyle olsun.,

Olayı sidik yarışına siz dönüştürmüşsünüz, "1.75 qv" verelim demişsiniz. 118i üzerinde PSA THP motoru olduğunu biliyorsunuz umarım aynı motorun diğer güç seçeneklerine de göz atın.

Edit: DS3 Racing geldi yakında DS4 THP 202'de gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 30 Ağustos 2013; 22:56:26 >

Orijinalden alıntı: RS7N

Ben kitlemek diye buna derim. Forumda bir Alfa fanatizmi aldı başını gidiyor hayırlısı bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 30 Ağustos 2013; 23:00:33 >

• Daha fazla uzatmayacağım demiştim.

Arada 200 cm3 ve aktarma farkı var. Buna rağmen sanki bunlar hiç yokmuş gibi yapılan yorum;

quote:

Görmeyenler veya görmek istemeyenler için neyin nasıl başladığının kanıtıdır. Benim oradaki söylemek istediğim aradaki adaletizliğe vurgu yapmaktı.

Adalet anlayışınız buysa yapacak daha fazla yorum yok çünkü SONSUZ DÖNGÜ'ye giriyoruz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.