Şimdi Ara

Karnım aç param yok ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maaşa 2 gün kala parayı tükettik kredi kartım vardı bugun kpss girerken içeri almadılar dısarı koydum kutunun içine sonra bi baktım kutuda kartım yok polise söyledim bizim sorumluluğumuzda değil dediler 150 200 tl limitim vardı bankayı aradım iptal ettirdim çalıntı diye ama keşke iptal ettirmeseydim en azından numaralarından yemeksepeti üzerinden sipariş verir 2 gün yemek yer sonra iptal ederdim çalan kişi büyük ihtimal şifresini bilmediğine alışveriş yapamazdı zaten 200 tl limit vardı akılsız kafam . evde hic bişey yok burgerking de mobil ödeme diye bir şey varmış yemek alıyormuşsun telefon faturana yansıyormuş ama benim hattıma olmadı sürekli hata verdi ? setcard diye bişey varmıs o da olmadı sigortalı işim var banka hesabıma 20 30 tl avans atar mı ki arasam ? ya da neler yapabilirim . Burgerking puanı olan arkadaslar varsa ücretini 2 gün sonra ödemek kaydı ile talip olabilirim . ya da baska önerisi olan

• Makarna+ yoğurt+ salça.

Olsa da yesek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Makarna+ yoğurt+ salça.

Olsa da yesek.

aynen hocam valla dalgınlığıma geldi polis kart yoksa ara iptal ettir hemen dedi bizde düşünemedik kenarda köşede para yok diye
  • Arkadaşlarından borç al 20 tl...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Arkadaşlarından borç al 20 tl...

hocam işim gücüm var utanıyorum
  • Hiç mi tanidik kimsen yok

• headshoot06 H kullanıcısına yanıt
    ben de kartı okulun girişine bıraktım ama Allah'tan çıktığımda geri alabildim. Şuan barbunya pilaki yiyorum, bimden aldım 2.35 tl. Yada ton balığı- ekmek- turşu da ucuz.Birinden borç al çok sıkışıksan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

ben de kartı okulun girişine bıraktım ama Allah'tan çıktığımda geri alabildim. Şuan barbunya pilaki yiyorum, bimden aldım 2.35 tl. Yada ton balığı- ekmek- turşu da ucuz.Birinden borç al çok sıkışıksan.

5 tl var onu dolmuş parası olarak bıraktım bankamatik kartıma avans tanımlanmıyor , kredi kartından cekip 2 gün 200 tl ile rahat idare edecektim hsonu iş yeri kapalı iş arkadaşları yok cok samimi olduğum kimse yok hocam
  • headshoot06 H kullanıcısına yanıt
    Gerçek arkadaşların varsa utanacak bir şey yok eğer verdikten sonra lafını yaparsa arkadaşın değildir zaten.Aç kalmaktan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeamoNZ

Gerçek arkadaşların varsa utanacak bir şey yok eğer verdikten sonra lafını yaparsa arkadaşın değildir zaten.Aç kalmaktan iyidir

hocam dedikodu olur yarın öbürgün iş arkadaşlarım var sadece onlarla da iş harici çay içmişliğim bile yok onların da durumu benden kötü zaten. Telefondan mobil ödeme ile yemek yiyebileceğim burgerking harici bir yer var mı burger hata veriyor ? ya da internetten mobil ödeme ile alışveriş yapayım sizin ihtiyacınız olan bişey siz nakit gönderin bana hem işim görülür
  • Tanıdık bakkal varsa al yazdır. Ya da yardım çadırı bul.

• internet şubesinden sanal kart oluştur. sanal kartın içine para atıp yemeksepetinden sipariş ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

internet şubesinden sanal kart oluştur. sanal kartın içine para atıp yemeksepetinden sipariş ver.

şuan denedim hocam ziraat internet şubesi müşteri temsilcisi ile görüşün dedi tekrar aradım asıl kartınız basılmadan sanal kart oluşturamazsınız dedi daha basılmamış
  • yaşadığın evde karnını doyuracak 1 lokma bırsey yok mu gercekten
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Kart üstündeki sayıları birisi okumuşsa?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakkala git ekmek arası yaptır bide meyvesuyu al sonra verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: headshoot06

maaşa 2 gün kala parayı tükettik kredi kartım vardı bugun kpss girerken içeri almadılar dısarı koydum kutunun içine sonra bi baktım kutuda kartım yok polise söyledim bizim sorumluluğumuzda değil dediler 150 200 tl limitim vardı bankayı aradım iptal ettirdim çalıntı diye ama keşke iptal ettirmeseydim en azından numaralarından yemeksepeti üzerinden sipariş verir 2 gün yemek yer sonra iptal ederdim çalan kişi büyük ihtimal şifresini bilmediğine alışveriş yapamazdı zaten 200 tl limit vardı akılsız kafam . evde hic bişey yok burgerking de mobil ödeme diye bir şey varmış yemek alıyormuşsun telefon faturana yansıyormuş ama benim hattıma olmadı sürekli hata verdi ? setcard diye bişey varmıs o da olmadı sigortalı işim var banka hesabıma 20 30 tl avans atar mı ki arasam ? ya da neler yapabilirim . Burgerking puanı olan arkadaslar varsa ücretini 2 gün sonra ödemek kaydı ile talip olabilirim . ya da baska önerisi olan

2 gün önce 10 tl istediğin bir konu açtın
    Ondan önce kimlik bilgisi edinmeyle ilgili konu açtın.

Hiç güven vermiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATTUSILI -- 20 Kasım 2016; 18:34:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

quote:

Orijinalden alıntı: headshoot06

maaşa 2 gün kala parayı tükettik kredi kartım vardı bugun kpss girerken içeri almadılar dısarı koydum kutunun içine sonra bi baktım kutuda kartım yok polise söyledim bizim sorumluluğumuzda değil dediler 150 200 tl limitim vardı bankayı aradım iptal ettirdim çalıntı diye ama keşke iptal ettirmeseydim en azından numaralarından yemeksepeti üzerinden sipariş verir 2 gün yemek yer sonra iptal ederdim çalan kişi büyük ihtimal şifresini bilmediğine alışveriş yapamazdı zaten 200 tl limit vardı akılsız kafam . evde hic bişey yok burgerking de mobil ödeme diye bir şey varmış yemek alıyormuşsun telefon faturana yansıyormuş ama benim hattıma olmadı sürekli hata verdi ? setcard diye bişey varmıs o da olmadı sigortalı işim var banka hesabıma 20 30 tl avans atar mı ki arasam ? ya da neler yapabilirim . Burgerking puanı olan arkadaslar varsa ücretini 2 gün sonra ödemek kaydı ile talip olabilirim . ya da baska önerisi olan

2 gün önce 10 tl istediğin bir konu açtın
    Ondan önce kimlik bilgisi edinmeyle ilgili konu açtın.

Hiç güven vermiyorsun.

Adam profesyonel calisiyor konuyu editleyip pizza tavsiyesine cevirmis

• Zor günler için Noodle veya Makarneks stoklayın.
  • Hocam çevrede en yakın düğün mevlid cenaze nerde varsa oraya yonelebilirsiniz mutlaka yemek birşey dağıtılır

Belediye aş evlerini arayın yardımcı olurlar 1-2 günlüğüne

Olmaz Dersen şehrin en işlek meydanında 2 saat turla yerde para ara mutlaka Birşeyler bulursun

Oda olmaz dersen şehir dışına çık en yakın bahçe tarlaya yanas domates Felan ne bulursan arakla ama 2 gün sonra helallik için para vermeyi unutma

Bu hiç olmaz dersen devlet hastanelerin yataklı katlarına gir yemek dağıtımı yapılırken sende tabak al Yemeğini ye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.